Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
Nyári szünet
Kapcsolódó tartalom: Nyári szünet
beküldve: 2008-08-22 22:55:20
(#83) Én amgy hallom végig hogy mindenki mijen jól szórakozik a nyáron.Lehet hogy ez vmi betegség az anime-fanok körében
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ezt még addig írtam, mielőtt szóltál volna.
De hogy visszakanyarodjunk a nyárhoz: Msnen elég sokaknak volt hasonló nyaruk... ez valami új társadalmi betegség? Mondjuk nem is csodálom..
De hogy visszakanyarodjunk a nyárhoz: Msnen elég sokaknak volt hasonló nyaruk... ez valami új társadalmi betegség? Mondjuk nem is csodálom..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Nem akarom megszakítani ezt a nagyon fontos és tanulságos beszégetést,de abbahagynátok?Ez már nem a fórum ahtásköre....Javallaom hogy mobilon vagy msn-en tárgyaljatok tovább
bocsi, teljesen igazad van. amúgyse veszekedni jöttem erre a fórumra. befogtam és tényleg sajnálom.
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
beküldve: 2008-08-22 22:48:37
(#80) Ahh....Minek járatom én itt a pofám?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ágyú...
Élvezni? Nem mondom, élvezném, de kényelmesebb, mint a társaságod.
Amúgy egyetértek azzal a résszel hogy nem kéne folytatni, de a folytatásos rész kevésbé szimpatikus. (Már ha még emlékszik miért lett anno letörölve)
Élvezni? Nem mondom, élvezném, de kényelmesebb, mint a társaságod.
Amúgy egyetértek azzal a résszel hogy nem kéne folytatni, de a folytatásos rész kevésbé szimpatikus. (Már ha még emlékszik miért lett anno letörölve)
Szerk: Nagashi 2008-08-22 22:47:12
beküldve: 2008-08-22 22:44:04
(#78) Nem akarom megszakítani ezt a nagyon fontos és tanulságos beszégetést,de abbahagynátok?Ez már nem a fórum ahtásköre....Javallaom hogy mobilon vagy msn-en tárgyaljatok tovább
Na, kedves fórum, ez a komment alaposan jellemzi a letttit.
Azt hiszi hogy a testőrök megvédik egy rinocérosztámadástól.. És ez még csak a kezdet..
Azt hiszi hogy a testőrök megvédik egy rinocérosztámadástól.. És ez még csak a kezdet..
ne olyan hozzádhasonló testőröket képzelj el. ágyút is hoznak magukkal amúgy meg Gábor, te élvezed, hogy utálsz?
Na, kedves fórum, ez a komment alaposan jellemzi a letttit.
Amúgy van jó oldala annak, hogy megint itt vagy.
Mikor év elején bemegyek az osztályterembe, nem fog megint meglepetésként érni hogy ,,MI EZ A FÖRTELEM??"
Amúgy van jó oldala annak, hogy megint itt vagy.
Mikor év elején bemegyek az osztályterembe, nem fog megint meglepetésként érni hogy ,,MI EZ A FÖRTELEM??"
Szerk: Nagashi 2008-08-22 22:39:21
Pedig jobb lesz, ha vigyázol a rinocéroszokkal. Bandival már felesbe előrendeltünk egy csordát.
ezt kár volt elmondanod, már szereztem is testőröket, nehogy bajom essen :]
Pedig jobb lesz, ha vigyázol a rinocéroszokkal. Bandival már felesbe előrendeltünk egy csordát.
beküldve: 2008-08-22 22:31:32
(#74) Ő....Megkérhetnélek titkeket hogy kerüljétk a Bandi nevet?használjatok vmi közös nevet és azt mondjátok,tudom hogy nem rólam van szó csak nem bírom ha minden 2. kommentben az én nevem van még ha nem is rám gondoltak az írók
A neved a bandi hülye szokása?
Amúgy meg nem veszlek vissza msn-re, épp elég lelki terror azt megemészteni, hogy még mindig nem tapostak agyon a rinocéroszok. Pedig hidd el, még őket is idegesíted.
Amúgy meg nem veszlek vissza msn-re, épp elég lelki terror azt megemészteni, hogy még mindig nem tapostak agyon a rinocéroszok. Pedig hidd el, még őket is idegesíted.
nemtom mit izélsz. régebben nagyon is jól megvoltunk :] amúgy az a Bandi szokása, hogy több t-vel mondja nevem. eh, amúgy meg nemfognak engem összetaposni semmiféle rinocéroszok. épp elég bajom van azok nélkül is -.-
I'm BUSTED!!! Curses! Ki vagy?
Ó, a nagy netes egymásra találások...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A neved a bandi hülye szokása?
beküldve: 2008-08-22 22:24:22
(#70) Mangafan fórum-avagy sponygyabob kulcstartók lelőhelye