Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
egy hülye kérdés:
Ha előrendeled, akkor mikor kapod meg? Ott kell átvenni majd a Con előtt vagy mi?
Ha előrendeled, akkor mikor kapod meg? Ott kell átvenni majd a Con előtt vagy mi?
Igen, SakuraConon is volt egy külön rész a neten előrendelősöknek, ahol átvehették
Szerk: .., 2008-07-28 21:16:11
Ezért kell figyelni a honlapot, és amint lehet, előrendelni a jegyet...
De sebaj, az a lényeg, hogy kaptam jegyet
Sajnos az olyanok miatt sokan nem jutottak be, mint például akik vasárnap nyitáskor mellettem álltak: két 10-12 éves kislány, Witches táskával, tele chipsel meg ilyesmivel, fogalmuk sincs mi az az anime/manga, ők csak a Witchet (ami nem is anime, hanem Disney rajzfilm) és a Jetixes Narutót ismerik. És a szókincsük egyenlő a nullával, iszonyúan buták voltak...
beküldve: 2008-07-28 21:13:16
(#162) egy hülye kérdés:
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerintem nem volt nagy tömeg tavasszal. Csak szombaton a jegypénztáraknál. De az brutális volt. Mondjuk én egy C shinigamival álltam sorban, aki akkora volt mint a Terminátor, szóval nem volt nehéz jegyet szereznem
Én szombaton mentem XD De akkorra már nem volt jegy (De legalább a bolhapiac jó volt )
Én is szombaton mentem és kaptam vasárnapi jegyet még. Mellesleg 6kor már ott voltam.
Ezért kell figyelni a honlapot, és amint lehet, előrendelni a jegyet...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-07-28 21:04:17
(#160) Emberek, szövetkezni kéne, és olyan gonosz tettet végrehajtani, amit csak egyszer csináltunk. Fórumtalin őszi Con-ra.
Szerintem nem volt nagy tömeg tavasszal. Csak szombaton a jegypénztáraknál. De az brutális volt. Mondjuk én egy C shinigamival álltam sorban, aki akkora volt mint a Terminátor, szóval nem volt nehéz jegyet szereznem
Én szombaton mentem XD De akkorra már nem volt jegy (De legalább a bolhapiac jó volt )
Én is szombaton mentem és kaptam vasárnapi jegyet még. Mellesleg 6kor már ott voltam.
Szerk: .., 2008-07-28 20:57:55
Erről beszéltem XD
Jójó, igazad van... de valljuk be őszintén... ez túl magas labda volt, vétek lett volna kihagyni...
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
beküldve: 2008-07-28 20:49:23
(#157) Tippeket majd adok holnap, addig összeszedem a gondolataimat^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Erről beszéltem XD
Jójó, igazad van... de valljuk be őszintén... ez túl magas labda volt, vétek lett volna kihagyni...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
én a mostani conra egy lolis fekete ruhában és kék hosszú parókában megyek *muhaha* erősen kisminkelve h senki ne ismerjen fel X)
és viszek magammal jó pár tele tömött pénztárcát is
meg egy AMVt a versenyre (bár elfogyott minden reményem h bekerüljön a top20ba, mégis..... )
Már csak a nyelvvizsga kell X) (egyre közeledik az ítéletnap, augusztus 9.e, amikor is a TELC központba bemenetelve felkészülök a kivégzésemre...vagyis aaa....nyelvvizsgára )
meg egy AMVt a versenyre (bár elfogyott minden reményem h bekerüljön a top20ba, mégis..... )
Már csak a nyelvvizsga kell X) (egyre közeledik az ítéletnap, augusztus 9.e, amikor is a TELC központba bemenetelve felkészülök a kivégzésemre...vagyis aaa....nyelvvizsgára )
Lolis fekete ruha kék parókával? Ismerős^^
hehhe X)
De legalább most már megismersz...
én a mostani conra egy lolis fekete ruhában és kék hosszú parókában megyek *muhaha* erősen kisminkelve h senki ne ismerjen fel X)
Lolis fekete ruha kék parókával? Ismerős^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Erről beszéltem XD
Én meg ezt olvastam XD "Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
beküldve: 2008-07-28 20:39:44
(#152) Idén kellene valami extra magamra.
Mit szólnál hozzám???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-07-28 20:29:43
(#150) a székekkel nekem is volt már gondom...
főleg amikor az emelvény szélére kellett ülnöm, mert már lejártam a lábamat, és másodpercenként fel kellett álnom h átengedjem a közlekedő tömegeket.
2. nap már volt a cosplay performance-ra helyünk! yee
de ezentúl ém is vagányabb löszök és oda ülök ahova akarok (akár még az emberek ölébe is)
főleg amikor az emelvény szélére kellett ülnöm, mert már lejártam a lábamat, és másodpercenként fel kellett álnom h átengedjem a közlekedő tömegeket.
2. nap már volt a cosplay performance-ra helyünk! yee
de ezentúl ém is vagányabb löszök és oda ülök ahova akarok (akár még az emberek ölébe is)