Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
esetleg dec 26-án összeállhatna a fórum és az utcakövekre firkálgatva árulnánk a betont mint képregényt "téli animecon.."..jah és a vetítés megoldanánk kis megfagyott buborékfújóbol kifújt figurákkal.. ..vagy diafilmeket néznénk..
Családi hangulat meglenne, és a CosPlay verseny is a " legélethűbb télapó" a " legpirosabborrú rénszarvas" kategóriákban merülne ki XD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-08-29 15:37:06
(#358) esetleg dec 26-án összeállhatna a fórum és az utcakövekre firkálgatva árulnánk a betont mint képregényt "téli animecon.."..jah és a vetítés megoldanánk kis megfagyott buborékfújóbol kifújt figurákkal.. ..vagy diafilmeket néznénk..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-08-29 15:38:10
most kérdezek valami hülyeséget: téli animecon nincs? különben én legfeljebb a jövő nyárira tudok elmenni, addig ugyanis nagyon elfoglalt vagyok
Én Téli animeconról nem tudok.^_^
De ha hasonló jellengű rendezvényt akarsz, sok képregénnyel, télen, akkor az a Hungaro Comix
Legutóbb is decemberben volt.
És veszek egy doboz Pockyt
Akkor a sorban tali XD És tudod, a titkos fegyver ott lesz velünk, nem kell félni
Én is!!!
Nem félek, már előre boldog vagyok XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-29 14:14:15
(#355) most kérdezek valami hülyeséget: téli animecon nincs? különben én legfeljebb a jövő nyárira tudok elmenni, addig ugyanis nagyon elfoglalt vagyok
miskolci egyetemista
beküldve: 2008-08-29 12:45:56
(#354) Még gondolkodom, hogy neten rendeljem meg jegyeket, vagy szaladjak fel pestre megvenni, vagy vetessem meg valamelyik pesti ismerősömmel
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-08-29 11:47:55
(#353) Én Jövő héten utalom a pénzt XD
^^ De sajna csak egy napra megyek...pff
Majd tavasszal esetleg 2 nap is belefér az anyagi keretbe XD
^^ De sajna csak egy napra megyek...pff
Majd tavasszal esetleg 2 nap is belefér az anyagi keretbe XD
beküldve: 2008-08-29 11:35:38
(#352) Afteren marad valaki? Alister esetleg? Azért nem fontos menetrendszerűen megismételni a múltkorit Már találtam szállást nekem meg barátnőmnek, szal már csak a jegyeket kell beszerezni
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-08-29 10:53:50
(#351) a kedvenc kérdés mit ilyenkor fel lehet tenni"akarsz beszélni róla"?..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-08-29 10:54:07
..nekem külön otaku családom is van..de jó ..szerencsésnek érzem magam
Akkor az is vagy
Az enyémek.... Hagyjuk..
MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-29 10:39:48
(#349) jajj ezek a gonosz szülők..és jajj de gonoszak vagytok..
vezi ne sírj ..mindennek eljön a maga ideje..bár nem értem mitől féltenek a szüleid..de mindegy *megsimizi buksiját és erőt ad"majd legközelebb eljössz"*
tervek: elkölteni a fizetésem 10%át a conon ..(a többit már elköltöttem azért csak ennyi )....talizni ancimmal....és apcimmal és macival meg mindenkivel akit rég láttam..
am..az én szüleim is érdeklődést mutatnak a manga anime felé..sőtt ..nekem külön otaku családom is van..de jó ..szerencsésnek érzem magam
vezi ne sírj ..mindennek eljön a maga ideje..bár nem értem mitől féltenek a szüleid..de mindegy *megsimizi buksiját és erőt ad"majd legközelebb eljössz"*
tervek: elkölteni a fizetésem 10%át a conon ..(a többit már elköltöttem azért csak ennyi )....talizni ancimmal....és apcimmal és macival meg mindenkivel akit rég láttam..
