Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
Nyári szünet
Kapcsolódó tartalom: Nyári szünet
jah, és Kaminaga, sok sikert az AMV-hez! :3
köszii, tudod, próbálkozok :S
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-23 13:04:31
(#112) Nekem még a tk vásárlás kéne,meg apám le akar vizsgáztatni kerszből még suli előtt ráadásul csak most mondta szal van rá 7 napom
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
iskolára már megvolt a bevásárlás...nagyjából
Hát, nekem még dolgoznom kell az AMVmel, amit a conra küldenék, már csak másfél perc hiányzik *jeeeee*
Ha rajtam múlik megnézem a Higurashi maradék részeit, mangát vásárolok, meg kifizetem a conjegyeket. Bár anyám már rámerőszakolta a tanulást, szal mai napon eddig spanyolt tanultam
Meg olvasom a kötelezőket, mint pl Orwell: 1984
hát, remélem, azért marad még időm pihizni
és ti?
Hát, nekem még dolgoznom kell az AMVmel, amit a conra küldenék, már csak másfél perc hiányzik *jeeeee*
Ha rajtam múlik megnézem a Higurashi maradék részeit, mangát vásárolok, meg kifizetem a conjegyeket. Bár anyám már rámerőszakolta a tanulást, szal mai napon eddig spanyolt tanultam
és ti?
hát én szinte mindent utolsó hétre hagytam xD mint mindig. szóval nekem elég zsúfolt lesz a jövő hetem. sulira veszek cuccokat, 2 talit már lerendeztem, de ezenkívül még 4 emberrel kéne találkoznom, mellesleg egyre korábban kellene lefeküdnöm (ami kábé annyit jelent, hogy nem hajnalozhatok :S ), hogy suliidőben reggelente fel tudjak kelni (fél 5-kor -.-" ) Szóval animézni alig lesz időm :S Pedig úgy terveztem, hogy nyári szünet végéig Air Gear-t is végignézem, de még bele se kezdtem :S szóval zsúfolt hetem lesz, az biztos ^^
jah, és Kaminaga, sok sikert az AMV-hez! :3
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
Szerk: Hachi 2008-08-23 12:48:55
iskolára már megvolt a bevásárlás...nagyjából
és ti?
és ti?
Szerintem ezt az egész témát át lehetne vinni a "Dumcsizzuk meg" topikba, mert ez a topik a MAngafan nyári szünetére jött létre a cikkhez. Kicsit elkanyarodtatok...:S
Igazad van, tényleg vissza kéne térni a témához. én amúgyse vitatkozni jöttem ide, szóval ezentúl nemszólogatok vissza gome!
De akkor, hogy on legyek, ti mit terveztetek így nyári szünet utolsó hetére? bevásárlás iskolára, vagy taliztok barátokkal, kihasználva az utolsó napokat vagy animét néztek és mangát olvastok? Vagy? ^^
Szerk: Hachi 2008-08-23 12:10:49
beküldve: 2008-08-23 11:54:52
(#108) Szerintem ezt az egész témát át lehetne vinni a "Dumcsizzuk meg" topikba, mert ez a topik a MAngafan nyári szünetére jött létre a cikkhez. Kicsit elkanyarodtatok...:S
beküldve: 2008-08-23 11:49:36
(#107) gyerekek, gyerekek...nem szabad vitatkozni!!
mi mind 1 nagy család vagyunk!!
(a nagy Mangafanos fórumos család...úgyhogy peace és nyugi van)
mi mind 1 nagy család vagyunk!!
(a nagy Mangafanos fórumos család...úgyhogy peace és nyugi van)
már a tudat, hogy létezel is elég stresszes...
Hú, ti aztán nagyon utáljátok egymást...
nekem nincs különösebb bajom a Gáborral, azon kívül, hogy utál engem :] régebben még jóba is voltunk x]
Hát nekem úgy néz ki hogy jóban vagytok
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
nekem nincs különösebb bajom a Gáborral, azon kívül, hogy utál engem :] régebben még jóba is voltunk x]
Már mondjuk írtam egy lánynak levelet 2 hete,de nem válaszolt még.Nem is volt fenn azóta myvipen.
Hát mit tanulnak ezek a mai gyerekek?
Gyöngyöm, ilyen témájú levelet papírra kell írni, úgy biztosabban lesz foganatja...
Hülye.Azt írtam hogy eljönne-e velem pizzázni.
Úgy értettem, nem szabad bonyolult beszélgetéseket folytatni veled, mert hülyeségeket írsz, mint most is, és az előbb is. de látodlátod, megint csalódtam.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ez a ,,ne magadból indulj ki" válasz nem működik attól a kortól, mikor az ember komolyan gondolja, amit mond.
,,az én álmaim olyan tipikus szőke herceg fehér lovon szerű álomrandik."
Igen ezt én is észrevettem, ha nem esett volna le a híres magyar szólásból... És én ezzel arra reagáltam, hogy ,,elképzelem a 18 éves palit".
De látom veled nem érdemes olyan vitát folytatni, amihez túl sokat kell gondolkoznod, úgyhogy akár abba is hagyhatnánk. Mint mondtam, már a tudat, hogy létezel is elég stresszes...
Igen ezt én is észrevettem, ha nem esett volna le a híres magyar szólásból... És én ezzel arra reagáltam, hogy ,,elképzelem a 18 éves palit".
De látom veled nem érdemes olyan vitát folytatni, amihez túl sokat kell gondolkoznod, úgyhogy akár abba is hagyhatnánk. Mint mondtam, már a tudat, hogy létezel is elég stresszes...
nem gondolkoztam, hanem msn-eztem -.- nem olyan egyszerű 6 emberrel msn-ezni, plusz iwiwet májvipet egyebet nézelődni plusz ide írni hozzászólásokat.
Ez a ,,ne magadból indulj ki" válasz nem működik attól a kortól, mikor az ember komolyan gondolja, amit mond.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
71-es komment.
,,Épp elég lelki terror azt megemészteni, hogy még mindig életben vagy"
Így már csak érthetőbb... csak a hőny áhított elhalálozás (rinocéroszok általi halál) nem következett be, és ez épp elég kellemetlen. Érthetőbb?
Na lettti.. Éhes disznó makkról álmodik.
,,Épp elég lelki terror azt megemészteni, hogy még mindig életben vagy"
Így már csak érthetőbb... csak a hőny áhított elhalálozás (rinocéroszok általi halál) nem következett be, és ez épp elég kellemetlen. Érthetőbb?
Na lettti.. Éhes disznó makkról álmodik.
pf. ne magadból indulj ki. az én álmaim olyan tipikus szőke herceg fehér lovon szerű álomrandik. a cigizős piálós nagymenő csávók pedig sajnos a valóságban vannak -.-