Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
Csak mert olyan jól eldumált mindenki mindenkivel:
...
...
...
...
Hú, a mangafanosok nagy arcok! Köztük a helyem. xD
Csatlakoznék tesókámhoz: szombat dél a múltkor is jó volt... szerintem most is jó lenne... pláne, hogy tavasszal sem tartott órákig...
Csak mert olyan jól eldumált mindenki mindenkivel:
-Helló!
-Helló!
-Hümm...
-Ümmm...
-Aha
-Ja
-Hrömm..
-Köhömm..
...
..
-Hehe
-Höh
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Chikát (neki hiraganákkal v katakanákkal van írva a neve)
Az a jó, h nekem Win XP-m van így nem látom már a jeleket, csak szép csinos négyzetek vannak a nickneve helyén, így nemtudom h szólítnai [/QUOTE]
Akkor úgy mondom, hogy én vagyok az, akinek az avatarja egy bishi-gyűjtemény a Yamato Nadeshiko-ból...
Jah... még mielőtt elfelejteném... ha nem amv-verseny után, akkor előtte... a lényeg, hogy semmiképpen se ütközzön a fórumtali az amv-versennyel, mert érdekeltek vagyunk benne...
Csatlakoznék tesókámhoz: szombat dél a múltkor is jó volt... szerintem most is jó lenne... pláne, hogy tavasszal sem tartott órákig...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-09-01 09:38:59
beküldve: 2008-09-01 09:11:54
(#401) Egyetértek, hogy a f5-5 órás tali már kései, akkor már mindenki 100felé lesz... mi a baj a tavasszal már bevezetett déli találkozóval?
Ja és ugye szombatról beszélünk?
Ja és ugye szombatról beszélünk?
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-09-01 09:12:25
mindenképpen az AMV-verseny után legyen a tali!!! Jóóóóó????
Akkor a félötös vagy öt órás kezdést tudom javasolni, bár az talán már túl kései...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-31 21:31:49
(#399) Nekem is mindegy h mikor lesz a fórumtali
na ezzel most sokat segítettem...
Jéééééééééééé ez narancsos!
Nagyon sokan. Én személyesen ismerem: Chikát (neki hiraganákkal v katakanákkal van írva a neve), Papet, Rudymestert, Rikut, Lanwellt, Trisát, Chojit, Bernit, Vikit, és természetesen mindközül a legjobban Hajnit (picilányt) ismerem.
Értem.
Akkor nem hiszem, h sok új arc lesz,
Chikát (neki hiraganákkal v katakanákkal van írva a neve)
Az a jó, h nekem Win XP-m van így nem látom már a jeleket, csak szép csinos négyzetek vannak a nickneve helyén, így nemtudom h szólítnai
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-08-31 21:28:22
Necro: ne feledkezzünk meg Syan-ról sem... :))
Jah, ami az időpontot illeti, mindenképpen az AMV-verseny után legyen a tali!!! Jóóóóó????
Jah, ami az időpontot illeti, mindenképpen az AMV-verseny után legyen a tali!!! Jóóóóó????
Köszi Chika! Szerintem is Amv verseny után legyen a fórumtali mi is ezt beszéltük Trisával,de nem tudom ki mit szeretne még megnézni mondjuk a Kimonóversenyt vagy mást,de én nekem az Amv után jó lenne.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2008-08-31 19:37:09
(#396) Akkor mikor lesz a tali? Meg kellene végre beszélni^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Ez az amit nem tudni. : D Viszont az nagy volt mikor bejutottunk a biztonságiak mindenkinek a táskáját lecsekkolták. Én elötte lévő nap meg még dolgoztam és a tsákámat nem tudtam kipucolni a felhalmozódott szeméttől! Ha még el is kezdett volna turkálni benne megkértem volna a tagot hgoy a szemetet ne hagyja már benne... xD
Nekem az őr a szoknyám alá is benézett, majdnem kiszúrta a szemét a tütü alsószoknya XD Mondom álljá' már le XD Aztán apa bevágta a szigorú apa tekintetet, az őr pedig elhúzott sunyiba XD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-08-31 17:25:39
(#394) Necro: ne feledkezzünk meg Syan-ról sem... :))
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
És kik azok akik már itt személyesen is ismerik egymást?
Nagyon sokan. Én személyesen ismerem: Chikát (neki hiraganákkal v katakanákkal van írva a neve), Papet, Rudymestert, Rikut, Lanwellt, Trisát, Chojit, Bernit, Vikit, és természetesen mindközül a legjobban Hajnit (picilányt) ismerem.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
És kik azok akik már itt személyesen is ismerik egymást?
ehh...jó kérdés...
A fénykép személyes ismertségnek számít?
Fórumtali:egyet kérrek, h ne az AMV verseny közben legyen...a többi mind1
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-08-31 13:29:35
beküldve: 2008-08-31 13:22:27
(#391) beküldve: 2008-08-31 13:21:49
(#390)