Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
beküldve: 2008-07-24 13:30:56
(#89) Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
vááá isten lesz, mostmár a cpversenyre is befogok nevezni
ugytervezem h elsőre vmi emlékezetes kell szal nem fogom elaprózni az előadást és a cpt sem persze
ugytervezem h elsőre vmi emlékezetes kell szal nem fogom elaprózni az előadást és a cpt sem persze
Szurkolok^^ Hajrá^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
ÉRTESÍTEK MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐKŐT, HOGY A KÖVETKEZŐ ŐSZI CON IDEJE: 2008. SZEPTEMBER 27-28.
HELYE: PeCsa
Igen, köszike^^
De ez már az elején kint van egyszer..És sok minden más is^^!
Megéri visszaolvasgatni^^
beküldve: 2008-07-22 16:58:00
(#86) vááá isten lesz, mostmár a cpversenyre is befogok nevezni
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-07-22 16:55:56
(#85) ÉRTESÍTEK MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐKŐT, HOGY A KÖVETKEZŐ ŐSZI CON IDEJE: 2008. SZEPTEMBER 27-28.
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Egy sokat hangoztatott kérés: ne idézzetek egy olyan postot, amiben már van egy-két idézett post, amikhez jár fejenként 2 idézet!
Nyenyeee ^^
De én ilyen idézgetős vagyok^^
Rendőr gyerek
És szeretek másokra hivatkozni^^
Olyan vagyok, mint az Internet Explorer^^ :)
Csek nem fagyok, csak télen és nem adok fel minden percben 8 popup-üzenetet
beküldve: 2008-07-22 13:45:47
(#83) Egy sokat hangoztatott kérés: ne idézzetek egy olyan postot, amiben már van egy-két idézett post, amikhez jár fejenként 2 idézet!
Hajrá
Akk majd tali, ahogy megbeszéltük :)
Jaja!!És most már az a veszély sem áll fenn ,hogy elkerülnénk egymást Akk majd tali, ahogy megbeszéltük :)
Nem^^ Annyi emberrel van már megbeszélve a tali^^
De tutira összejön mindenkivel // Remélem^^
Áhh nem igaz mostmeg az Assasin cucc visz a sírba XD Szálka ment a kezembe ~ Fa Katar~ Nah oksy, mostmár csinálok egyet plexiből XD
Plexi a menőőőxD!!!!Nah az tuti , hogy nem fogok soha olyan karaktert választani cp.-hez akinek fegyvere van!!Tanultam!!Nem akarok szenvedni vele,nah meg a lustaság is..^^˘
Ez katart összedobni nem nehéz, nekem 15 perc alatt megvolt az alap XD Fa kell hozzá, egy ceruza és dekopír fűrész XD Fölrajzolod a mintát, és vágod. Vágod? XD
Aztán a karmok még nincsenek benne azok bakelitből lesznek XD LuSta vagyok plexit venni habár kell majd az új kaszához XD
OMG, most látom, hogy szétoffoltam a saját topicomat XD
Nah mind1...
Láttátok az animecon.hu-t? Már designváltás folyik^^ Jajj, olyan izgi XD Csak hogy ne legyek annyira off XD
Hajrá
Jaja!!És most már az a veszély sem áll fenn ,hogy elkerülnénk egymást Akk majd tali, ahogy megbeszéltük :)
Áhh nem igaz mostmeg az Assasin cucc visz a sírba XD Szálka ment a kezembe ~ Fa Katar~ Nah oksy, mostmár csinálok egyet plexiből XD
Plexi a menőőőxD!!!!Nah az tuti , hogy nem fogok soha olyan karaktert választani cp.-hez akinek fegyvere van!!Tanultam!!Nem akarok szenvedni vele,nah meg a lustaság is..^^˘
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Hajrá
Hajrá
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Hmm...tényleg nem októberben van az Őszi??? Tényleg nem
Szeptembeer??? Ez most komoly óh..jajj...nah de jó és azt megtudnád nekem ponosan mondani h mikor??? (ezt nem hiszem el4!!..)^^˘Szeptember 27-28 ^^ am ott van az első hozzászólásomban^^
Hajrá
Szeptembeer??? Ez most komoly óh..jajj...nah de jó és azt megtudnád nekem ponosan mondani h mikor??? (ezt nem hiszem el4!!..)^^˘Szeptember 27-28 ^^ am ott van az első hozzászólásomban^^
Szeptembeer??? Ez most komoly óh..jajj...nah de jó és azt megtudnád nekem ponosan mondani h mikor??? (ezt nem hiszem el4!!..)^^˘Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-07-21 12:52:33