am..az én szüleim is érdeklődést mutatnak a manga anime felé..sőtt ..nekem külön otaku családom is van..de jó ..szerencsésnek érzem magam
Engem nem engednek... 14 vagyok. Egy 18 éves ismerősömmel, a húgával, és néhány barátjukkal mennék Debrecenből Pestre. Anyám azt mondja "szülői felügyelet nélkül soha"!!!!!!!!!! (persze szülők tényleg nem jönnének velünk, de akkor is) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉN MEGŐRÜLÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Ilyenkor örülök, h már nem vagyok 14, és oda megyek ahova akarok
De azért persze együtt érzek veled, ez nem vmi jó érzés.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-29 09:40:04
(#347) Igen, a jó Con az fix.^^
Remélem, nem mossa el az eső, mint a Tavaszi egy részét. De végül kisütött a nap, és ez a lényeg
:3 Bemutatom akkor a szüleimet, teljesen átlagos kinézetük van, és érdeklődő tekintettel néznek mindenre, anya mindig fényképez mindenkit, apa szerintem leragad a konzoloknál, anno nevezni is akart XD Innen megismerhetőek. Szerintem anya felveszi a gésás pólómat, apa a sárkányosban jön XD De a múlthéten valamivel összemosta, mert elég érdekes színe lett annak a sárkánynak XD
Ezt a hónapot ki kell bírni még, nekem az új suliban nem lesz könnyű dolgom XD Persze, továbbtanulás + minden, de a Con az azért Con
Remélem, nem mossa el az eső, mint a Tavaszi egy részét. De végül kisütött a nap, és ez a lényeg
:3 Bemutatom akkor a szüleimet, teljesen átlagos kinézetük van, és érdeklődő tekintettel néznek mindenre, anya mindig fényképez mindenkit, apa szerintem leragad a konzoloknál, anno nevezni is akart XD Innen megismerhetőek. Szerintem anya felveszi a gésás pólómat, apa a sárkányosban jön XD De a múlthéten valamivel összemosta, mert elég érdekes színe lett annak a sárkánynak XD
Ezt a hónapot ki kell bírni még, nekem az új suliban nem lesz könnyű dolgom XD Persze, továbbtanulás + minden, de a Con az azért Con
Akkor a sorban tali XD És tudod, a titkos fegyver ott lesz velünk, nem kell félni
Szerk: Daimoon 2008-08-29 09:42:42
Tudod h mennyire irigyellek.
Nagyon örülök h ilyen szüleid vannak.
Háátt...az enyémek mostmár nem akadályoznak meg naggyából semmiben. Az első Conom a 2008as Sakura volt, akkor simán elengedtek a barátnőimmel. (Várható volt, 16 éves vagyok, és pesten élek, nem volt nehéz eljutni a pecsába, ráadásul kocsival vitt az apám...)
Anyu már teljesen belenyugodott ebbe...csak tanuljak, a többi őt nem érdekli
Apu az még a Death Note-ot is megnézte velem az animaxon...és úgy emlegeti:
Sztem eléggé megőrülnének, ha látnának cigivel a számban rockkeres kinézettel...persze nem dohányzok...és nem is fogok még a conon sem, csak "kellék" lesz
Daimoon: örülnék, ha bemutatnád nekem az őseidet, biztos nagyon klassz fejek
Nagyon várom a cont, mindjárt suli , mindjárt kiderül a nyelvvizsga eredménye , és mindjárt meghalok a várakozástól...
Számításaim szerint egy felettébb jó connak nézünk elébe, csak bírjuk még ki ezt az egy hónapot
Nagyon örülök h ilyen szüleid vannak.
Háátt...az enyémek mostmár nem akadályoznak meg naggyából semmiben. Az első Conom a 2008as Sakura volt, akkor simán elengedtek a barátnőimmel. (Várható volt, 16 éves vagyok, és pesten élek, nem volt nehéz eljutni a pecsába, ráadásul kocsival vitt az apám...)
