Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fumax
no igen, ugyan van benne pár homályos oldal, ami gondolom nyomtatási hiba,
Nem nyomtatási hiba, mivel a japán kötetnél is ilyen.
Nekem pl az a furcsa hogy valahol ki van húzva tussal, valahol meg nincs. De amúgy tetszett és állítólag a további kötetek még jobbak lesznek. :)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
no igen, ugyan van benne pár homályos oldal, ami gondolom nyomtatási hiba, de elenyésző, és a karik is totál szerepben vannak ferdítés szempontjából... magyarország meg lolXD "Hadd nyírjam ki!!!"
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-04 14:25:32
(#290) Nagyon igényes lett a kiadás *.* Csak ámultam és bámultam miközben lapozgattam :)
most olvasom. lolz! szuper!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-24 10:00:24
(#288) Ha valamit érdemes megvenni a magyar mangafelhozatalból akkor az a Hetalia Nagyon jó lett a fordítás~
Ike Ike Don Don!
beküldve: 2010-05-24 08:40:48
(#287) a Hetaliát olvasta már vki?
ha igen akk mondhatna egy véleményt h érdemes-e befektetnem rá
ha igen akk mondhatna egy véleményt h érdemes-e befektetnem rá
Ha jók az értesüléseim, akkor a külföldi és a magyar megjelenés nagyjából azonos, tehát nem ők nem fordították le, hanem a rajzoló nemrajzolta meg.
Javítsatok ki, ha tévedek.
A D, a vámpírvadász 4. kötete már kijött angolul. Sajnos előreláthatólag csak ősszel fog megjelenni magyarul.
Szerintem jó ötlet volt a Fumaxtól a Hetalia. Biztos sokan fogják venni. Bár én jobban örülnék, ha lefordítanák végre a D, a vámpírvadász negyedik kötetét.
Ha jók az értesüléseim, akkor a külföldi és a magyar megjelenés nagyjából azonos, tehát nem ők nem fordították le, hanem a rajzoló nemrajzolta meg.
Javítsatok ki, ha tévedek.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A Képregényfesztiválon pedig lehet venni eredeti, japán Hetalia Trading Card-okat is a Fumax standjánál!
*-* nagyon szépen köszi ezért az infóért! x33
Kockanyúl x3
beküldve: 2010-05-21 14:45:30
(#283) Már kapható a Comicsinvest-en kedvezményes áron a Fesztiválos újdonságok:
Hetalia 1.
Sin City 5.
Könyvesboltokba majd csak hetekkel később kerülnek!
A Képregényfesztiválon pedig lehet venni eredeti, japán Hetalia Trading Card-okat is a Fumax standjánál!
Hetalia 1.
Sin City 5.
Könyvesboltokba majd csak hetekkel később kerülnek!
Szerk: vadooc 2010-05-21 15:14:51
lehet be kéne rá fektetni egy kis pénzt.
Én is megkezdtem a spórolási hadműveletet a Hetaliára.
Az animéje írtó jól sikerült (sztem),gondolom a mangája minimum dupla olyan jó lesz,vagy még jobb
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-05-09 11:12:44
(#281) Szerintem jó ötlet volt a Fumaxtól a Hetalia. Biztos sokan fogják venni. Bár én jobban örülnék, ha lefordítanák végre a D, a vámpírvadász negyedik kötetét.
beküldve: 2010-05-05 10:27:44
(#280) A Hetalia manga érdekesnek hangzik egy kis informálódás után, lehet be kéne rá fektetni egy kis pénzt.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Előreláthatólag mennyi lesz a Hetalia ára körülbelül?
2200-2500Ft körül, ennél drágább nem lesz. Az elején a színes oldalak benne lesznek a magyar kiadásban is.
beküldve: 2010-04-29 00:23:13
(#278) Előreláthatólag mennyi lesz a Hetalia ára körülbelül?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar