Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
sziasztok. új vagyok, rem nembaj h regiztem.
nekem 4. conom lesz (bár 5. lenne, csak a tavalyi őszire nem volt már jegy...)
szóval. mióta tartják szeptemberben az őszit? mert nekem 27-én pont programom lenne (bár lehet h meg tudom így is oldani...)
Hmm...tényleg nem októberben van az Őszi??? nekem 4. conom lesz (bár 5. lenne, csak a tavalyi őszire nem volt már jegy...)
szóval. mióta tartják szeptemberben az őszit? mert nekem 27-én pont programom lenne (bár lehet h meg tudom így is oldani...)
Tényleg nem
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
sziasztok. új vagyok, rem nembaj h regiztem.
Hmm...tényleg nem októberben van az Őszi??? nekem 4. conom lesz (bár 5. lenne, csak a tavalyi őszire nem volt már jegy...)
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-07-21 11:26:06
(#72) Tudtommal bp-i conok sátrakban, beltéren és szabadtéren egyszerre vannak..és megfogják oldani, amiatt ne aggódj..
Azt pedig nem hogy ilyen eszméletlen amatőrök lettek volna a szervezők, hogy az előrendelt jegyeket nem teszik félre...
Azt pedig nem hogy ilyen eszméletlen amatőrök lettek volna a szervezők, hogy az előrendelt jegyeket nem teszik félre...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-07-20 21:15:59
beküldve: 2008-07-20 18:55:48
(#70) sziasztok. új vagyok, rem nembaj h regiztem.
a másik pedig a helyszín. sztem vagy a szabadtéri lenne a megoldás (bár ha eső van, az érdekes...), vagy pedig nem tudom. mert a tavaszin is ott volt a sátor, mégis alig adtak el jegyeket... ott voltam 8-kor, és nem jutott. megkérdeztem e-mailben, azt írták h 600 kétnapos, szombati, és vasárnapit fognak árusítani. sztem még 200-at se adtak el, és bemondták h elfogytak a jegyek... ja és a sátorban meg szinte nem volt senki... csak a karaoke-sok..
hát nem tudom...
csak elővétel? és megint elfogy az összes, és akinek meg nem jutott jegy, de átutalta a pénzt?? a tavaszinál is volt nem 1 ilyen...
mindegy. meglátjuk.
a másik pedig a helyszín. sztem vagy a szabadtéri lenne a megoldás (bár ha eső van, az érdekes...), vagy pedig nem tudom. mert a tavaszin is ott volt a sátor, mégis alig adtak el jegyeket... ott voltam 8-kor, és nem jutott. megkérdeztem e-mailben, azt írták h 600 kétnapos, szombati, és vasárnapit fognak árusítani. sztem még 200-at se adtak el, és bemondták h elfogytak a jegyek... ja és a sátorban meg szinte nem volt senki... csak a karaoke-sok..
hát nem tudom...
csak elővétel? és megint elfogy az összes, és akinek meg nem jutott jegy, de átutalta a pénzt?? a tavaszinál is volt nem 1 ilyen...
mindegy. meglátjuk.
Tavaszi Conon nem te voltál az a kaszás lány?
Neem XD Tavasszal Tooru Kono voltam XD Kék hajú loli^^
Szerk: Daimoon 2008-07-20 18:55:50
beküldve: 2008-07-20 18:54:21
(#68) reméljük a legjobbakat Daimoon-sama
aztán összehozni aztat a fórumtalit
aztán összehozni aztat a fórumtalit
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Ez sajnálatos :S De ne hülyéskedj hogy szüleid miatt nem maradhatsz conon! Hogy jött ez így ki?
Én reménykedek, hogy őszi conra elmehetek, de kicsi az esély. Pénz is kellene rá, meghát vonatút.
Én reménykedek, hogy őszi conra elmehetek, de kicsi az esély. Pénz is kellene rá, meghát vonatút.
