Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fumax
Feltörekvőben lévő ongoing mangáról van szó. Fiataloktól idősekig, lányoktól fiúkig bárkinek bejöhet.
Ez a Black Lagoon-ra is illik... 
De azért ebben nem hiszek
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
vadul fantáziálok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-16 22:17:12
(#214) A Ghost in the shell pedig csak 3.
Na?
Na?

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-03-16 21:53:35
(#212) Feltörekvőben lévő ongoing mangáról van szó. Fiataloktól idősekig, lányoktól fiúkig bárkinek bejöhet.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
oks, Fushigi Yuugi-t meg Ayashi no Cerest személyesen is ismerem
tényleg nem lenne rossz, bár nekem a Ceres jobban tetszik, mint a Fushigi Yuugi

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Én az Alice 19th-ben reménykedem. Az mégis csak belátható hosszúságú a maga 7 kötetével.
Yuu Watase... huhh, nagyon ismerős a név, de nem ugrik be hirtelen egy műve sem.
Ellenben egy Bisco Hatori...
Ellenben egy Bisco Hatori...

beküldve: 2010-03-16 21:23:05
(#207) Kíváncsi vagyok hogy mit értenek az alatt, hogy “Szenzációs meglepetés manga” a tervezett megjelenés topikjukban
Reménykedek a Ghost in the shell-ben XD

Reménykedek a Ghost in the shell-ben XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-03-16 21:24:01
beküldve: 2010-03-16 21:22:11
(#206) Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a “Szenzációs meglepetés manga” újdonságuk. Örömtáncot járnék, ha egy Yuu Watase manga lenne. *álmodozik*
Szerk: Yaven 2010-03-16 21:22:34
téllegXD nyehehe

Hol olvastad?
Hát arra már nem emlékszem, de most már a fumax oldalán is kinn van, hogy ez fog megjelenni ^^
Akkor tuti h a Croquis lesz? Hm.. jól van, megveszem
Szeretem a rövid történeteket összegyűjtő mangákat!
Tavaszi Con? Na legalább egy mangát már tutira veszek, szal el kéne menni...

Szeretem a rövid történeteket összegyűjtő mangákat!
Tavaszi Con? Na legalább egy mangát már tutira veszek, szal el kéne menni...
lumana.wordpress.com
na még azért belefér a változtatás 

Mivel tavaszi conra jön ezért nincs idő változtatásra.
Amúgy az amerikai kiadáson is a fő sztorinak a tartalma van, de igazából több sztorit tartalmaz. (mint a Bukottak Holdja is)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~