Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
Háhá úgy tűnik én vezetek, nekem a 6. conom lesz az őszi mert a nyárira nem megyek. ^^
Szerény kis társaságunkban, akik mostanában látogatják a topicot, tényleg te vezetsz. De el kell hogy keserítselek. Ha jól informált vagyok, Rudymester 7-szer volt eddig Con-on. Remélem hamar idejön, aztán megmondja a frankót.
Végre valaki, rajtam kívül^_^
Habár nekem nem lesz idén sok költőpénzem a Cépé miatt. Még ígyis az egyszerűbbet viszem Őszre, de ígysem viszek egy tízesnél többet. Habár mák, mert szeptember 2.-án lesz a névnapom, így plusz sebpénzhez juthatok, anyagilag a stabilitásom meglesz. De lelkileg nem.^^
Minden évben ez van. Persze,most ötlöttem ki, hogy mégiscsak összedobok egy freestyle páncélt Zecty Eve-hez...// Most ugyebár benne vagyok a nagyüzemi gyártásban, van már eddig otthon 7 darab félkész páncél Az egyik a SakuraConra, kettő a falra, négyet pedig az ebayre XD Dehogy is, még egy lesz Eve-hez, de azt csak most kezdem el. Már ígyis totál el vagyok havazva, nyár közepe van, de nem bírok magammal, 1x 2x felkelek az éjszaka közepén, a múltkor is egy vállvért lett az eredménye XD Ugye, így jár az ember,ha nagyon benne van a melóban XD
Az AMV-m eddig tragédia, pocsék, és mi több elázik tőle a monitor, annyira nyálas XD
A Rajzom határozottan jól sikerült ~ego-powaa~ 14 napon át napi 2 órát dolgoztam vele
Cosplay jól áll - készülget, kasza megvan, ruha nagyjából, paróka sehol -_- Jövőhéten józsefvárosi piac, ha nem jön össze akkor a szokásos Csájníz Erméles Csomag X) Zhang Li Ping-től^^ Márcsak a vempájör protkó a kérdőjeles, illetve a szarvam De alakulgat az is XD
Úgyhogy készülök, készülök, és készülök. És említettem már, hogy készülök? XD
Sőt, mitöbb már a SakuraConos arany páncélt is befejeztem a tegnapi délutánon^.^
Még mondjuk 2.5 hónap van hátra, nekem már van olyan éjszaka, amikor nem jön álom a szememre , mert agyalok, szervezek, számolok. ^-^
Habár nekem nem lesz idén sok költőpénzem a Cépé miatt. Még ígyis az egyszerűbbet viszem Őszre, de ígysem viszek egy tízesnél többet. Habár mák, mert szeptember 2.-án lesz a névnapom, így plusz sebpénzhez juthatok, anyagilag a stabilitásom meglesz. De lelkileg nem.^^
Minden évben ez van. Persze,most ötlöttem ki, hogy mégiscsak összedobok egy freestyle páncélt Zecty Eve-hez...// Most ugyebár benne vagyok a nagyüzemi gyártásban, van már eddig otthon 7 darab félkész páncél Az egyik a SakuraConra, kettő a falra, négyet pedig az ebayre XD Dehogy is, még egy lesz Eve-hez, de azt csak most kezdem el. Már ígyis totál el vagyok havazva, nyár közepe van, de nem bírok magammal, 1x 2x felkelek az éjszaka közepén, a múltkor is egy vállvért lett az eredménye XD Ugye, így jár az ember,ha nagyon benne van a melóban XD
Az AMV-m eddig tragédia, pocsék, és mi több elázik tőle a monitor, annyira nyálas XD
A Rajzom határozottan jól sikerült ~ego-powaa~ 14 napon át napi 2 órát dolgoztam vele
Cosplay jól áll - készülget, kasza megvan, ruha nagyjából, paróka sehol -_- Jövőhéten józsefvárosi piac, ha nem jön össze akkor a szokásos Csájníz Erméles Csomag X) Zhang Li Ping-től^^ Márcsak a vempájör protkó a kérdőjeles, illetve a szarvam De alakulgat az is XD
Úgyhogy készülök, készülök, és készülök. És említettem már, hogy készülök? XD
Sőt, mitöbb már a SakuraConos arany páncélt is befejeztem a tegnapi délutánon^.^
Még mondjuk 2.5 hónap van hátra, nekem már van olyan éjszaka, amikor nem jön álom a szememre , mert agyalok, szervezek, számolok. ^-^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Szerk: Daimoon 2008-07-11 16:21:26
beküldve: 2008-07-11 15:57:13
(#42) Háhá úgy tűnik én vezetek, nekem a 6. conom lesz az őszi mert a nyárira nem megyek. ^^
Gondoltam rá, hogy Lucky Star cosplayt csinálok de inkább spórolok a jövő tavaszira, mert az nem lesz semmi költség. x.X Viszont így legalább több pénz marad költeni. Muhaha. Jaj akkor viszont lolicucc kéne. Na mindegy. xD
Ma kezdtem el összeírogatni, hogy mennyi zsebpénz meg ez-az kell ahhoz, hogy ki tudjak bontakozni.