Úgy, hogy ők fuvaroznak... Apukám nyomozó-százados úgy van vele, hogy legyen velem felnőtt...//áhh ne tudd meg azért nagyon féltenek...Úgy kezelnek, mint egy gyereket XD
Amit meg is ért az ember 13 vagyok XD
Szaal ez a helyzet, ezt kell szeretni.
Egyébként valamilyen osztálytalálkozó lesz, arra pedig haza kell érni..De változhat a helyzet. Remélem. Mindenesetre Verseny nuku, CosPlay tutira lesz
Neeem hagyom ki azt a feelinget
Még Jó, hogy egyszerre több project volt. Az Assasinate Vampire egyébként is nagy kedvencem, a katar - blade talonjával
Nameg a megdöbbentő stuff, a rózsaszín virágos duplaalsószoknyás loli ruha, és a fekete duplapáncél a vállvérttel XD De a kaszát sem hagyom otthon XD
...Szóval így alakult. Mangafanos fórumtali lesz, ha kell, akkor bőgök érte egy sort XD
Mert én úgy szeretlek benneteket
Ez sajnálatos :S De ne hülyéskedj hogy szüleid miatt nem maradhatsz conon! Hogy jött ez így ki?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-20 17:32:08
(#64) Hm..Hát ma derült ki, hogy sajnálatos módon nem cosplayezhetek. Anyáéknak közbejött egy ügy, és max 1-2 órát lehetek a Conon...Magyarul nem versenyezhetek Mindenki tudja, mennyire készültem, mennyire sok melóm volt a dologban...Mégha el is készült Eve- a versenyre, nem veszem fel 1-2 órára (sajnos)...Nem azért dolgoztam vele annyit, hogy 1 óra hosszát rajtam legyen...
Ígyhát Evet elviszem máskorra, talonban lesz, nem felejtős.
Ősszel pedig, hogy senki se csalódjon bennem, elviszem az Assasinate Vampire - Lolita cuccomat, ma lett kész a katar...
De ezzel nem versenyzek, mert ugyebár nem leszek ott.
Azért mindenképp talizni szeretnék a megbeszélt emberekkel, és a két blade talons mellett elviszem a kaszát, hogy megismerjenek...Mivel freestyle a cucc, mindennek a helyén kell, hogy legyen, holnap megek fogorvoshoz, hogy levegye a mintát...Mivel az illető vámpír, sárptísszzzz rúlez!
És meghökkentő felszerelést illetően nem lesz hiány^^
Rózsaszín- Fekete kombinációja a Lolita-Assasin- Vampire triónak^^
Ígyhát Evet elviszem máskorra, talonban lesz, nem felejtős.
Ősszel pedig, hogy senki se csalódjon bennem, elviszem az Assasinate Vampire - Lolita cuccomat, ma lett kész a katar...
De ezzel nem versenyzek, mert ugyebár nem leszek ott.
Azért mindenképp talizni szeretnék a megbeszélt emberekkel, és a két blade talons mellett elviszem a kaszát, hogy megismerjenek...Mivel freestyle a cucc, mindennek a helyén kell, hogy legyen, holnap megek fogorvoshoz, hogy levegye a mintát...Mivel az illető vámpír, sárptísszzzz rúlez!
És meghökkentő felszerelést illetően nem lesz hiány^^
Rózsaszín- Fekete kombinációja a Lolita-Assasin- Vampire triónak^^
Köszi, de ez csak a nyárival foglalkozik. Nekem az ősziről kellene info. pl: Hol lehet jegyet venni?
komolyan gondolod h most már lehet kapni jegyeket az őszi conra? még ki sincsenek nyomtatva, nemhogy árusítsák... XD
Van benne valami^^ Mindenesetre várjuk
Daimoon - Hagyomány és minőség 1990 óta.
95 óta, de ne zavarjon
beküldve: 2008-07-18 14:51:12
(#61) beküldve: 2008-07-18 11:27:45
(#60) Nekem ez a 4.conom volt:P
Remélem lesz valami különleges program:)
Remélem lesz valami különleges program:)
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu