Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
-nembaj azért szeretünk XD
-yaya...a rajzomról inkább *no comment* , sikerült kiszineznem
-hát...igen..vannak még itt a mezőnyben jobbak nálam, az tény...mindenkinek drukkolok minden versenyben X)
-és Daimoon: úgyis kész leszel mindennel, ami tervbe van véve, szeretünk téged, és drukkolunk!!!
-yaya...a rajzomról inkább *no comment* , sikerült kiszineznem
-hát...igen..vannak még itt a mezőnyben jobbak nálam, az tény...mindenkinek drukkolok minden versenyben X)
-és Daimoon: úgyis kész leszel mindennel, ami tervbe van véve, szeretünk téged, és drukkolunk!!!
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-25 16:38:00
(#313) Lehet itt valahol törölni? 2x elküldtem ugyanazt XD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Kaminaga
Ismét hozzád írok^^
Nem vagyok cuki^_^
Az Hirato volt a Balcsin XDXD // Bocitejci,bocicokika, és Lila Tehén Japán Módra^^//
Fic : Oksy, átküldöm, habár nem lett olyan sztáár^^
AMV : 1 helyért versenyezni nem fogok ( Jajj azt a fránya nagy egómat XD Ősszel is kitoloncoltak a menő médbájmúvimékörös Lájnédzsemmel XD )
Az első hely a tiéd^^ Lehet, hogy nem is nevezek, olyan összevissza lett a dolog. De Tényleg. Talán. Esetleg.Meglehet. XD És úgyis akkora ászok vannak a mezőnyben ( Smúúzolok egy kicsit XDXD) : wolfi ( Ohh csak nevezzen!!!) Rudymester (Hogy a fórumról is képviseljen bennünket valaki), Jaaku, Bennyo, Chris, stb.
A rajzon van most minden reményem, tényleg örülnék ott egy helyezésnek.^^ De ez csak egy álom, a tavaszi 3. hely egy összecsapott rajzzal nem jelent semmit. // A Tied sokkal jobb lett elárulom//
Cosplay : Talán nem volt jó ötlet egyszerre 7 páncélon dolgozni De igyekszem, ma vettem dekorgumit, lapja 75 ft!!!! XD És vettem egy -..- díszkövet 330-ért, aminek semmi étterme nem volt, ilyen az élet, ezt megszívtam, mint a T.B. XD
Hajrá mindenkinek mindenhez, talán kezd a fórumozók hangulata egy kicsit a Survivor-ra hasonlítani másnéven ~
Ismét hozzád írok^^
Nem vagyok cuki^_^
Az Hirato volt a Balcsin XDXD // Bocitejci,bocicokika, és Lila Tehén Japán Módra^^//
AMV : 1 helyért versenyezni nem fogok ( Jajj azt a fránya nagy egómat XD Ősszel is kitoloncoltak a menő médbájmúvimékörös Lájnédzsemmel XD )
Az első hely a tiéd^^ Lehet, hogy nem is nevezek, olyan összevissza lett a dolog. De Tényleg. Talán. Esetleg.Meglehet. XD És úgyis akkora ászok vannak a mezőnyben ( Smúúzolok egy kicsit XDXD) : wolfi ( Ohh csak nevezzen!!!) Rudymester (Hogy a fórumról is képviseljen bennünket valaki), Jaaku, Bennyo, Chris, stb.
