Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
beküldve: 2008-08-29 08:10:51
(#344) :3
Énénén^^
Lolita leszek a Vampire Assassinate-ból^_^
Magyarul : Daimoonosan.
BMV : Benne minden vacak^^
Kicsit sokkos lesz az összhatás^^
De ez a lényeg.
Sajna nem versenyzek, de majd tavasszal^^
És hogy lássátok, mekkora fanatikus vagyok, már tudom előre ki leszek tavasszal... És csapatot keresek^^ Már vagyuk 3-an eddig Mi leszünk az Armageddon : Kaminaga, Lichen és Én^.^
Énénén^^
Lolita leszek a Vampire Assassinate-ból^_^
Magyarul : Daimoonosan.
BMV : Benne minden vacak^^
Kicsit sokkos lesz az összhatás^^
De ez a lényeg.
Sajna nem versenyzek, de majd tavasszal^^
És hogy lássátok, mekkora fanatikus vagyok, már tudom előre ki leszek tavasszal... És csapatot keresek^^ Már vagyuk 3-an eddig Mi leszünk az Armageddon : Kaminaga, Lichen és Én^.^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Szerk: Daimoon 2008-08-29 08:13:29
Azért nem minden szülő ilyen , az én anyám például határozott érdeklődést mutat az animék felé
Tavaly ősszel ő is volt a Conon. xxD
Bár a mostani terv elég ingatag lábakon áll sajna nem biztos hogy ráér felvinni Pestre.
Tavaly ősszel ő is volt a Conon. xxD
Bár a mostani terv elég ingatag lábakon áll sajna nem biztos hogy ráér felvinni Pestre.
"-Szilikonal felőtt szemek melyek a fej 75% elfoglalják! -Hmm...aranyosak. - De minek nézzek egy olyan MESÉT amiben folyamatosan néznek, ahelyet hogy látnák is amit néznek, nem csak néznék amit hisznek hogy látnak!! -Ahaa... érdekes."
Engem nem engednek... 14 vagyok. Egy 18 éves ismerősömmel, a húgával, és néhány barátjukkal mennék Debrecenből Pestre. Anyám azt mondja "szülői felügyelet nélkül soha"!!!!!!!!!! (persze szülők tényleg nem jönnének velünk, de akkor is) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉN MEGŐRÜLÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Ha ez vígasztal, én már egy éve próbálok eljutni (szintén vidékről), és már 16 vagyok ^^" Szülők...
ÉN MEGŐRÜLÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Túldramatizálod
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-28 20:44:16
(#339) Engem nem engednek... 14 vagyok. Egy 18 éves ismerősömmel, a húgával, és néhány barátjukkal mennék Debrecenből Pestre. Anyám azt mondja "szülői felügyelet nélkül soha"!!!!!!!!!! (persze szülők tényleg nem jönnének velünk, de akkor is) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉN MEGŐRÜLÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
yayyy...de várom már!!!
magyarul : Osaki Nana, és vmi Gótlolis lányka XD
hasadt személyiség, alias: Nana-Lolita-Kaminaga
Nagyon kíváncsivá tettél
beküldve: 2008-08-28 19:59:09
(#337) yayyy...de várom már!!!
hasadt személyiség, alias: Nana-Lolita-Kaminaga
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-08-28 20:00:41
beküldve: 2008-08-28 19:58:04
(#336) Hát azért én teljesen új vagyok ezért ha nem gond kérdeznnék olyanokat, akik már voltak ilyen jeles esemyényen.
Pontosan mi is a terv a pecsa előtt egy szakadozott betonpály (kosárlabdapálya) van. No szóval ott össze fog gyűlni néhány emberke különféle ruciban és aminkelve?
Ki Kinek öltözik ha szabad tudni?
Pontosan mi is a terv a pecsa előtt egy szakadozott betonpály (kosárlabdapálya) van. No szóval ott össze fog gyűlni néhány emberke különféle ruciban és aminkelve?
Ki Kinek öltözik ha szabad tudni?
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-08-28 19:27:18
(#335) Nem annyira, gondolj bele, amikor még fél év volt hátra. Elszáll az idő és meglásd, egyszer bekövetkezik a nagy nap
beküldve: 2008-08-28 13:31:19
(#334) nekem a mobilom naptárába már bele van írva a conig, h hány nap van még jelentem, h már csak 30! de az olyan sok még
Don't forget to remember me.
Egy hónap maradt!!!
tíz..kilenc..nyolc XDXD
tíz..kilenc..nyolc XDXD
yayyy, de türelmetlen itt valaki >_<
nem hibáztatlak, én is alig várom!...nana...roku...go....XD
Egy hónap^^!!!!!!!!
Mához egy hónapra végre!!!^^
De a Fontos időpontot valahogy meg kellene tudni, hogy szervezni tudjuk a fórumtalit. // Mert gondolom nem előtte kell, vagy ha igen, akkor pedig sokkal előtte, és valahogy úgy, ne ne túlsok mindennek ütközzön^^
Igen, ez a terv
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Egy hónap maradt!!!
tíz..kilenc..nyolc XDXD
tíz..kilenc..nyolc XDXD
yayyy, de türelmetlen itt valaki >_<
nem hibáztatlak, én is alig várom!...nana...roku...go....XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-27 20:29:46
(#330) Egy hónap maradt!!!
tíz..kilenc..nyolc XDXD
tíz..kilenc..nyolc XDXD