Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
beküldve: 2008-06-17 00:22:36
(#14) Szegeden TIKben necces lenne, bár totál meglepődtem, hogy a vezetőségben és úgy általában, mennyi animes van ^^
Az IH elkészül, oda lehetne menni, de már volt con, és lehetőséget kell adni más városoknak is. Nem valószínű, hogy a közeljövőben lesz.
A PeCsa meg lerágott csont, annyi pénzért, amennyiért azt béreljük, nincs megfelelő, nagyobb hely. Örüljünk, h legalább ez van :)
Az IH elkészül, oda lehetne menni, de már volt con, és lehetőséget kell adni más városoknak is. Nem valószínű, hogy a közeljövőben lesz.
A PeCsa meg lerágott csont, annyi pénzért, amennyiért azt béreljük, nincs megfelelő, nagyobb hely. Örüljünk, h legalább ez van :)
Szerk: Newra 2008-06-17 00:28:59
Amit biztosan tudunk már :
Helyszín : Petőfi Csarnok
Eh, de jó...
Már tavaly tavasszal kinőtte a Con a helyet...
Ez igaz.
Viszont nem egyszerű másik megfelelő helyet találni...
MIANEVED?!
Eh, de jó...
Már tavaly tavasszal kinőtte a Con a helyet...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-16 18:38:36
(#11) A Sportcsarnok pölö egy jó ötlet. Ott van hely bőven.
A TIK szvsz kicsi lenne, elvégre tudtommal csak a földszintet lehetne használni meg nem nagyon szokták ilyen rendezvényekre kiadni.
Pár éve volt, jól le is csúsztam róla. Akkor az ifjúsági házban kapott helyet. Az jó lenne legközelebb is, ha lenne. Addigra elkészül a felújítás is.
BTW, ennyi szegedi van itt? (%
És hogy a témához is szóljak végre; tökéletesen hangzik első conos élménymegejtésre nekem az őszi dzsemburi.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-06-16 18:39:34
beküldve: 2008-06-16 16:47:25
(#10) Hmmm...A Sportcsarnokban esetleg? Vagy az kicsi lenne? Mondjuk megeshet...x)
Nah jó, mostmár beszéljünk az Őszi Conról^^
Nah jó, mostmár beszéljünk az Őszi Conról^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
[/QUOTE]SZEGED! de itt hol lenne megtartva? [/QUOTE]
Mondjuk a TIKben (nem azért mert sokat járok oda... ) nyári conhoz sztem elég lenne a hely, vagy mégsem?
Sajnos, ezt a NyáriCont (is) ki kell hagynom. Itt élek lent, Békés megye legeldugottabb sarkában, a határtól 20 km-re... A Nyári Conokat azért hagyom ki...Nyíregyháza? Győr? A legjobb nekem Szeged lenne^_^
Remélem
SZEGED! de itt hol lenne megtartva? de azért egyszer jó lenne, mert akkor nekem nem kéne sheova se utazgatni...
én remélem feljutok Győrbe csak az indulás lesz húzós: 4.40es vonat.. na mindegy, mert megéri...
Én úgy tudom, volt már Szegeden Nyári Con...Asszem, 2006-ban, de ez nem fix, a lényeg, hogy volt ^_^
Hol voltam én még akkor
Sajnos, ezt a NyáriCont (is) ki kell hagynom. Itt élek lent, Békés megye legeldugottabb sarkában, a határtól 20 km-re... A Nyári Conokat azért hagyom ki...Nyíregyháza? Győr? A legjobb nekem Szeged lenne^_^
Remélem
SZEGED! de itt hol lenne megtartva? de azért egyszer jó lenne, mert akkor nekem nem kéne sheova se utazgatni...
én remélem feljutok Győrbe csak az indulás lesz húzós: 4.40es vonat.. na mindegy, mert megéri...
