Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Köszi, de ez csak a nyárival foglalkozik. Nekem az ősziről kellene info. pl: Hol lehet jegyet venni?
komolyan gondolod h most már lehet kapni jegyeket az őszi conra? még ki sincsenek nyomtatva, nemhogy árusítsák... XD
Köszi, de ez csak a nyárival foglalkozik. Nekem az ősziről kellene info. pl: Hol lehet jegyet venni?
Majd gondolunk rád...Ha mást nem, akkor odaadom a térdig érő sötétkék parókámat, és abban mész el vizsgézni XD Vagy megkapod a 7 páncél közül valamelyiket a siker érdekében
De van kék szőrme nyuszifülem is, Tesco gazdaságos XD
hehe, köszi
a tecsós fülek jól jönnének
Majd gondolunk rád...Ha mást nem, akkor odaadom a térdig érő sötétkék parókámat, és abban mész el vizsgézni XD Vagy megkapod a 7 páncél közül valamelyiket a siker érdekében
De van kék szőrme nyuszifülem is, Tesco gazdaságos XD
nekem is csak a 2. lesz (az 1. a 2008as SakuraCon volt...)
Félig kész az Őszi Conra szánt AMVm...sztem eléggé elsiettem
nagyon megtetszett a Higurashi, szal abból csináltam, remélem legalább bekerül a top 20ba, vagy mennyibe...
Cp-re még mindig nincs paróka...még Daimoon segítsége ellenére sincs (de azért köszi Daimoon-sama )
De valahogy csak megszerzem...az biztos!
Másra sztem nem nevezek, max a rajzversenyre fanartban, de ezt még nem határoztam el...
Sztem ennyi...
A Sakurán lejártam a lábamat már az első nap...nem jutott ülőhely a vetítéseken és a cpn, és állandóan tolakodnom kellett , és még csak nem is szereztem sok mindent , de majd most bepótolom , mindenki drukkoljon, mert csak akkor mehetek el az Őszire, ha leteszem az angol nyelvvizsgát...
Nyugi, Kaminaga, Conra lesz parókád. Nem lezárt ügy.^^
Ha rajtam múlik, meglesz XD Ha mást nem, veszek neked egyet a józsefvárosin, és átalakítom^^ De meglesz^^ Nyugi XD Mert Daimoon a legyőzhetetlen, akin nem fog ki senki
Mert Daimoon az Egokirálynő
köszke! ha rajtam múlik, ott leszek
Sok sikert a nyelvizsgádhoz^^
köszi
Sok sikert a nyelvizsgádhoz^^
nekem is csak a 2. lesz (az 1. a 2008as SakuraCon volt...)
Félig kész az Őszi Conra szánt AMVm...sztem eléggé elsiettem
nagyon megtetszett a Higurashi, szal abból csináltam, remélem legalább bekerül a top 20ba, vagy mennyibe...
Cp-re még mindig nincs paróka...még Daimoon segítsége ellenére sincs (de azért köszi Daimoon-sama )
De valahogy csak megszerzem...az biztos!
Másra sztem nem nevezek, max a rajzversenyre fanartban, de ezt még nem határoztam el...
Sztem ennyi...
A Sakurán lejártam a lábamat már az első nap...nem jutott ülőhely a vetítéseken és a cpn, és állandóan tolakodnom kellett , és még csak nem is szereztem sok mindent , de majd most bepótolom , mindenki drukkoljon, mert csak akkor mehetek el az Őszire, ha leteszem az angol nyelvvizsgát...
Szerény kis társaságunkban, akik mostanában látogatják a topicot, tényleg te vezetsz. De el kell hogy keserítselek. Ha jól informált vagyok, Rudymester 7-szer volt eddig Con-on. Remélem hamar idejön, aztán megmondja a frankót.
Nah nehogy már a csík húzza a repülőt^^! Szerintem nem a mennyiség, hanem a minőség számít igazán^^! - A Bölcs Daimoont hallottátok emberek^^
Szerény kis társaságunkban, akik mostanában látogatják a topicot, tényleg te vezetsz. De el kell hogy keserítselek. Ha jól informált vagyok, Rudymester 7-szer volt eddig Con-on. Remélem hamar idejön, aztán megmondja a frankót.
Nah nehogy már a csík húzza a repülőt^^! Szerintem nem a mennyiség, hanem a minőség számít igazán^^! - A Bölcs Daimoont hallottátok emberek^^