Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
beküldve: 2008-07-31 17:50:15
(#179) Nem tudom ki, mennyire olvasgatta az animecon oldalát, de idén kintre sátrakat ígértek (tehát többet és nem egyet mint tavasszal). Ráadásul felülvizsgálták a PeCsa tűzvédelmi szabályzatát és több jegyet lehet majd a helyszínen is venni.
Mindettől független én naponta többször is csekkolom a honlapjukat, hogy amint lehet, lefoglaljam magamnak a 2 napos jegyet.
Örülök is meg nem is, hogy hó végén lesz. A con után hamarabb lesz pénzem, de pont ez miatt kőkeményen kell tartalékolnom egész hónapban, hogy legyen elég kreditem.
Mindettől független én naponta többször is csekkolom a honlapjukat, hogy amint lehet, lefoglaljam magamnak a 2 napos jegyet.
Örülök is meg nem is, hogy hó végén lesz. A con után hamarabb lesz pénzem, de pont ez miatt kőkeményen kell tartalékolnom egész hónapban, hogy legyen elég kreditem.
beküldve: 2008-07-30 15:48:00
(#178) Hmmhmm...
Láttátok a főzőverseny szabályzatát? Nevez valaki?
Most kábé 3 hétig nem vagyok, költözök az ország másik felébe ( Kaposvááár) és nem vagyok netközelben. Sajnoosˇˇ De azért Con-lkészületek zajlanak nagyban
Láttátok a főzőverseny szabályzatát? Nevez valaki?
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Szerk: Daimoon 2008-07-30 15:48:30
Tudod mi a fura.?
H még én is találkoztam ilyennel..
Apuka-anyuka kíséri a kislányát...
Meg találkoztam olyannal h csávóka panaszkodott h ott kell lennie vmi miatt...
Meg 2másik ember a büfénél:
Folyton kritizáltak mindenkit, csak kíváncsiságból mentek el a Conra, és ott oltották a népet. -.-
Folyton kritizáltak mindenkit, csak kíváncsiságból mentek el a Conra, és ott oltották a népet. -.-
Apuka-Anyuka stuff volt nálunk is XD De nem őrangyalok voltak, hanem rajongók :):) Apu és az ő Árnybííró-mániája XDXD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
egy hülye kérdés:
Ha előrendeled, akkor mikor kapod meg? Ott kell átvenni majd a Con előtt vagy mi?
Ha előrendeled, akkor mikor kapod meg? Ott kell átvenni majd a Con előtt vagy mi?
Igen, SakuraConon is volt egy külön rész a neten előrendelősöknek, ahol átvehették
köszi a választ...
és még 1: a pénzzel mi lesz? ott kell kifizetni?
tom h sík hüle vok, bocsee
Nem vagy hüle, csak "conszűz"... és a fizetést utalással kell rendezni, a neten keresztül... majd minden fenn lesz a honlapon... kapsz majd egy válasz e-mailt, abban lesz az azonosítód... és azzal tudsz majd bemenni...
igen, már én is elvesztettem a conszüzességemet, ráadásul én is pont a tavaszin
1ébként köszee a választ, de sztem marad a Trillianos bemegyek-és-megveszem történet
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Roflmao : DDD Annyira azért nem.
Ki mekkorát kefélt tegnap?
Ez most hogy is jön ide?
Ezen én is néztem egy nagyot
Ez most hogy is jön ide?
Sajnos az olyanok miatt sokan nem jutottak be, mint például akik vasárnap nyitáskor mellettem álltak: két 10-12 éves kislány, Witches táskával, tele chipsel meg ilyesmivel, fogalmuk sincs mi az az anime/manga, ők csak a Witchet (ami nem is anime, hanem Disney rajzfilm) és a Jetixes Narutót ismerik. És a szókincsük egyenlő a nullával, iszonyúan buták voltak...
Kikérem magamnak Én is 12 éves vok mégis ismerem az animéket/mangákat.
Akinek nem inge, ne vegye gatyára...
"[...]mint például akik vasárnap nyitáskor mellettem álltak[...]"
Nem azt mondtam, hogy minden 12 éves ilyen...
Szerk: .., 2008-07-28 22:06:18
Ezért kell figyelni a honlapot, és amint lehet, előrendelni a jegyet...
De sebaj, az a lényeg, hogy kaptam jegyet
Sajnos az olyanok miatt sokan nem jutottak be, mint például akik vasárnap nyitáskor mellettem álltak: két 10-12 éves kislány, Witches táskával, tele chipsel meg ilyesmivel, fogalmuk sincs mi az az anime/manga, ők csak a Witchet (ami nem is anime, hanem Disney rajzfilm) és a Jetixes Narutót ismerik. És a szókincsük egyenlő a nullával, iszonyúan buták voltak...
Kikérem magamnak Én is 12 éves vok mégis ismerem az animéket/mangákat.
Nem vagy hüle, csak "conszűz"...
Ááá, ilyen kifejezést Mondjuk találó Bár ki lehet facsarni: Én akkor a tavaszi Conon elvesztettem a (Con)szüzességemet
egy hülye kérdés:
Igen, SakuraConon is volt egy külön rész a neten előrendelősöknek, ahol átvehették
köszi a választ...
Nem vagy hüle, csak "conszűz"... és a fizetést utalással kell rendezni, a neten keresztül... majd minden fenn lesz a honlapon... kapsz majd egy válasz e-mailt, abban lesz az azonosítód... és azzal tudsz majd bemenni...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Erről beszéltem XD
Jójó, igazad van... de valljuk be őszintén... ez túl magas labda volt, vétek lett volna kihagyni...
Daimoon: a kezdő nem feltétlen egyenlő a színvonalon alulival. Valahol el kell kezdeni, ez így van. De a kezdetnek sem kell szánalmasnak lennie. Először is felmérni a saját adottságait, aztán tervezgetni.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-07-28 21:19:37
(#167) Tudod mi a fura.?
MIANEVED?!
egy hülye kérdés:
köszi a választ...
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
egy hülye kérdés:
Általában a Pecsa oldalában van egy külön bejárat, ahol az elővételesek és a VIP-ek átvehetik a jegyüket, az azonosítójuk bemondása után...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3