Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
beküldve: 2008-07-09 16:32:31
(#29) Héééééé Emberek mi ez a nagy csend?^_^
Két hónap van a Conig^.^ Igaz, most mindenki a Nyári dolgokkal van elfoglalva, de azért el ne felejtsétek az Őszi Con-t^_^
Kaminaga, rajta vagy a "Kikkel találkozzak a Conon-listán"
Két hónap van a Conig^.^ Igaz, most mindenki a Nyári dolgokkal van elfoglalva, de azért el ne felejtsétek az Őszi Con-t^_^
Kaminaga, rajta vagy a "Kikkel találkozzak a Conon-listán"
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
ez így igaz...de nem nagyon fogok rá vigyázni, mivel a bnőim is jönnek és ők fognak rá vigyázni X)
Ja kérem, akinek a barátnői bármire rávehetőek...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-28 12:35:44
(#27) Nekem tavasszal egy barátnőmnek nem jutott jegy (pedig negyed 10re ottvoltunk), de szerencséjére egy lánytól megvette
Most majd veszek neki is elővételben, és akkor már bizti bejutunk, ugyanis nekem a tömeg nem lesz gond, hiszen Temari leszek a Narutóból, úgyhogy ha valaki be mer szólni, azt lecsapom a legyezővel
Kíváncsi leszek, hogy hogy fogják megoldani, hogy minnél több ember práselődhesen be, viszont az különösen dob a hangulaton, mikor a folyosdón kapsz levegőt ^_^'
Nekem a tavaszi conon a cosplay összesen úgy 10000Ft volt (parókával együtt), de mivel most csomó mindenem megvan itthoni szettből is, ezért elvileg kijön 2000Ft ból is^_^ Csakhogy most énfizetem, nem anyukám
A múltkori conról én 20Ft-tal jöttem haza, a kb. 4500bólxD
Most majd veszek neki is elővételben, és akkor már bizti bejutunk, ugyanis nekem a tömeg nem lesz gond, hiszen Temari leszek a Narutóból, úgyhogy ha valaki be mer szólni, azt lecsapom a legyezővel
Kíváncsi leszek, hogy hogy fogják megoldani, hogy minnél több ember práselődhesen be, viszont az különösen dob a hangulaton, mikor a folyosdón kapsz levegőt ^_^'
Nekem a tavaszi conon a cosplay összesen úgy 10000Ft volt (parókával együtt), de mivel most csomó mindenem megvan itthoni szettből is, ezért elvileg kijön 2000Ft ból is^_^ Csakhogy most énfizetem, nem anyukám
A múltkori conról én 20Ft-tal jöttem haza, a kb. 4500bólxD
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
nekem is vele kell mennem *muhaha*, mert egy 9 éves gyerek nem kószálhat egyedül, igaz???
Én azért kellemesebb időtöltést is el tudok képzelni a conra, mint vigyázni egy kilenc évesre...
ez így igaz...de nem nagyon fogok rá vigyázni, mivel a bnőim is jönnek és ők fognak rá vigyázni X)
Hmm...Igazán furfangos
Még jó, hogy egyke vagyok
nekem is vele kell mennem *muhaha*, mert egy 9 éves gyerek nem kószálhat egyedül, igaz???
Én azért kellemesebb időtöltést is el tudok képzelni a conra, mint vigyázni egy kilenc évesre...
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-06-19 08:12:49
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-19 07:24:16
(#23) Tökk jóhh, mert a húgom szülinapja akkor lesz (szept. 28.) (aki 9 éves lesz és szintén animés...az én hatásom miatt), és biztos el akar menni, veszek neki sznapjára egy jegyet ajándéknak, és kikönyizzük, aztán biztos h nekem is vele kell mennem *muhaha*, mert egy 9 éves gyerek nem kószálhat egyedül, igaz???
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-06-18 09:47:22
(#22) Akkor tali Ősszel^^
Tervek? Van egy páár^^ Először is bejutni elővételes jeggyel^^
És Most Nem Cépé ruhában fogok 209 km-t utazni! Egyrészt, mert tavaly ősszel (Első Conom volt...) úgy bámultak rám a benzinkúton, hogy csak na...Aztán a Városligetben a kutyasétáltató nénik... Nem semmi volt...
És most tavasszal, Gothloliban kéék hajzuhataggal szakadó esőben a XVII. kerből lemászni a VII. Ker. - be^^ Az nagyon nagy volt x) De most nem vállalom be ugyanezt...Páncéllal?
Hát igen, a 3 méteres tömegpusztító fegyverem leszállítása lesz még nagy gond...Aztán csapattársamnak lesz még egy másik hatalmas világhódítós fegyvere...Plusz az óriási ruhák Előre félek... Ígyis két kocsival kell menni...Egyikbe mi, másikba a ruhák. Kizárt, hogy egybe beférjünk... Node, sebaj, ezzel a CosPlay letudva^^ Ezerrel hajtok, talán a Conra kész leszek
Egyéb tervek : Ha Marad pénzem a CP mellett / 40k-s proj./
Akkor szokásos vásárlási kényszer...
Nevezések:
CosPlayyyy!!
- Craft ^^ *Csoportos*
- Rajzverseny * Hehe a Tavaszi 3. helyem megtartása*
- AMV *ismét, eddigi próbálkozásaim eredménytelenül sültek el, na nembaj, majd idén*
- A többi a jövő zenéje, először is éljem túl a CosPlay-es melót^^
Hajaj, hosszú lesz ez a nyár, elszáll, és csak Szeptember 1.-én jut az eszünkbe : " ááá 26 nap a Conig és a ruhám/AMV-m/Rajzom még sehool"
Tervek? Van egy páár^^ Először is bejutni elővételes jeggyel^^
És Most Nem Cépé ruhában fogok 209 km-t utazni! Egyrészt, mert tavaly ősszel (Első Conom volt...) úgy bámultak rám a benzinkúton, hogy csak na...Aztán a Városligetben a kutyasétáltató nénik... Nem semmi volt...