Anyu már teljesen belenyugodott ebbe...csak tanuljak, a többi őt nem érdekli
Apu az még a Death Note-ot is megnézte velem az animaxon...és úgy emlegeti:
aki az egyik kezével chipset eszik a másik kezével meg öl
, és mindig megkérdezi h mikor lesz a kövi rész. A sakuconon is tőle kaptam anyagi támogatást az Itachis párnámra, meg pár egyéb cuccra...persze akkor könnyebb volt, mert most cpzek is Sztem eléggé megőrülnének, ha látnának cigivel a számban rockkeres kinézettel...persze nem dohányzok...és nem is fogok még a conon sem, csak "kellék" lesz
Daimoon: örülnék, ha bemutatnád nekem az őseidet, biztos nagyon klassz fejek
Nagyon várom a cont, mindjárt suli , mindjárt kiderül a nyelvvizsga eredménye , és mindjárt meghalok a várakozástól...
Számításaim szerint egy felettébb jó connak nézünk elébe, csak bírjuk még ki ezt az egy hónapot
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-29 08:27:15
(#345) Hmm én 12 évesen voltam először Conon...Anyáék Tavasszal voltak, ősszel nem velük mentem.
Megtetszett nekik a dolog, és úgy vannak vele, hogy nem őrülnek meg a mangáktól, animéktől, hanem inkább attól, amit én cosplay néven művelek éjjel- nappal XD
Pl. amikor már a 7 elkezdett páncél és darabkái a konyhaasztalon-t játszottam anya már nem volt ilyen elnéző XD
Másnap meg jött a nagycsalád ebédre, nem tudott mit hova tenni. Úgyhogy enyhe sokk.
Végül magukkal ragadta őket az egész, még anya nemrég azt is bevallotta, hogy volt egy hosszúra nyúlt Japánfan-korszaka, és odaadta az évekig gyűjtött ereklyéit Jól jártam, most már szentélyem is van a szobában^^
Ez lesz a második Conjuk, de már előre be van ígérve a tavaszi, és az őszi is, ha a közelben lesz, akkor a Nyári is^^
Mellesleg nagyon jól érezték magukat tavasszal, de tele voltak előítéletekkel, amelyek gyorsan köddé váltak, amikor meglátták a sok mosolygó arcot, a sok CosPlayert, és végül, de nem utolsó sorban a lányukat a színpadon^^
Szerintem az, hogy ott voltak nem gátolt engem semmiben, és Őszre is ugyanezt ígérték. Nyuugi nem fogok a fórumtalira a két ősömmel a hátam mögött érkezni, de lehet, hogy bemutatom 1-2 embernek őket
Mert büszke vagyok rájuk, hogy túlélnek egy ilyen napot, ami mondjuk ki, gyakran, legtöbb esetben az ő szemükkel nézve : Különleges
Megtetszett nekik a dolog, és úgy vannak vele, hogy nem őrülnek meg a mangáktól, animéktől, hanem inkább attól, amit én cosplay néven művelek éjjel- nappal XD
Pl. amikor már a 7 elkezdett páncél és darabkái a konyhaasztalon-t játszottam anya már nem volt ilyen elnéző XD
Másnap meg jött a nagycsalád ebédre, nem tudott mit hova tenni. Úgyhogy enyhe sokk.
Végül magukkal ragadta őket az egész, még anya nemrég azt is bevallotta, hogy volt egy hosszúra nyúlt Japánfan-korszaka, és odaadta az évekig gyűjtött ereklyéit Jól jártam, most már szentélyem is van a szobában^^
Ez lesz a második Conjuk, de már előre be van ígérve a tavaszi, és az őszi is, ha a közelben lesz, akkor a Nyári is^^
Mellesleg nagyon jól érezték magukat tavasszal, de tele voltak előítéletekkel, amelyek gyorsan köddé váltak, amikor meglátták a sok mosolygó arcot, a sok CosPlayert, és végül, de nem utolsó sorban a lányukat a színpadon^^
Szerintem az, hogy ott voltak nem gátolt engem semmiben, és Őszre is ugyanezt ígérték. Nyuugi nem fogok a fórumtalira a két ősömmel a hátam mögött érkezni, de lehet, hogy bemutatom 1-2 embernek őket
Mert büszke vagyok rájuk, hogy túlélnek egy ilyen napot, ami mondjuk ki, gyakran, legtöbb esetben az ő szemükkel nézve : Különleges