Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
beküldve: 2008-08-01 11:07:29
(#194) Melyik nap legyen? Szerintem a szombati a nyerő. Nekem megoldhatatlan lenne két napos Con, és ha egy nap, akkor a szombatot választom. Apával is így beszéltem meg.
Rudymester: A tavaszi tali ölég gyengusz volt, véletlen találkozásból több ember összegyűlik.
Jó lesz látni az újabb szerzeteket, meg az öreg rókákat újból.
Rudymester: A tavaszi tali ölég gyengusz volt, véletlen találkozásból több ember összegyűlik.
Jó lesz látni az újabb szerzeteket, meg az öreg rókákat újból.
Remélem senkit nem sikerült egy kicsit sem megsértenem. Ha igen, akkor nagyon sajnálom.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-01 11:08:08
Szerintem a tavaszi mangafan talis mennyiséget überelni fogjuk.
Most nem raktad magasra a mércét sógor, ugye tudod?!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-08-01 01:46:47
(#192) ha nemleszek semien versenyen éppen akk elnézek. talán.
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-07-31 23:06:49
(#191) beküldve: 2008-07-31 22:50:51
(#190) Én szombaton megyek, az fix. Mondjuk szervezett tali nélkül is összefutok azokkal, akikkel szeretnék. :)
beküldve: 2008-07-31 22:14:41
(#189) Rikum! Én csak azért nem válaszoltam neked itt, mert msn-en megdumáltuk... de ha ez megnyugtat, akkor 2 fő már tuti ott lesz fórumtalin...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Tali lesz. Majd egy-két héttel előtte egyeztetünk. Most még korai szerintem egy picit...
Részleteket megbeszélni tudom, hogy korai, de érdekelne, ki van benne, kit várjunk biztosan.
Én megyek tuti. Csak jó lenne tudni előre, hogy melyik napon lesz, hogy arra vegyek jegyet.
beküldve: 2008-07-31 21:53:43
(#187) ÉNÉNÉNÉNÉN!!!Én 95% h ott leszek a Con-on És majd próbálok odafigyelni arra h ott legyek időben.Merthát az én agyam lyukasabb az ementálisajtnál is...
Jéééééééééééé ez narancsos!
Tali lesz. Majd egy-két héttel előtte egyeztetünk. Most még korai szerintem egy picit...
Részleteket megbeszélni tudom, hogy korai, de érdekelne, ki van benne, kit várjunk biztosan.
beküldve: 2008-07-31 21:06:13
(#185) Tali lesz. Majd egy-két héttel előtte egyeztetünk. Most még korai szerintem egy picit...
Nem tudom ki, mennyire olvasgatta az animecon oldalát, de idén kintre sátrakat ígértek (tehát többet és nem egyet mint tavasszal).
Én ugyanezt hangoztattam, aztán kaptam a fejemre.
De jópofák vagytok, felvetettem az ötletet, hogy legyen fórumtali Con-on, aztán egy válasz sem jött. Pedig vártam rá. Ha mégis, akkor elásom magam.
Vajon mit raknak még ki a karaoke sátron kívül?
Kaja versenyt, esetleg az előadásokat, amiket nagyon hiányoltam eddig.
Apuka-Anyuka stuff volt nálunk is XD De nem őrangyalok voltak, hanem rajongók :):) Apu és az ő Árnybííró-mániája XDXD
Az valahogy már más
MIANEVED?!
Nem tudom ki, mennyire olvasgatta az animecon oldalát, de idén kintre sátrakat ígértek (tehát többet és nem egyet mint tavasszal).
Vajon mit raknak még ki a karaoke sátron kívül?
Örülök is meg nem is, hogy hó végén lesz. A con után hamarabb lesz pénzem, de pont ez miatt kőkeményen kell tartalékolnom egész hónapban, hogy legyen elég kreditem.
Egyetértek.
Furcsa, h szeptember, de ez van..
Tartalékolással kapcsolatban is egyetértek...
MIANEVED?!