A rajzon van most minden reményem, tényleg örülnék ott egy helyezésnek.^^ De ez csak egy álom, a tavaszi 3. hely egy összecsapott rajzzal nem jelent semmit. // A Tied sokkal jobb lett elárulom//
Cosplay : Talán nem volt jó ötlet egyszerre 7 páncélon dolgozni De igyekszem, ma vettem dekorgumit, lapja 75 ft!!!! XD És vettem egy -..- díszkövet 330-ért, aminek semmi étterme nem volt, ilyen az élet, ezt megszívtam, mint a T.B. XD
Hajrá mindenkinek mindenhez, talán kezd a fórumozók hangulata egy kicsit a Survivor-ra hasonlítani másnéven ~
Ismét sikerült regényt írnom
Kaminaga
Ismét hozzád írok^^
Nem vagyok cuki^_^
Hajrá mindenkinek mindenhez, talán kezd a fórumozók hangulata egy kicsit a Survivor-ra hasonlítani másnéven ~ Csak éljük túl ezt az egy hónapot~ - dolog
Ismét hozzád írok^^
Nem vagyok cuki^_^
Hajrá mindenkinek mindenhez, talán kezd a fórumozók hangulata egy kicsit a Survivor-ra hasonlítani másnéven ~ Csak éljük túl ezt az egy hónapot~ - dolog
Kaminaga
Ismét hozzád írok^^
Nem vagyok cuki^_^
Hajrá mindenkinek mindenhez, talán kezd a fórumozok hangulata egy kicsit a Survivor-ra hasonlítani másnéven ~ Csak éljük túl ezt az egy hónapot~ - dolog
Ismét hozzád írok^^
Nem vagyok cuki^_^
Hajrá mindenkinek mindenhez, talán kezd a fórumozok hangulata egy kicsit a Survivor-ra hasonlítani másnéven ~ Csak éljük túl ezt az egy hónapot~ - dolog
LOL
-hát igen szupermodel én sem vagyok...a sexy no jutsut úgy montam h szoknyában löszök X)
-amit a te saját tapasztalataidról írtál...hmm....nekem nem lesznek ilyenek, mert te cukibb vagy
-ficedet átküldöd, vagy megnyúzlak
-AMV: csak annyit h hajráá!!! nehogy feladd nekem itt!!! kivel fogok én versengeni az 1. helyért??? *ego már megint van *
-a rajznak örülök h végre kész X)
-a cp-hez is hajrá!
Már mindenkivel nagyon szeretnék talizni!!!
-hát igen szupermodel én sem vagyok...a sexy no jutsut úgy montam h szoknyában löszök X)
-amit a te saját tapasztalataidról írtál...hmm....nekem nem lesznek ilyenek, mert te cukibb vagy
-ficedet átküldöd, vagy megnyúzlak
-AMV: csak annyit h hajráá!!! nehogy feladd nekem itt!!! kivel fogok én versengeni az 1. helyért??? *ego már megint van *
-a rajznak örülök h végre kész X)
-a cp-hez is hajrá!
Már mindenkivel nagyon szeretnék talizni!!!
és grat a felvételihez Daimoon
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Kaminaga:
Kékhajú őrült gothloli ruhás egyén már voltam, úgyhogy lelkileg felkészítelek a leg.. ömm jobbakra? XD
/ Jobbról lányok : áááá Tooru Kono adj egy csókot XD Balról fiúk : WooW kékhajú gothloli csajszi XDXD--Ők nem ismerték a PP storyját XD A WC-használatról ne is beszéljünk, egy olyan fiú voltam, aki lány ruhában van, mégis lány, de fiú. Értitek? Ugye...Ennek ellenére jóvolt XD...Lehet hogy még viszont láttok XD.../
Sexy no jutsu még nem voltam, de mivel nem születtem egy hejjdenagy supermodel ( Nem Supermode ) alkatnak, inkább elhanyagolom egy kis időre az ilyesfajta húdehűha terveimet^^
Igen, sorban találkozó, nálunk lesz a TITKOS FEGYVER és tuti, hogy az első 10 bejutó között leszünk, ha késünk, még akkor is^^ Tudod, írtam hogy mi lesz AZ XD
Én is hajtok 1000-rel, ha lehet, akkor többel egy kicsit, de ma reggel bazinagyegotúltengésem egy kicsit alábbhagyott XD
// Leesett az a #*-/x# a páncélomról, az éjjel összeszáradt a ragasztó XD // Úgyhogy páncél project előről, újrafestés, mert a dekorcsík megszáradt ragasztója (Médincsájnö) leszedte a festéket + a legfelső réteget XD És nagy szomorúságomat egy félórás WoW-ba öntöttem XD
De most itt vagyok köztetek, lelkileg persze XD
Kész lett a rajzom, el sem hiszem!
Miután a fanficem megríkatta anyát ( Nem számítva azt a tényt hogy egy ismert fiútestvér utolsó pillanatait örökítettem meg enyhe ipszilonos körítésben), felhagytam azzal, hogy nevezzek. Az AMV-m pedig..Elfogyott az a kevés is, ami volt, mert Skillet számot hallgattam és elvette a figyelmem az One Step-ről^^
Ígymegyez, de talpra állok.
ésss..Várom a Cont. Vagy még nem említettem?
