Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
Chika (nekem mindig Chika maradsz): te MAT-tag vagy, tehát ha valami fontos dologról értesülsz, akkor várhatóan megosztod velünk? Persze csak ha nincs fenn a honlapon.
Rikum: mindenképpen... bár én sem tudok külön infokat, csak ami a honlapon fenn van... de ha véletlenül kapok külön hírlevelet, akkor mindenképpen belinkelem...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Nekem is elküldhetnéd majd a program listát!
Előre is köszi!
Előre is köszi!
Te most miről beszélsz? Kap egy e-mailt a mat-tól, hogy sikeres volt az átutalás. Nem küldök én semmilyen listát senkinek. Az animceon.hu-n fent lesz minden idővel...
Nekem is elküldhetnéd majd a program listát!
Előre is köszi!
Előre is köszi!
Ajánlott sokadjára is az animecon.hu
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-08-26 11:44:20
(#324) hát, igen, de tudod h a Sakurára is csak mennyivel...hmm..pár nappal előtte tudtuk meg a programokat...
Megvannak a jegyeim!!!! Vagyis csak jegy, mert kétnapos...Miután befizettem, nektek mikor írta ki h beérkezett a pénz???
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-26 11:13:59
(#323) Reméljük a legjobbakat
Ami a programot illeti, remélem nem úgy lesz, mint tavasszal. Kicsit hamarabb kellene megtudni ahhoz, hogy szervezzen az ember.
Habár az alapok tuti, mint eddig : craft szombat, perf vasárnap ami a cosplay részét illeti. De a Fontos időpontot valahogy meg kellene tudni, hogy szervezni tudjuk a fórumtalit. // Mert gondolom nem előtte kell, vagy ha igen, akkor pedig sokkal előtte, és valahogy úgy, ne ne túlsok mindennek ütközzön^^
Ami a programot illeti, remélem nem úgy lesz, mint tavasszal. Kicsit hamarabb kellene megtudni ahhoz, hogy szervezzen az ember.
Habár az alapok tuti, mint eddig : craft szombat, perf vasárnap ami a cosplay részét illeti. De a Fontos időpontot valahogy meg kellene tudni, hogy szervezni tudjuk a fórumtalit. // Mert gondolom nem előtte kell, vagy ha igen, akkor pedig sokkal előtte, és valahogy úgy, ne ne túlsok mindennek ütközzön^^
beküldve: 2008-08-26 09:43:57
(#322) Chika (nekem mindig Chika maradsz): te MAT-tag vagy, tehát ha valami fontos dologról értesülsz, akkor várhatóan megosztod velünk? Persze csak ha nincs fenn a honlapon.
beküldve: 2008-08-25 19:00:20
(#321) köszönjük
beküldve: 2008-08-25 17:55:59
(#319) Hát ahogy látom mindenki nagyon készül ahogy visszaolvastam.
NAgyon szííípek lesztek
Mindenkenek sok sikert kívánok.
NAgyon szííípek lesztek
Mindenkenek sok sikert kívánok.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
yay!!! ne túlozd el!!! csak próbálok kedves lenni...bár nem mindig sikerül
De sikerül^^
20 perc, és vagyok msn-en, gyere fel, hülyülni 1-et^^
Yupp! De tudod h csak néha tok válaszolni...
*szülők.... *
De sikerül^^
20 perc, és vagyok msn-en, gyere fel, hülyülni 1-et^^
-nembaj azért szeretünk XD
-yaya...a rajzomról inkább *no comment* , sikerült kiszineznem
-hát...igen..vannak még itt a mezőnyben jobbak nálam, az tény...mindenkinek drukkolok minden versenyben X)
-és Daimoon: úgyis kész leszel mindennel, ami tervbe van véve, szeretünk téged, és drukkolunk!!!
-yaya...a rajzomról inkább *no comment* , sikerült kiszineznem
-hát...igen..vannak még itt a mezőnyben jobbak nálam, az tény...mindenkinek drukkolok minden versenyben X)
-és Daimoon: úgyis kész leszel mindennel, ami tervbe van véve, szeretünk téged, és drukkolunk!!!
Könnyek csordulnak szemeimből^.^ Kaminaga, Te mindig megríkatsz XD
Szerk: Daimoon 2008-08-25 17:39:18