Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
És aki még nem volt tavasszal az hogy talál meg titeket?
Kövesd a robbanások és a fegyverropogás hangját... *készül a Conra*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-15 11:48:34
(#268) Ha esetleg valaki ismeri innen a Yaoi+ fanfiction író csapatot az most örülhet ,mert mi is meg fogunk jelenni a Conon
Ha valaki lát egy shinigamit Yaoi+ feliratú papírral és vele még 2 csajt azok mi vagyunk XD
Ha valaki lát egy shinigamit Yaoi+ feliratú papírral és vele még 2 csajt azok mi vagyunk XD
Szerk: Ayu-chan 2008-08-15 12:16:25
Szépen oda vissza-sétálgat a parkban a padoknál, és ha egy nagy rakás beszélgető emberkét lát, ráadásul egy A4-s lap melett, akkor nem téveszti el.
Hmmm.... amennyiben tudsz olvasni, meg fogsz találni minket...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
És ki fogja majd a táblát csinálni? Trisa nem jelentkezhet, ő már megkapta a Sztahanov-emlékérmet (ezt jól a fejembe vertem ). Valaki más?
Rikum: minek a tábla??? Nagyjából már ismerjük egymást... de ha mégsem találnánk meg a fanosok csapatát, akkor elég egy A/4-es lapra felírni, hogy Mangafan, és a tavaszi helyen gyűlni...
"Az élethez célokra van szükségünk. A cél nélküli élet egyenlő a halállal!" (Garaa)
nekem személy szerint bármelyik nap jó, szal tökmind1 mikor lesz
még nem ismerlek titeket, szal nekem, és a többi hozzám hasonlónak kéne egy A4es lap Mangafan felirattal
még nem ismerlek titeket, szal nekem, és a többi hozzám hasonlónak kéne egy A4es lap Mangafan felirattal
vigyázzatok, mert ott leszek
Na jó... engedve a nyomásnak, tantónéni az A/4-es lapot még bevállalja...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-08-12 19:55:37
(#263) nekem személy szerint bármelyik nap jó, szal tökmind1 mikor lesz
vigyázzatok, mert ott leszek
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
És ki fogja majd a táblát csinálni? Trisa nem jelentkezhet, ő már megkapta a Sztahanov-emlékérmet (ezt jól a fejembe vertem ). Valaki más?
Rikum: minek a tábla??? Nagyjából már ismerjük egymást... de ha mégsem találnánk meg a fanosok csapatát, akkor elég egy A/4-es lapra felírni, hogy Mangafan, és a tavaszi helyen gyűlni...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-08-12 10:54:02
(#261) És ki fogja majd a táblát csinálni? Trisa nem jelentkezhet, ő már megkapta a Sztahanov-emlékérmet (ezt jól a fejembe vertem ). Valaki más?
Akár lehet mindkét napon! Egyébként a szombat a befutó szerintem.
Két napon fórumtali??? Jóból is megárt a sok...
...pláne fórumtaliból?
Nekem amúgy mindkét nap jó, már az előzetes tervek szerint (jegyet majd akkor rendelek, ha Morelight-szan visszaadja a pénzem...)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Akár lehet mindkét napon! Egyébként a szombat a befutó szerintem.
Két napon fórumtali??? Jóból is megárt a sok...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Most már tuti, hogy csak vasárnap tudok kinézni e nemes eseményre...
Shit! Pedig szerettem volna megint látni a rég látott pofidat.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-11 20:19:50
MELYIK NAPON LEGYEN A FÓRUMTALI???
Nem is tudom, nem is tudom... mondjuk Vasárnap!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Na jegy megrendelve, de most is csak egy napra. Amúgy melyik nap lenne a fórum tali?
Fórumtalit arra a napra tesszük, amikor többen leszünk kinn... majd végzünk egy laza közvéleménykutatást, hogy melyik napon legyen... szóval, kérdés:
MELYIK NAPON LEGYEN A FÓRUMTALI??? ÍRJA MEG MINDENKI, MELYIK NAP LENNE NEKI JÓ...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3