Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
Nyári szünet
Kapcsolódó tartalom: Nyári szünet
Nekem jól esett, hogy így kitárulkoztál, örülök a válaszodnak :) tényleg nagyon köszönöm ^^
ez a dolog, hogy mindenki mindent ígérget, nyáron meg semmi nem lesz semmiből, ez már szinte alap. ez sajnos én osztályomnál is így van. Akarunk egymással találkozni barátnőimmle, meg minden, arra nemképes senki, hogy írjon egy sms-t, hogy élek-e még -.-" igazából egy ember hívott osztályomból egész nyáron, akivel mellesleg nemisvagyok olyan húdenagyonnagyon jóba, de az nagyon jól esett, hogy ő hívott. Én meg volt akinek írtam, de volt akinek nem, nemfogok mindenki után én futkosni. szóval ilyen téren megértelek. pasiügy az nekem elég érdekes, igazából akiknek én bejövök, azok nekem nem és fordítva. szóval ennyit a nyári szerelemről ^^" A szám meg amúgy nagyon szééép *.*
ez a dolog, hogy mindenki mindent ígérget, nyáron meg semmi nem lesz semmiből, ez már szinte alap. ez sajnos én osztályomnál is így van. Akarunk egymással találkozni barátnőimmle, meg minden, arra nemképes senki, hogy írjon egy sms-t, hogy élek-e még -.-" igazából egy ember hívott osztályomból egész nyáron, akivel mellesleg nemisvagyok olyan húdenagyonnagyon jóba, de az nagyon jól esett, hogy ő hívott. Én meg volt akinek írtam, de volt akinek nem, nemfogok mindenki után én futkosni. szóval ilyen téren megértelek. pasiügy az nekem elég érdekes, igazából akiknek én bejövök, azok nekem nem és fordítva. szóval ennyit a nyári szerelemről ^^" A szám meg amúgy nagyon szééép *.*
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
beküldve: 2008-08-22 21:46:47
(#53) én nem várom a sulit,mondjuk ez a nyár jó volt csak a vége borzasztó mondjuk van egyáltalán olyan aki várja a sulit?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-08-22 21:38:31
(#52) Ő....Nem éppenHanem megjelent tesóm pasija Sokat gondolkodtam megint elkezdtem gitározni,Végignéztem a Beck-et,lett célom,és elhatároztam hogy ezentúl semmijen lehetőséget nem szalasztok el az életben!És terveimben szereple hogy megteszek mindent hogy idén végre megtaláljam az igazit
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hogyhogy? Megnéztél egy művészfilmet, kiolvastad az Utolsó Embert, vagy szerelmes vagy?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-22 21:32:39
(#50) Hát az elején én is így voltam vele,de 7 nappal ezelőtt megtörtént valami.Felnyílt a szemem.És megértettem sokminent.És új életet kezdtem...Igaz kicsit melodramatikusan fogalmaztam,de a lényeg benne van
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Épp ez az, hogy nem. Az év végi nagy búcsúzkodások között ígéretek is elhangzottak, amikből meglepően kevés lett végrehajtva. Idemegyünk, odamegyünk, eztszervezünk, ilyenbuli, amolyan strand, odahívunk, ekkorhívlak, ekkorlegyél fennt. Ehhez képest le voltam kakkantva a nyáron. Dolgozni nem dolgozhattam, barátnővel sem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettem volna. Meg voltak a szokásos alap programok, rokonlátogatás, miegymás, és semmi extra.
Ezt a csalódottságot akkor gyűjtöttem össze és fogalmaztam meg ennyire, mikor végighallgattam az Ataris-Here in this Diary című számát... Ugyanis nyári emlékekről szól.
Amúgy nemakartam így lelkizni/kitárulkozni, csak gondoltam megválaszolom a kérdést, aminek amúgy örülök :)
Ezt a csalódottságot akkor gyűjtöttem össze és fogalmaztam meg ennyire, mikor végighallgattam az Ataris-Here in this Diary című számát... Ugyanis nyári emlékekről szól.
Amúgy nemakartam így lelkizni/kitárulkozni, csak gondoltam megválaszolom a kérdést, aminek amúgy örülök :)
beküldve: 2008-08-22 21:12:23
(#48) Á, a tavalyi évhez vagy az idei tavaszhoz képest sehol sem volt ez a nyár tréség szempontjából...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én annak ellenére sem várom, hogy életem eddigi legszarabb nyara volt.
szintúgy
nyár eleje nálam még okés volt. voltak programok meg minden de július közepétől elhalt szinte minden.
Szerk: Kál 2008-08-22 20:58:36
Én annak ellenére sem várom, hogy életem eddigi legszarabb nyara volt.
beküldve: 2008-08-22 20:31:48
(#43) Ja nekem is ez volt a legjobb De azért várom már a sulit,van 1-2 dolog amit el szeretnék intézni,és van egy dolog amit megfogadtam...Nem indult késve ez a topic?
Várja valaki a sulit? Mert mindjárt vége a honapnak.
ne is mondd nagyon nem várom ez volt életem legjobb nyári szünete, de mindjárt vége
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
Egy részt igen (új suli, új haverok, új környezet), más részt nem (sokkal több tanulás).
Várja valaki a sulit? Mert mindjárt vége a honapnak.
Mintha nagyimat hallanám..xD amg annyira nem csak néhány ember miatt Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)