Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fumax
beküldve: 2010-03-19 10:07:06
(#232) Annyira aranyos az új Démonnapló borítója! Már várom, hogy megvehessem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-18 14:42:21
(#231) Jaaaaaa. Trükkös
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Honnan vannak ilyen infóid Vadoooc?
Meló.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-03-18 14:00:16
(#229) Honnan vannak ilyen infóid Vadoooc?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Tegami Bachi ugrott be... csak az elég népszerű, azaz nem feltörekvő (pedig jó lenne :))
Szerintem ez pont egy jó példa a "feltörekvő mangára". De amúgy nem ez lesz, még mielőtt félreértenétek. :)
Persze az én nézetembe a híres manga mindenhol híres, míg a feltörekvő egyenlőre Japánba és kezd kitörni máshová is.
beküldve: 2010-03-17 16:57:02
(#227) Juhú! Mehet a találgatás!
Feltörekvő? Elég sok minden kiesett, na meg az h van animéje is kizár jó néhány mangát, de még mindig akad olyan párezer...
Ezek alapján Tegami Bachi ugrott be... csak az elég népszerű, azaz nem feltörekvő (pedig jó lenne :))
Akkor Piano no Mori! Vagy az Amatsuki. Bár min2 több mint 10 kötetes, az kiejti őket?
Ha még ilyen stílusú nem jelent meg itthon akkor lehet sport manga??? Dejó lenne! mondjuk Ookiku Furikabutte <3
Ajj, ilyenkor mindig bepörgök és a kívánságaimat írom le ahelyett ami logikus lenne...
Feltörekvő? Elég sok minden kiesett, na meg az h van animéje is kizár jó néhány mangát, de még mindig akad olyan párezer...
Ezek alapján Tegami Bachi ugrott be... csak az elég népszerű, azaz nem feltörekvő (pedig jó lenne :))
Akkor Piano no Mori! Vagy az Amatsuki. Bár min2 több mint 10 kötetes, az kiejti őket?
Ha még ilyen stílusú nem jelent meg itthon akkor lehet sport manga??? Dejó lenne! mondjuk Ookiku Furikabutte <3
Ajj, ilyenkor mindig bepörgök és a kívánságaimat írom le ahelyett ami logikus lenne...
lumana.wordpress.com
AnimeConon talán lesz bejelentés ha lesz rá lehetőség.
Reménykedjünk benne:)Mondjuk még sok minden nem jelent meg magyarulXD És van benne szerelem, fantasy?:) Ennyit még szerintem szabad mondaniXD Remélem valami olyasmi lesz aminek nagyon fogok örülniXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Iskolai életről szól, vagy inkább harcolós?
Nem harcolós, nem iskolai élet. Nehéz kategóriába besorolni, magyarul még nem jelent meg ilyen. Igazán egyedi mű. :)
De többet nem mondhatok, AnimeConon talán lesz bejelentés ha lesz rá lehetőség.
Feltörekvőben lévő ongoing mangáról van szó. Fiataloktól idősekig, lányoktól fiúkig bárkinek bejöhet.
Hmm....most így hirtelen nekem is olyanok jutottak eszembe, mint a Vampire Knight, a Kuroshitsuji, meg az Umineko. De ezek azért eléggé befutottak.
Iskolai életről szól, vagy inkább harcolós?
És az animéjét 2009-ben adták ki?
Hát eddig nem nagyon láttunk a fumaxtól izigvérig japán mangát
Dominion
Csillagsivatag (Japán, Taiwan és Magyarország ahol kiadták, máshol nem!)
Bukottak holdja
D, a vámpírvadász
Tehát egy "izigvérig japán manga" az csak sorozat lehet, egykötetes nem. *szomorú*
beküldve: 2010-03-17 13:24:18
(#222) Hát eddig nem nagyon láttunk a fumaxtól izigvérig japán mangát habár a Dominion az de csak egykötetes. Mondjuk rá ha tényleg ilyen vizekre merészkedni a kiadó én fiu létemre a Maid-Sama nak örülnék ez is új és nekem tetszik. Habár Pandora Hearts meg az a Kuroshijutsi ha jól írom angolul Black Buttler ha jól tudom. Ezek közül bárminek örülnék vagy valami másnak is csak jó legyék.
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2010-03-17 11:48:10
(#221) Jelenleg futó feltörekvő mindenki élvezheti... Sztem valami olyasmi lesz amiről még életemben nem hallottamXD Bár ha egy 07-ghost lenne annak örülnék vagy ha egy pandora hearts lenne
Közbe utána néztem kicsit és amit lehetségesnek tartok az a Bakuman, 2008-as és idén már lesz animéje is, és még fut.
Közbe utána néztem kicsit és amit lehetségesnek tartok az a Bakuman, 2008-as és idén már lesz animéje is, és még fut.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-03-17 12:12:57
beküldve: 2010-03-17 10:58:10
(#220) tippelgetős játék! 2006 és 2010 köré tehető? Durarara? Yuki Kaori? (nem mert Kaoriból csak az AS van sorozatban... ) Fairy Tail? Reborn? Gintama? Bleach?
Esetleg még VK, bár az inkább shoujo, plusz nem tudom befejezték-e már. Az Ouran inkább unisex, mint shoujo, csak a vak nem veszi észre benne más sorozatok paródiáját
OP?
hirtelen nem jut több on-going az eszembe amire az előbbi feltételek is igazak. bár ezek a sikersorozatok...Esetleg még VK, bár az inkább shoujo, plusz nem tudom befejezték-e már. Az Ouran inkább unisex, mint shoujo, csak a vak nem veszi észre benne más sorozatok paródiáját
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-17 11:11:23
OP meg nem lehet... mert az eleve befutott