Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
9. conom lesz. Pofátlanul le fogok ülni a táskás helyfoglalókhoz. tavasszal is leültünk, erre egy csaj: az foglalt. Mondtuk hogy majd felállunk ha itt lesz az ember. 30 perc múlva jött...
Ez helyes cselekedet, tegyen mindenki így nyugodtan, szerintem semmi baj nem származhat belőle.
Idén kellene valami extra magamra. Alap az Akirás póló, de majd kitalálok valami pluszt is.
Van egy ötletem: még Con elején, hamar vásárolj be legalább 15 db kitűzőt, majd fangirl módjára rakd magadra mindet, főként felsőtestre.
Úgy félek!Tudom furi de nekem ez lesz az első con-om.
Nem félni kell, hanem örülni.
Rudymester, belinkelnéd a tavaly őszi AMV-det, kíváncsi vagyok rá.
Jól van megfogadom a "veteránok" tanácsait.(amiből még jól jönne egy tonna)
Először is: Alaposan fürdöj meg előtte, vagy reggel! Hidd el büszkeleszel magadra amikor az emberszagú tömegben te még tisztának mondhatod majd magad. Meg persze kellemesebb is lesz a közeledben lenni mert volt már olyan, hogy egy pasi mellett áltam az egyik pultnál és fél perc után már megfulladtam az állott izzadságszagtól. Sőt gondokodtam rajta, hogy animés matricákkal teleragasztott minidezodorokat fogok árusítani 100Ftért így máris elmondhatjuk a kivüllállóknak, hogy ameserajongóbanda nem az a nemzuhanyzomlehanemlesemasokanim ét féle banda. Egy emberke egyszer ezt mondta pont amikor egy alapos kézkrémezés után (kamilla és levendula illata volt) és egy csepp lightos parfüm után azt merte mondani, hogy az otakuk büdösek és nem foglalkoznak a külsejükkel.
No barátom bejelentette, hogy át akar jönni úgyhogy megyek rendetrakni:) A NortonGirl féle kényesfujoshi tippk még folytatódnak
INGYEN ÖLELÉS! :)
Előző con topicjában leírtam már a széktől székig táskás helyfoglalást, most újra.
Képzeljük el azt, hogy van egymás mellett 5 szék. Ebből a két szélsőn van két szép táska. Mi leülünk a két táskával foglalt között lévő három székből kettőre. Majd elmegyünk vásárolni, de sietve, mert 10 perc múlva kezdődött volna amv/cp verseny/nem tudom micsoda, annyi rémlik, hogy siettünk. Aztán nekem bevillan, hogy otthagytam a kamerámat a táskában. Na gyorsan vissza a nagyterembe, erre mit látok? Semmit, nincs ott a táska, csak egy 5 tagot magába foglaló lánycsapat. Az egyik gothloli ruhás (itt is kiemelném az önkritika hiányát, a ruha nagyon szép volt, csak a lány nem annyira) kislány pedig szépen elmagyarázta, hogy "ez itt foglalt volt, nem láttad, ott voltak a táskáink, ez foglalt, hát nem látsz?!". Mondtam neki, nem láttam. Erre még vinnyogott egy kicsit, ezt sajna már nem hallottam, mert a táskámban (ami egy sorral előrébb került a lánykák jóvoltából) kutattam a kamerám után. Fél kézzel intettem neki, hogy jó jó, elég lesz. És nem, nem dugult el, még akkor is szövegelt, mikor már mentem kifelé a teremből.
Namármost, mióta foglalt 3 üres szék? Mikor lett bevezetve, hogy két táskás szék közötti székek mind foglaltak? Könyörgöm.
Képzeljük el azt, hogy van egymás mellett 5 szék. Ebből a két szélsőn van két szép táska. Mi leülünk a két táskával foglalt között lévő három székből kettőre. Majd elmegyünk vásárolni, de sietve, mert 10 perc múlva kezdődött volna amv/cp verseny/nem tudom micsoda, annyi rémlik, hogy siettünk. Aztán nekem bevillan, hogy otthagytam a kamerámat a táskában. Na gyorsan vissza a nagyterembe, erre mit látok? Semmit, nincs ott a táska, csak egy 5 tagot magába foglaló lánycsapat. Az egyik gothloli ruhás (itt is kiemelném az önkritika hiányát, a ruha nagyon szép volt, csak a lány nem annyira) kislány pedig szépen elmagyarázta, hogy "ez itt foglalt volt, nem láttad, ott voltak a táskáink, ez foglalt, hát nem látsz?!". Mondtam neki, nem láttam. Erre még vinnyogott egy kicsit, ezt sajna már nem hallottam, mert a táskámban (ami egy sorral előrébb került a lánykák jóvoltából) kutattam a kamerám után. Fél kézzel intettem neki, hogy jó jó, elég lesz. És nem, nem dugult el, még akkor is szövegelt, mikor már mentem kifelé a teremből.
Namármost, mióta foglalt 3 üres szék? Mikor lett bevezetve, hogy két táskás szék közötti székek mind foglaltak? Könyörgöm.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-07-28 18:32:49
(#144) én a mostani conra egy lolis fekete ruhában és kék hosszú parókában megyek *muhaha* erősen kisminkelve h senki ne ismerjen fel X)
és viszek magammal jó pár tele tömött pénztárcát is
meg egy AMVt a versenyre (bár elfogyott minden reményem h bekerüljön a top20ba, mégis..... )
Már csak a nyelvvizsga kell X) (egyre közeledik az ítéletnap, augusztus 9.e, amikor is a TELC központba bemenetelve felkészülök a kivégzésemre...vagyis aaa....nyelvvizsgára )
és viszek magammal jó pár tele tömött pénztárcát is
meg egy AMVt a versenyre (bár elfogyott minden reményem h bekerüljön a top20ba, mégis..... )
Már csak a nyelvvizsga kell X) (egyre közeledik az ítéletnap, augusztus 9.e, amikor is a TELC központba bemenetelve felkészülök a kivégzésemre...vagyis aaa....nyelvvizsgára )
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
A legfontosabb, hogy ne szakadj el a kísérődtől, mert abban a tömegben nehéz bárkit is megtalálni, a zaj miatt pedig a mobiltelefonos kapcsolattartás is bizonytalan (meg se hallog, hogy csörög, stb). Jó ötlet előre megbeszélni, hol találkoztok, ha mégis elveszítenétek egymást.
Rezgős csörgéssel nincs gond.
9. conom lesz. Pofátlanul le fogok ülni a táskás helyfoglalókhoz. tavasszal is leültünk, erre egy csaj: az foglalt. Mondtuk hogy majd felállunk ha itt lesz az ember. 30 perc múlva jött...
Idén kellene valami extra magamra. Alap az Akirás póló, de majd kitalálok valami pluszt is.
Szerintem a conos forgatagba még ő is beolvad. Jobban jársz a ha megfogadod a "veteránok" tanácsait.
Jól van megfogadom a "veteránok" tanácsait.(amiből még jól jönne egy tonna)
Szerk: jinfanni 2008-07-28 16:42:10
Szerintem a conos forgatagba még ő is beolvad. Jobban jársz ha megfogadod a "veteránok" tanácsait.
Szerk: miyu 2008-07-28 16:42:08
A legfontosabb, hogy ne szakadj el a kísérődtől, mert abban a tömegben nehéz bárkit is megtalálni, a zaj miatt pedig a mobiltelefonos kapcsolattartás is bizonytalan (meg se hallog, hogy csörög, stb). Jó ötlet előre megbeszélni, hol találkoztok, ha mégis elveszítenétek egymást.
Szerintem könnyen megfogom találni a kísérőm mert elég feltűnő(Kínai vöros hajjal és éllandóan zenét hallgat)
[/QUOTE]
Szerintem nem volt nagy tömeg tavasszal. Csak szombaton a jegypénztáraknál. De az brutális volt. Mondjuk én egy C shinigamival álltam sorban, aki akkora volt mint a Terminátor, szóval nem volt nehéz jegyet szereznem [/QUOTE]
Én szombaton mentem XD De akkorra már nem volt jegy (De legalább a bolhapiac jó volt )
Szerintem nem volt nagy tömeg tavasszal. Csak szombaton a jegypénztáraknál. De az brutális volt. Mondjuk én egy C shinigamival álltam sorban, aki akkora volt mint a Terminátor, szóval nem volt nehéz jegyet szereznem [/QUOTE]
Én szombaton mentem XD De akkorra már nem volt jegy (De legalább a bolhapiac jó volt )
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Daimoon Együttérző-modban
Semmi baj , nem kell félni, mindenki elkezdi valahol.
És nyugodj meg, nem Te leszel a Con reggelije, nem fog megenni. Csak semmi pánik. Ha kell, akkor írok 1-2 túlélési tippet xD
Légyszi írj ilyen tippeket mert olyan idegennek érzem megam.
Nagyon köszi előre is.
Szerk: jinfanni 2008-07-28 16:23:33
Szerintem nem volt nagy tömeg tavasszal. Csak szombaton a jegypénztáraknál. De az brutális volt. Mondjuk én egy C shinigamival álltam sorban, aki akkora volt mint a Terminátor, szóval nem volt nehéz jegyet szereznem
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Daimoon Együttérző-modban
Semmi baj , nem kell félni, mindenki elkezdi valahol.
És nyugodj meg, nem Te leszel a Con reggelije, nem fog megenni. Csak semmi pánik. Ha kell, akkor írok 1-2 túlélési tippet xD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)