Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Én is remélem^^
Rendeld neten, úgy biztos meglesz^^
Hmm...Gondolom a jövő héttől. De kitudja^^
A Blizzardosok szavaival élve : veniccdán^^
When it's Done^^
Remélem most nem fog romlani az amv és cp verseny színvonala. Három con óta mintha egyre rosszabb lenne. És mégegyszer mondom, nem önbizalom, önkritika.
Szerintem nincs viccesebb annál, mint mikor valaki egy fórumon keresztül üzenget az épp aktuális nagyszerelmének, igaz ezt inkább eddig csak animeaddictson vettem észre. De ott valami elképesztő, annyi sötét embert, offtopic tele van "akkor ma este talizunk picim; tegnap olyan jó volt vele" üzenetekkel, és a legszebb az egészben az, hogy a többieket mintha érdekelné is ez az egész. Nem értem, ez csak szerintem röhejes? ^-^ Bár ott van az az eset, amikor úgy nagyonszerelmesek, hogy mégcsak nem is találkoztak. Há' rotflol, könyörgöm :'DDDD
Szépen összeírtuk. Mert várjuk.
Színvonal? Nem tudom, én még csak 2 Conon voltam, nincs nagy összehasonlítási alap. De mindenesetre, minden Conon vannak kezdők, vannak haladók, és vannak profik. Mindenkinek el kell valahol kezdeni. Ezt a nevemben mondom, kezdő CosPlayes vagyok és igen : Nem volt nagy szám a Tavaszi CP-m. De volt, akiknek tetszett, sok munka volt vele, és hogy ki mertem vele a színpadra állni az egymagában nagy szó. És jelölt lettem. Sokan vannak így. Nem a profikhoz, hanem saját magukhoz viszonyítanak.
Ha egy versenyben csak profik lennének, akkor nem lenne meg az a bizonyos versenyszellem. Mert mindenkinek van esélye, kezdőnek, haladónak egyaránt.
AMV verseny. Az én észrevételem szerint egyre magasabb a színvonal. Egyre több ifjú (?) tehetség van, akik ezáltal próbálnak meg kibontakozni. Rengeteg színvonalas AMV készült, lásd legjobb 17+3. Ha nem tartaná a zsűri színvonalasnak a mezőnyt, akkor csak legjobb 7+3 lenne. De ez nem így van. Valakinek tetszik egy AMV, vagy egy CosPlay, valakinek nem.
Ez egyéni vélemény
Ha valaki esetlegvéletlenül nem tudná/nemhiszem,hogy túl sok ilyen személy lenne errefelé,de ha mégis/[Link]
Remélem most nem fog romlani az amv és cp verseny színvonala. Három con óta mintha egyre rosszabb lenne. És mégegyszer mondom, nem önbizalom, önkritika.
Szerintem nincs viccesebb annál, mint mikor valaki egy fórumon keresztül üzenget az épp aktuális nagyszerelmének, igaz ezt inkább eddig csak animeaddictson vettem észre. De ott valami elképesztő, annyi sötét embert, offtopic tele van "akkor ma este talizunk picim; tegnap olyan jó volt vele" üzenetekkel, és a legszebb az egészben az, hogy a többieket mintha érdekelné is ez az egész. Nem értem, ez csak szerintem röhejes? ^-^ Bár ott van az az eset, amikor úgy nagyonszerelmesek, hogy mégcsak nem is találkoztak. Há' rotflol, könyörgöm :'DDDD
Én itt találtam rá a Mangafanon.
Totál anime/manga addict. Egy nagy álmom teljesült vele, de szerencsére nem csak ebben vagyunk egyformák.
Tudom
Én itt találtam rá a Mangafanon.
Totál anime/manga addict. Egy nagy álmom teljesült vele, de szerencsére nem csak ebben vagyunk egyformák.
De jó lenne, ha mangamániás barátnőm lenne
Oksy^^
Ahogy vártam
Örök emlék + 7 nap volt a 2007-es Őszi Conos AMV-d, és a Tavaszi is hozta a színvonalat.
az őszihez szólnék : Kedvenc Animémből volt, úgyhogy köszi
És a zenével sem volt semmi gond //Bármit is mondanak//
Abszolút példakép// Vonalkáák lesznek ugyeugye?
Valahogy biztosan lesznek vonalkák, de rengeteg új ötletem van és most időben nekiállok a szerkesztésnek. Sok effekt van a fejemben és kellenek is mert pörgős a zene és itt nem lehet olyan nyugisra vágni, mint a tavaszin.
A tavaly őszi meg sok ember kedvence.
Pl. Győrben amikor kértem az elővételes jegyem és mondtam az e-mail címemet akkor mondta a csaj hogy: "Az a Rudymester, aki jó amv-ket készít..."
Neki is az őszi a kedvence. Ezért jó ilyenekbe belefogni. A zene és az anime is maradjon egyenlőre titok. Az biztos, hogy most NEM Shinkai Makoto anime lesz az alap.
Mert nagyon várom ám^^
Mindig Con-fénypont az AMV-d^^
Mindjárt elpirulok... Készülget (fejben már kész van), de tuti indulok idén is. A változatosság kedvéért megint romantikus videó lesz és megint tuc-tuc zenére, de jóval pörgősebb alkotás várható a tavalyinál.
Oksy^^
Ahogy vártam
Örök emlék + 7 nap volt a 2007-es Őszi Conos AMV-d, és a Tavaszi is hozta a színvonalat.
az őszihez szólnék : Kedvenc Animémből volt, úgyhogy köszi
És a zenével sem volt semmi gond //Bármit is mondanak//
Abszolút példakép// Vonalkáák lesznek ugyeugye?
Mert nagyon várom ám^^
Mindjárt elpirulok... Készülget (fejben már kész van), de tuti indulok idén is. A változatosság kedvéért megint romantikus videó lesz és megint tuc-tuc zenére, de jóval pörgősebb alkotás várható a tavalyinál.
Rudymester, készül az új AMV-d?
Mert nagyon várom ám^^