Kékhajú őrült gothloli ruhás egyén már voltam, úgyhogy lelkileg felkészítelek a leg.. ömm jobbakra? XD
/ Jobbról lányok : áááá Tooru Kono adj egy csókot XD Balról fiúk : WooW kékhajú gothloli csajszi XDXD--Ők nem ismerték a PP storyját XD A WC-használatról ne is beszéljünk, egy olyan fiú voltam, aki lány ruhában van, mégis lány, de fiú. Értitek? Ugye...Ennek ellenére jóvolt XD...Lehet hogy még viszont láttok XD.../
Sexy no jutsu még nem voltam, de mivel nem születtem egy hejjdenagy supermodel ( Nem Supermode ) alkatnak, inkább elhanyagolom egy kis időre az ilyesfajta húdehűha terveimet^^
Igen, sorban találkozó, nálunk lesz a TITKOS FEGYVER és tuti, hogy az első 10 bejutó között leszünk, ha késünk, még akkor is^^ Tudod, írtam hogy mi lesz AZ XD
Én is hajtok 1000-rel, ha lehet, akkor többel egy kicsit, de ma reggel bazinagyegotúltengésem egy kicsit alábbhagyott XD
// Leesett az a #*-/x# a páncélomról, az éjjel összeszáradt a ragasztó XD // Úgyhogy páncél project előről, újrafestés, mert a dekorcsík megszáradt ragasztója (Médincsájnö) leszedte a festéket + a legfelső réteget XD És nagy szomorúságomat egy félórás WoW-ba öntöttem XD
De most itt vagyok köztetek, lelkileg persze XD
Kész lett a rajzom, el sem hiszem!
Miután a fanficem megríkatta anyát ( Nem számítva azt a tényt hogy egy ismert fiútestvér utolsó pillanatait örökítettem meg enyhe ipszilonos körítésben), felhagytam azzal, hogy nevezzek. Az AMV-m pedig..Elfogyott az a kevés is, ami volt, mert Skillet számot hallgattam és elvette a figyelmem az One Step-ről^^
Ígymegyez, de talpra állok.
Jee jee felvettek a Berzsenyibeee XD Kis offot, de boldog vagyok XD
ésss..Várom a Cont. Vagy még nem említettem?
Én nem tudok ilyen klasszikusokat idézni
~Csak Kaminagának a TMW-t^.^ Az elég klasszikus ~
Hmm dobjuk mááár fel a topikot
Kérdésözön jön, válaszokat kérek :
Ki hogyan készül? Ki hol tart? Ki mennyire várja? Ki kivel jön? Ki mivel készül? Ki mennyit készül? Ki mire nevez? Ki jön a fórumtalira?
Ki miben jön? Felismerési jelek?
Ki hogyan készül? Ki hol tart? Ki mennyire várja? Ki kivel jön? Ki mivel készül? Ki mennyit készül? Ki mire nevez? Ki jön a fórumtalira?
Mikor lesz?
Ki miben jön? Felismerési jelek?
Jelenleg fanficet írok, nagyon várom a Cont, nem tudom pontosan, kivel megyek, jegyek lefoglalva, kifizetve. Fórumtalit nem hagyom ki, ha nem ütközik fontos programmal. Sokan felismernek majd.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-25 15:57:34
beküldve: 2008-08-25 15:48:12
(#306) Én szombaton leszek, még előtte majd elcsoszogok Pecsába jegyért. Jéé most látom, hogy egy héttel előtte lesz a tízéves érettségi találkozóm. Öreg vagyok már én ehhez! (csak h maradjunk a klasszikoknál )
Mittomén miben megyek, gatya lesz rajtam az tuti, meg vlm odavágó póló, múltkor már úgyis megkaptam a magamét a Bleach-es felsőmért. Igaz Pöttöm?!
Mittomén miben megyek, gatya lesz rajtam az tuti, meg vlm odavágó póló, múltkor már úgyis megkaptam a magamét a Bleach-es felsőmért. Igaz Pöttöm?!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Én nem tudok ilyen klasszikusokat idézni
Ki miben jön? Felismerési jelek? XD
Mikor lesz?
höhö...Firstborn, mi??? XD
Akkor már én is válaszolok, csak így publikusan, mert Daimoon már sejti :
1. Vááá....AMV...cp....fanart... fanfic...egyszóval gürizek ezerrel!!
2. AMV: 80%, cp:90%, fanart, fanfic sehol, jegyek: csak lefoglalva
3. nagyooonnn
4. Barátnős csapattal: Katan (meg leszen neki egy Rosiel párja , gondolom, az ő huga is jön...sötöbö.), +a sorban találkozó Daimoonnal XD
5., 6., 7.: válaszokat lásd fenntebb...