"Még én sem vagyok tisztában a lelkem mélyével..." - DN
Igazad van. Sajnos, ezt a NyáriCont (is) ki kell hagynom. Itt élek (l..)
Tyűűű... Én eddig a conokat 15e-ből oldottam meg, abból 5e volt a vonat. XD Ha ennyi pénzt ölsz meg egy conon, a szállás és a vonatköltség már meg sem kottyan.
Hát igen...Most nem arról beszéltem^_^ Vonattal csakcsak elmönnék x) De miből? Most írtam, hogy nem lenne rá pénzem az Ősz CéPé miatt x) Egyébként Jó Szórakozást a Nyári Conra! Biztos nagyon jó lesz :) ( Én akkor Pont a Balcsin süttetem a hasikáámat..Izéé...Dolgozok a CéPén (is) xDDD)
Igazad van. Sajnos, ezt a NyáriCont (is) ki kell hagynom. Itt élek (l..)
Tyűűű... Én eddig a conokat 15e-ből oldottam meg, abból 5e volt a vonat. XD Ha ennyi pénzt ölsz meg egy conon, a szállás és a vonatköltség már meg sem kottyan.
flower-of-ice.deviantart.com
Amúgy akár aktuális is lehetne, mivel a nyárit nagyon sokan hanyagolni fogják most. Persze nagyonjó, hogy végre a dunántúlon is van Con, de a pesti nagy tömeggel vetekszik a rengeteg miskolci, egri, debreceni, tiszaújvárosi és nyíregyházai stb, "Keleti" klub és csak nagyon kevés része a dunántúli (...)
Za.M.A.T. a Zala megyei Anime Társulat, SzASz (Szombathelyi Anime Szövetség), Soproni Anime Club, NeYuSaTsu (Győr), Veszprémi Anime Club, PAF (Pécsi Anime Fanclub), Instant -4in1- Club (Pápa). Ezek tudtommal mind nyugati városkák. Én jelentem Körmendi vagyok, ami a városkák között a legkisebb városka, hivatalos animés szövetség nélkül, de nekem elhiheted, van itt is jóadag animefan. Az az érdekes, hogy itt nyugaton eddig az ment, hogy "mindig a világ másik felébe..." lesz a nyári con, érdekes ezt egyszer egy keletitől hallani.
Najó, én csak azt remélem, hogy jó lesz /mert igen, ez az első nyári, ahova eljutok. XD/
flower-of-ice.deviantart.com
beküldve: 2008-06-16 15:02:34
(#3) Igazad van. Sajnos, ezt a NyáriCont (is) ki kell hagynom. Itt élek lent, Békés megye legeldugottabb sarkában, a határtól 20 km-re... A Nyári Conokat azért hagyom ki...Nyíregyháza? Győr? A legjobb nekem Szeged lenne^_^
Mondjuk nem is nagyon érné meg nekem most. Hogy miért?
A Con előtti 3-4 hónapom mindig abból áll, hogy összekuporgassam a pénzt . Tavasszal is 30 k-t vittem. Mindent elköltöttem.
Most nehezebb a helyzet, ugyanis a CosPlay egy "kicsit" nagyobb anyagi háttérrel tud csak összejönni (ami nekem jelen pillanatban hiányzik). A Tavaszi GothLoli Tooru Kono egy húszasból megvolt, de ez a mostani Nem is vagyok kíváncsi a végeredményre...
Ha jól számolok, csoda, ha a mostani CP-t negyvenből megúszom, és még ott a költőpénzˇˇ" Anyám, nehéz lesz ez a 4 hónap...A Jelmezem sehol sem áll még xD
Meló lesz ez a nyár, én mondom...És ha túlélem, az maga a csodaˇˇ" De ha esik, ha fúj, én ott leszek ^_^
Mondjuk nem is nagyon érné meg nekem most. Hogy miért?
A Con előtti 3-4 hónapom mindig abból áll, hogy összekuporgassam a pénzt . Tavasszal is 30 k-t vittem. Mindent elköltöttem.
