Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
beküldve: 2008-08-05 21:18:38
(#223) Tapasztalataitok alapján szombat v vasárnap job egy olyan figurának aki nem akar versenyezni csak nézö egyenlőre?
"Az élethez célokra van szükségünk. A cél nélküli élet egyenlő a halállal!" (Garaa)
Ha most nekiállsz, biztos! A tavaszi amv-m olyan 10-12 nap alatt készült el, de volt pár tényező ami lassított (pl munka).
Nem hagynám ki semmi pénzért! "Új" (inkább alig használt) monitorom szinte kívánja, hogy vágjak!
Mindenkinek:
Felkerült a con honlapjára az AMV és a Fanfic verseny kiírása!
Sajna regisztrálni még mindíg nem lehet, de most már tudom, hogy szeptember 12. számomra az AMV leadási idő!
[Link]
Mindenkinek:
Sajna regisztrálni még mindíg nem lehet, de most már tudom, hogy szeptember 12. számomra az AMV leadási idő!
[Link]
ez a határidő jó infó volt, köszi (nem nagyon szoktam a con honlapjára járkálni )
-egy kérdés maradt csak: kész leszek én 12.éig???
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-05 15:25:55
(#220) Az majd a Con előtt két héttel lesz fenn. Ha ugyananynit késik, mint a tavaszi Con esetében. Minimum 3-4 héttel előtte fel kellene tenni a programokat szerintem. A versenyek közül eddig nem indultam egyiken sem. Most viszont lehet, hogy kipróbálom magam a Fanficversenyben. Még egyet sem írtam, tehát kezdőként kipróbálom magam.
beküldve: 2008-08-05 15:18:39
(#219) Mindenki írja, hogy ki mikor akar menni. Honnan lehet tudni, hogy mikor mi lesz? A hivatalos honlaon még nincs program?
"Az élethez célokra van szükségünk. A cél nélküli élet egyenlő a halállal!" (Garaa)
Nem hagynám ki semmi pénzért! "Új" (inkább alig használt) monitorom szinte kívánja, hogy vágjak!
Mindenkinek:
[Link]
Mindenkinek:
[Link]
beküldve: 2008-08-04 16:10:27
(#217) Én üdvözölném azokat a sátrRAKat! Lehetne egy külön Naruto fejpántosok sátra és akkor rögtön jobban elférnénk az amv vetítésen!
Télleg sógor, őszre összepakolsz vlmit?
Télleg sógor, őszre összepakolsz vlmit?
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Sátrakat írnak az előzetesben, ez meg tényleg a tvalyai. Mi más is lenne, ha ugyanott lesz és az a elrendezés bevállt! :)
beküldve: 2008-08-04 12:20:48
(#215) Ez tényleg még a tavaszi alaprajz, én letöltöttem még akkor, és a kettő megegyezik!
Tavalyi ... tavaszi ... mit számít, úgy rohan az idö! Jövőre már tavalyi lesz, mondjuk, hogy megelőlegeztem!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Drága barátom, problémáid vannak az idő mérésével? Az a tavaszi volt. Akkor én nem láttam doujinshis pultot, szerintem nem is volt. Amúgy nincs sok változás, ez tény.
Legalább nem kell megjegyezni most az egész térképet, mert emlékszem a tavaszira
beküldve: 2008-08-04 09:26:03
(#212) Drága barátom, problémáid vannak az idő mérésével? Az a tavaszi volt. Akkor én nem láttam doujinshis pultot, szerintem nem is volt. Amúgy nincs sok változás, ez tény.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-04 09:27:22
Ez detto a tavalyi.
beküldve: 2008-08-04 08:50:44
(#210) Az őszi Con helyszínének alaprajza pultokkal.[Link]
Lesz doujinshis pult is. És egy sátor.
Lesz doujinshis pult is. És egy sátor.