8. Fórumtalira megyek
9. : átugrom, passz
10, 11: szombaton: ~őrült kinézettel rendelkező kék parókás, gótloli ruhás egyén
vasárnap: ~elvileg Deidara, de mindenképpen Akatsukis köpeny...ha rajtam múlik, nem Deidara leszek...bár lehet h eljáccom a Deidara és a sexy no jutsut...magyarul köpeny alatt szoknya és póló...yahh, és mindez feketében...
^^
~remélem ezek után majd felismernek a Kedves Fórumtársaim! ~
Con-Con-Con-Con..... vááhh..naggyon várom
^^"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-08-25 15:42:28
beküldve: 2008-08-25 15:10:54
(#304) 6. Emlékezzetek az Őszi Con " Meddig aludtál az éjszaka" Mondatára XDXD
Sehogy, sehol, nagyon, ki tudja, semmivel, semennyit, semmire, nem tudooom~ ×2
Szombaton ugyanaz a fehér póló mint 2 éve minden con szombati napján (plusz az első PeCsa con a Millenium Parkos után, ahol csak egy napos volt). Tényleg, eddig mindig azt a pólót szedtem elő conra öltözködés közben :'D. Vasárnap meg nem tudom, attól függ mi lesz kimosva. :~D + farmer.
Én jelentkeznék a bankrablásra, de az apacukás feltételt nem igazán tudom teljesíteni. Oo
[.shoppiiiiing.]
//update: franc megelőztek >.>
Szombaton ugyanaz a fehér póló mint 2 éve minden con szombati napján (plusz az első PeCsa con a Millenium Parkos után, ahol csak egy napos volt). Tényleg, eddig mindig azt a pólót szedtem elő conra öltözködés közben :'D. Vasárnap meg nem tudom, attól függ mi lesz kimosva. :~D + farmer.
Én jelentkeznék a bankrablásra, de az apacukás feltételt nem igazán tudom teljesíteni. Oo
[.shoppiiiiing.]
//update: franc megelőztek >.>
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-08-25 15:27:47
Daimoon:
1. Jegyet veszek, hátizsákot erősítek, puska csövét fűrészelem...
2. Van pénz a jegyre.
3. Nagyon.
4. Kiora-csan, Albin-szan, Loo-csan
5. Kötélidegekkel
6. Értelmezhetetlen
7. Csak néző-látó-kritizáló szerepre
8. Pölö én
10. Passz.
11. Magas vagyok, szemüveges és NEM cosplayezek
Ez tetszett...
Lanwell:
*egyetértően bólogat*
Mikor lesz?
1. Jegyet veszek, hátizsákot erősítek, puska csövét fűrészelem...
2. Van pénz a jegyre.
3. Nagyon.
4. Kiora-csan, Albin-szan, Loo-csan
5. Kötélidegekkel
esetleg kockacukorral...
6. Értelmezhetetlen
7. Csak néző-látó-kritizáló szerepre
8. Pölö én
reméljük
9. Szombaton. Pontosabban még nem tudjuk, a con programjától függ majd.
10. Passz.
11. Magas vagyok, szemüveges és NEM cosplayezek
~ Hirdetés : Daimoon magáncélú bankrablást hirdet
Ez tetszett...
Lanwell:
Con közeledtével úgy érzem igazat adok egy további klassziknak:
"Puska kellett volna ehhez a melóhoz ß@$d+!"
"Puska kellett volna ehhez a melóhoz ß@$d+!"
*egyetértően bólogat*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-08-25 15:08:09
beküldve: 2008-08-25 14:59:30
(#301) Ezt nem tudom kihagyni
Majd a fórumtalin jön az újrégi klasszikus : Vörc dont kám ízííí XDXD
Áj szink disz iz dö bigining of ö bjútiful frendsip!
Ez egy másik (legalább két másik ) klasszikus...
A Harmadik :
Wíí wöör wíí wör rákk júú^^!