Most nehezebb a helyzet, ugyanis a CosPlay egy "kicsit" nagyobb anyagi háttérrel tud csak összejönni (ami nekem jelen pillanatban hiányzik). A Tavaszi GothLoli Tooru Kono egy húszasból megvolt, de ez a mostani Nem is vagyok kíváncsi a végeredményre...
Ha jól számolok, csoda, ha a mostani CP-t negyvenből megúszom, és még ott a költőpénzˇˇ" Anyám, nehéz lesz ez a 4 hónap...A Jelmezem sehol sem áll még xD
Meló lesz ez a nyár, én mondom...És ha túlélem, az maga a csodaˇˇ" De ha esik, ha fúj, én ott leszek ^_^
Remélem
beküldve: 2008-06-16 14:52:33
(#2) Amúgy akár aktuális is lehetne, mivel a nyárit nagyon sokan hanyagolni fogják most. Persze nagyonjó, hogy végre a dunántúlon is van Con, de a pesti nagy tömeggel vetekszik a rengeteg miskolci, egri, debreceni, tiszaújvárosi és nyíregyházai stb, "Keleti" klub és csak nagyon kevés része a dunántúli, persze biztos ígyis sokan elmennek majd, meg pestről sem nehezebb oda lejutni, mint bárhova. De igazából a "kelet" most nyáron főleg az augusztusi MAT szülinapra vár, ami Miskolcon lesz. A con után 1-2 héttel, azthiszem. Amúgy Mangafan is eljöhetne a rendezvényre pár DeathNote zacsival, már ha a nyaconra azt tervezte volna, mert macerás lesz így hozzájutni az ittenieknek
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-06-16 14:21:50
(#1) Hmm...Sokan úgy vélhetik, kicsit korai még ez a topic, ugyanis még NyáriCon sem volt.
De tudjátok, hogy van ez.
Időpont : Szeptember 27-28.
~Ennyi, ami biztos~
Most jön a találgatás. A Helyszín Biztos, hogy a Petőfi Csarnok, ugyanis megvan rá a szerződés kötve.
Itt három verzió lehetséges:
- Program változás nélkül, CSAK elővételes jegyek Kaphatóak.
- Szabadtéri színpad kibérlése, így 5-6 ezer embert enged be a PeCsa.
- Két nagyobb sátor felállítása kint, és minél töb program kihelyezése. Jegyek árusítása korlátozás nélkül, de a PeCsában csak adott létszám tartózkodhat. Ha az épület tele, csak akkor mehet be más, ha valaki már kijött.
/ Részletek egy ömm lehet reklámozni? Lehet? Vagy nem? ömm szóval részletek egy Japán Kultúrális magazin oldaláról.
Ide jöhetnek a tervek, verseny-jelentkezések.
Tudom, hogy korai még, de számoljunk csak -alig van négy hónap hátra.
De tudjátok, hogy van ez.
Időpont : Szeptember 27-28.
~Ennyi, ami biztos~
Most jön a találgatás. A Helyszín Biztos, hogy a Petőfi Csarnok, ugyanis megvan rá a szerződés kötve.
Itt három verzió lehetséges:
- Program változás nélkül, CSAK elővételes jegyek Kaphatóak.
- Szabadtéri színpad kibérlése, így 5-6 ezer embert enged be a PeCsa.
- Két nagyobb sátor felállítása kint, és minél töb program kihelyezése. Jegyek árusítása korlátozás nélkül, de a PeCsában csak adott létszám tartózkodhat. Ha az épület tele, csak akkor mehet be más, ha valaki már kijött.
/ Részletek egy ömm lehet reklámozni? Lehet? Vagy nem? ömm szóval részletek egy Japán Kultúrális magazin oldaláról.
AnimeStars
/Ide jöhetnek a tervek, verseny-jelentkezések.
Tudom, hogy korai még, de számoljunk csak -alig van négy hónap hátra.