És második év után nem a szülinapomon lesz a con. T-T Eddig mindig október 7-re esett, tök jó volt.
Egyébként elég mázlista is vagyok mert nem nagy kerülő elugrani a PeCsába, megvenni a jegyeket suli után. Amikor még általánosba jártam és oda jártunk ki futni a második pecsás conra tesiórán vettem meg a jegyet. XD Szerencsém volt, hogy tesitanár jófej, mások rég beváágtak volna egy intőt. xD
Szóval éljen a con, már készülődöm. :)
Gondoltam rá, hogy Lucky Star cosplayt csinálok de inkább spórolok a jövő tavaszira, mert az nem lesz semmi költség. x.X Viszont így legalább több pénz marad költeni. Muhaha. Jaj akkor viszont lolicucc kéne. Na mindegy. xD
Ma kezdtem el összeírogatni, hogy mennyi zsebpénz meg ez-az kell ahhoz, hogy ki tudjak bontakozni.
És második év után nem a szülinapomon lesz a con. T-T Eddig mindig október 7-re esett, tök jó volt.
Egyébként elég mázlista is vagyok mert nem nagy kerülő elugrani a PeCsába, megvenni a jegyeket suli után. Amikor még általánosba jártam és oda jártunk ki futni a második pecsás conra tesiórán vettem meg a jegyet. XD Szerencsém volt, hogy tesitanár jófej, mások rég beváágtak volna egy intőt. xD
Szóval éljen a con, már készülődöm. :)
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2008-07-11 15:39:06
(#41) [Link]Ezen az oldalon mindent megtudhatsz, amit tudnom kell. Mondjuk jobb lenne, ha programoknál oda lenne írva, mikor milyen előadás lesz, de nem nekem kell vesződnöm a kitalálásával.
beküldve: 2008-07-11 15:22:40
(#40) légyszi valaki adjon több infot a várható con és egyéb progikról mert még elég zöldfülü vagyok a témában. mondhatni most kezdek beindulni.
"Az élethez célokra van szükségünk. A cél nélküli élet egyenlő a halállal!" (Garaa)
Egyébként igen, többek közt Rád gondoltam^^
De van még egy-két név a tarsolyomban^.^
Tippelhetek egyre a többi név közül?
Igen^^ Talált, süllyedt^^ ~ És nem a Titanicra gondoltam~
Tippelhetek egyre a többi név közül?
Már csak 2.5 Hónap van^.^
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, De én már várom^_^
AKAROK egy Mangafan-fórumtalit^^
Egy-két emberkével szívesen összefutnék
haha rám céloztál, mi??
(kicsit sem vok egoista )
a viccet félretéve...télleg jó lenne...
Neem vagy Egoista^^ Egoista én vagyok^^ majd meglátod :)
Már csak 2.5 Hónap van^.^
haha rám céloztál, mi??
(kicsit sem vok egoista )
a viccet félretéve...télleg jó lenne...
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-07-10 17:34:34
(#35) Már csak 2.5 Hónap van^.^
Héééééé Emberek mi ez a nagy csend?^_^
Két hónap van a Conig^.^ Igaz, most mindenki a Nyári dolgokkal van elfoglalva, de azért el ne felejtsétek az Őszi Con-t^_^
Kaminaga, rajta vagy a "Kikkel találkozzak a Conon-listán"
Két hónap van a Conig^.^ Igaz, most mindenki a Nyári dolgokkal van elfoglalva, de azért el ne felejtsétek az Őszi Con-t^_^
köszi
azta...asszem az őszi conom sokkal jobb lesz mint a sakura....(még csak a 2. conom tejóóéégg)
akkor, már csak pár dolgom van:
-amv teljes elkészítése (kb 10%a már kész)
-paróka megvétele
-és végül:soksoksok pénz begyűjtése XD
muhaha
Egyetértek^^ Pénzgyűjtés is, paróka - beszerzés is XD
Nekem ez már a 3. Conom lesz
Kacsincs rám kicsi bárány.
köszi
azta...asszem az őszi conom sokkal jobb lesz mint a sakura....(még csak a 2. conom tejóóéégg)
-paróka megvétele
muhaha
Egyetértek^^ Pénzgyűjtés is, paróka - beszerzés is XD
Nekem ez már a 3. Conom lesz
köszi
-paróka megvétele
muhaha
úristen...5.???...hát igen, ehh, csak győzzelek behozni titeket
köszi
-paróka megvétele
muhaha
Kacsincs rám kicsi bárány.
köszi
-paróka megvétele
muhaha