Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
Most már tuti, hogy csak vasárnap tudok kinézni e nemes eseményre... nem baj úgyis az a nyugisabb nyugdíjas nap, nekem pont jó lesz!
Nem baj, testvérkém, én kinn leszek mindkét nap, majd vasárnap találkozunk... majd msn-en cserélünk tel.számot...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Azt mondjátok meg, hogy hogyan rendeltetek jegyet? Mert akárhányszor olvasom el a jegyrendelésről szólókat, nem jövök rá h kell... Regisztráltam, de rendelni hol kell?
"Ehhez először regisztrálni kell, majd megrendelni a jegyeket."
Mailben kell?
Mailben kell?
Ha bejelntkeztél, jobb oldalt lesz a jegyvásárlás vagy jegyelővétel menüpont. Sok sikert.
Esküszöm nem vagyok fogyatékos, csak menthetetlenül vak Köszi.
beküldve: 2008-08-11 14:02:04
(#252) Na jegy megrendelve, de most is csak egy napra. Amúgy melyik nap lenne a fórum tali?
Azt mondjátok meg, hogy hogyan rendeltetek jegyet? Mert akárhányszor olvasom el a jegyrendelésről szólókat, nem jövök rá h kell... Regisztráltam, de rendelni hol kell?
Mailben kell?
Mailben kell?
Ha bejelntkeztél, jobb oldalt lesz a jegyvásárlás vagy jegyelővétel menüpont. Sok sikert.
Szerk: Rudymester 2008-08-11 13:55:55
Remélem csak olyanok fognak jelentkezni, akik vmi JÓ produkciót tudnak bemutatni...
A tavaszin fogtam a fejem néhány előadáson .
Most mondjam, mi volt Győrben?
Úhh hát ahhoz képest a tavaszi színház fesztivál volt. Bár sakuraconon csak a közvetlen előttünk fellépőket(első 3 csapat) meg az utolsó kb 5-6-ot láttam, de lehet, hogy nem sokat vesztettem vele
Mindenesetre kíváncsi leszek az őszi felhozatalra, mi jelentkeztünk elsőnek, de 20 percre rá már 15 csapat volt. Cosplay dömping XD
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2008-08-11 11:26:44
(#249) Azt mondjátok meg, hogy hogyan rendeltetek jegyet? Mert akárhányszor olvasom el a jegyrendelésről szólókat, nem jövök rá h kell... Regisztráltam, de rendelni hol kell?
Mailben kell?
Mailben kell?
beküldve: 2008-08-11 10:25:35
(#248) Most már tuti, hogy csak vasárnap tudok kinézni e nemes eseményre... nem baj úgyis az a nyugisabb nyugdíjas nap, nekem pont jó lesz!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-08-11 09:49:19
(#247) Hajnalban megrendeltem az ingyenjegyet... reszkess, con, most már tuti ott leszek!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Ott meg sem néztem a performance részt. A hangosítás gyengesége elvette a kedvemet az egésztől.
Remélem csak olyanok fognak jelentkezni, akik vmi JÓ produkciót tudnak bemutatni...
Most mondjam, mi volt Győrben?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-11 00:10:57
(#244) Elővételes jegy lefoglalása megvan. AMV versenyre való jelentkezés megvan. Mehetek aludni!
Amikor harmadszor esett le az egyik miki, én már majdnem sírtam a röhögéstől. A szervezők szeme előtt meg pörögtek a forintok...
Én sajnáltam, hogy milyen lúzerek szegények.
Amikor harmadszor esett le az egyik miki, én már majdnem sírtam a röhögéstől. A szervezők szeme előtt meg pörögtek a forintok...
Azért igaza van. Sajna amilyen jól izmosodik a craftmanship kategória, fel kellene zárkózni az előadásokban is. Tavasszal a legtöbbször már fogtam a fejem és én égtem, hogy milyen gyenge pár csapat.
Bizony. Az a csapat, aki vasárnap hazavágott pár mikrofont... Pff... És az egyiküket ismertem (De ha valaki rákérdez, letagadom )
Szerk: .., 2008-08-10 21:29:59
beküldve: 2008-08-10 21:16:05
(#240)