Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fumax
beküldve: 2010-09-03 11:57:57
(#354) Mangafan is játszhatna ilyet, jó lenne találgatni
Messze van még az október...
Messze van még az október...
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Már szinte minden kiadó adott ki valami yaoi-t, de mikor jön már el annak is az ideje, hogy valaki Yuri-t is kiadjon?
Eh? Eddig csak 2 yaoi volt, azt is mind a Maxxx (Fumax) adta ki. Ha meg hozzávesszük a Gravitationt, akkor is csak 2 kiadótól van eddig yaoi. Yurira (szerencsére) nem akkora a kereslet.
Am. kíváncsi vagyok arra az Alice kiadványra. Pech, hogy csak a Con után egy-két héttel kapok pénzt.
És az eddigi kiadványokkal kapcsolatban; múltkor beleolvastam a Vázlatokba és a Hetáliába is és mindkettő nagyon szép és igényes kivitelű volt. Csak így tovább Fumax! (Hetáliát tuti beszerzem majd.
)
Szerk: Yaven 2010-09-02 22:30:24
Akkor merem feltételezni, hogy a MaXXX kiadványa pedig a Sakoku Renai lesz?
Talált.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-09-02 19:03:28
(#351) Akkor merem feltételezni, hogy a MaXXX kiadványa pedig a Sakoku Renai lesz? Vagy ennyire durván béna vagyok?
Nem néz ez ki olyan rosszul.
Nem néz ez ki olyan rosszul.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-09-02 18:46:56
(#350) Már szinte minden kiadó adott ki valami yaoi-t, de mikor jön már el annak is az ideje, hogy valaki Yuri-t is kiadjon?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Miért járna kövezés? Azért adtam ki infókat hogy kitalálják az emberek a címeket. ;)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2010-09-04 14:57:55
A yaoi-t is bemerjem linkelni, vagy azért már kövezés jár?

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: Moderátor 2010-09-04 14:57:33
igen láttam anno mikor a fórumon mutatta, már folyatom érte a ... egy ideje^^
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Fiszinek van Alice-os képregénye (18+ os). Ha szépen kéred biztosan megmutatja neked.
Kol-kol-kol
Alice-téma: most elképzeltem a párosokat.
Mad HatterXCheshire Cat
Alice-téma: most elképzeltem a párosokat.
Mad HatterXCheshire Cat
"Jajj kedves olyan tááááág a kalapod..."
bocsXD
bocsXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-09-01 20:23:11
beküldve: 2010-09-01 20:01:06
(#343) Főjjjjjj :S
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Ugyan nem vagyok Vadooc, de válaszolok. Azt jelenti, hogy yaoi lesz.
(Ok, tudom nem feltétlenül kéne ezt jelentenie, de ebben az esetben ez lesz.)
(Ok, tudom nem feltétlenül kéne ezt jelentenie, de ebben az esetben ez lesz.)beküldve: 2010-09-01 19:39:17
(#341) Nekem is lenne egy kérdésem Vadoooc.
Mit jelent a Fumax honlapján, a tervezett megjelenéseknél, a legfelső meglepetés manga felirat mellett, zárójelben az hogy "Maxxx"?
Mit jelent a Fumax honlapján, a tervezett megjelenéseknél, a legfelső meglepetés manga felirat mellett, zárójelben az hogy "Maxxx"?
beküldve: 2010-08-31 21:27:32
(#340) Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-08-31 21:28:36