És most tavasszal, Gothloliban kéék hajzuhataggal szakadó esőben a XVII. kerből lemászni a VII. Ker. - be^^ Az nagyon nagy volt x) De most nem vállalom be ugyanezt...Páncéllal?
Hát igen, a 3 méteres tömegpusztító fegyverem leszállítása lesz még nagy gond...Aztán csapattársamnak lesz még egy másik hatalmas világhódítós fegyvere...Plusz az óriási ruhák Előre félek... Ígyis két kocsival kell menni...Egyikbe mi, másikba a ruhák. Kizárt, hogy egybe beférjünk... Node, sebaj, ezzel a CosPlay letudva^^ Ezerrel hajtok, talán a Conra kész leszek
Egyéb tervek : Ha Marad pénzem a CP mellett / 40k-s proj./
Akkor szokásos vásárlási kényszer...
Tavaly öt, ismétlem öt forintom maradt...
Nevezések:
CosPlayyyy!!
- Craft ^^ *Csoportos*
- Rajzverseny * Hehe a Tavaszi 3. helyem megtartása*
- AMV *ismét, eddigi próbálkozásaim eredménytelenül sültek el, na nembaj, majd idén*
- A többi a jövő zenéje, először is éljem túl a CosPlay-es melót^^
Hajaj, hosszú lesz ez a nyár, elszáll, és csak Szeptember 1.-én jut az eszünkbe : " ááá 26 nap a Conig és a ruhám/AMV-m/Rajzom még sehool"
beküldve: 2008-06-17 18:16:41
(#21) Hát az is biztos. Elővétel. Most már nem akarok kint maradni... A nyárit szerintem kihagyom, mert töbe kerülne az út, mint ami megérné... :S Szóval ősszel. Bárhol is legyen.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2008-06-17 17:00:32
(#20) Talán kicsit még korai, de sebaj. Én tavaly ősszel voltam elször Con-on, akkor még tűrhető volt az elhelyezkedés. Tavasszal már akadtak problémák. Nyáron nem lesznek (számomra). A alapprogramom ősszel egyértelmű lesz: elővételes jegy megszerzése, bejutás (lehet, hogy a a tömeg összetapos, ezért ez komoly vállalkozás ), találkozás mangafanos arcokkal, vásárlás, cosplay megtekintése, vetítés(ek), előadások végigcsücsülése .
Hát,igen az a tömeghisztéria a tavaszin nem volt semmi...így legalább nem fognak síró kiscsajok odajönni hozzám,hogy nincs-e felesleges jegyem ,jut eszembe
azért a jegyből se semmi bizniszt lehet csinálni, egy pasas,akinek volt nem kellő jegye,és elordította agát,hogy ki veszi meg...pár másperc múlva már ötezresekkel nyomultak neki...o.O
Pff...Ez elég komoly...Mondjuk én kb. 9:30-ra voltam ott, és akkor mondták be a hangosba, hogy minden jegy elfogyott... Azért nem semmi...
Hát,igen az a tömeghisztéria a tavaszin nem volt semmi...így legalább nem fognak síró kiscsajok odajönni hozzám,hogy nincs-e felesleges jegyem ,jut eszembe
azért a jegyből se semmi bizniszt lehet csinálni, egy pasas,akinek volt nem kellő jegye,és elordította agát,hogy ki veszi meg...pár másperc múlva már ötezresekkel nyomultak neki...o.O
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-06-17 16:01:47
De egy fix, hogy ismét magamhoz szólítom legjobb barátomat, az elővételes jegyet....
Most ősszel már csak elővételben lehet majd venni.
És igen, az eső nagy ellenség ^^
Én már idén tavasszal is csak a jegyekért képes voltam felutazni pestre...
Inkább kiadok majd 1 ezressel többet, (vonatjegy) minth ne jussak be...
Mellesleg barátnőknek is én vettem aznap, így nem csak 1jegyért utaztam
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-06-17 15:11:51
De egy fix, hogy ismét magamhoz szólítom legjobb barátomat, az elővételes jegyet....
Most ősszel már csak elővételben lehet majd venni.
És igen, az eső nagy ellenség ^^
beküldve: 2008-06-17 14:34:48
(#15) Igaz^^
Tény, hogy egyre jobban elterjedt kis hazánkban az anime/manga kultúra. Nincs ebben semmi rossz. Várható volt, hogy kinőjjük a PeCsát.
A szervezők is gondolom úgy próbálják megoldani, hogy nekik is, nekünk is a legjobb legyen.
Jó lenne, egy kicsit nagyobb hely, persze, mindenki ezt szeretné. Részemről kellemes meglepetés volt a SakuraConon az újítás, a shop részleg áthelyezése. Szerintem semmi baj nem volt vele, levegőt lehetett a folyosón kapni, mindenesetre a bentlévőknek próbálják a legtöbb helyet, teret biztosítani.
Ez egy dolog. De ott van az érme másik oldala, hogy mi van azokkal, akik kint maradnak? Erre kellene egy jobb megoldást találni. Ha a Feje tetejére fordítjuk a Csarnokot, akkor is csak 2500 fő lehet bent. Ebből már nem lehet többet kihozni. És most írtam le a varázsszót : Kihozni. Szerintem megpróbálják a legtöbb programot a szabadban tartani, de ott van a másik nagy ellenfél : Az eső...
Én nem tudom mi lesz itt Ősszel, csak hatalmas kérdőjelek vannak még egyenlőre a témát illetően...