Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
Mér tavaszin meg 9-kor lett volna a nyitás. 9-kor bemondták hogy 5 perc mulva nyitás. Fél óra mulva még mindig ugyanott álltunk és az eső is szakadt egy kicsit... xD
Jaja, nem nagyon szokták tartani a határidőket...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Egyik vizsganapon nálunk is volt táskaellenőrzés, mert gyakoriak a suliban a bombariadók..
A biztonságiőr felhúzta a főzsebet, előretolta a könyveket, visszadöntötte a könyveket, kész xD
Formalitás volt az egész..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Ez az amit nem tudni. : D Viszont az nagy volt mikor bejutottunk a biztonságiak mindenkinek a táskáját lecsekkolták. Én elötte lévő nap meg még dolgoztam és a tsákámat nem tudtam kipucolni a felhalmozódott szeméttől! Ha még el is kezdett volna turkálni benne megkértem volna a tagot hgoy a szemetet ne hagyja már benne... xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Jáj xD és miért volt a késés?
Mér tavaszin meg 9-kor lett volna a nyitás. 9-kor bemondták hogy 5 perc mulva nyitás. Fél óra mulva még mindig ugyanott álltunk és az eső is szakadt egy kicsit... xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Nyári conon az eredményhirdetés, mennyit is? Fél órát késett Aztán volt valami paraparacuccos (Az nem tetszett különösebben, viszont a carameldansen mozgás über volt) utána az egész eredményhirdetést lezavarták két szóban
beküldve: 2008-08-31 11:44:30
(#383) én ahhoz a táborhoz csapódnék akinek mindegy..mikor lesz tali szóval vitatkozzatok rajtam(csak hajrá..)..és..úgyis elfelejteném az időpontot szóval ..nkem mindegy..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-08-31 11:13:59
(#382) Jól átrágtam magam a programon, és azt kell mondjam, nehéz dönteni, hogy merre menjek, de már a "vázlat" megvan. Időpontjavaslat a fórumtalálkozóra: 14:30. Tudom, hogy mindenki siet ilyenkor AMV-versenyre, de én kivétel vagyok. Viszont ha mindenki a 14:00-s időpontra szavaz, akkor lemondok a Legjobb cosplaypillanatokról.
Kicsit meglep, hogy ilyen hosszú lesz az eredményhirdetés.
Ha valaki megtudja, mikor, mit vetítenek, kérem mondja meg, fontos lenne. Valami Doraemonról olvastam, azt hiszem.
Kicsit meglep, hogy ilyen hosszú lesz az eredményhirdetés.
Ha valaki megtudja, mikor, mit vetítenek, kérem mondja meg, fontos lenne. Valami Doraemonról olvastam, azt hiszem.
Én például tök normális, hétköznapi embernek ;)
De ez csak álca.
Nyilván
A legdrágább mégis a 3300-as Love Hina volt
De ez csak álca.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hát azértpáran elmondhatnánk mindek öétöznek be
Én most megyek először conra és megtudnátok mondani hogy külföldi mangákat is lehet venni mondjuk Bleach -et?
Trilliannál van, de szerintem nagyon drága, 2600 forint. Azt javaslom, hogy inkább rendelj Bestsellerstől.
Én most megyek először conra és megtudnátok mondani hogy külföldi mangákat is lehet venni mondjuk Bleach -et?
Eddig voltak árusok, a mangaárusok fele csakis külföldi mangát árul. Vagyis lehet...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2008-08-30 21:03:04
(#375) Hát azértpáran elmondhatnánk mindek öétöznek be
Daimoon eléggé készül az már tutti nagyon kíváncsi leszek rá.
nagyon sajnálom azokat akik nem tudnak eljönni.
Daimoon eléggé készül az már tutti nagyon kíváncsi leszek rá.
nagyon sajnálom azokat akik nem tudnak eljönni.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.