Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fumax
beküldve: 2010-09-03 11:57:57
(#354) Mangafan is játszhatna ilyet, jó lenne találgatni
Messze van még az október...
Messze van még az október...
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Már szinte minden kiadó adott ki valami yaoi-t, de mikor jön már el annak is az ideje, hogy valaki Yuri-t is kiadjon?
Eh? Eddig csak 2 yaoi volt, azt is mind a Maxxx (Fumax) adta ki. Ha meg hozzávesszük a Gravitationt, akkor is csak 2 kiadótól van eddig yaoi. Yurira (szerencsére) nem akkora a kereslet.
Am. kíváncsi vagyok arra az Alice kiadványra. Pech, hogy csak a Con után egy-két héttel kapok pénzt.
És az eddigi kiadványokkal kapcsolatban; múltkor beleolvastam a Vázlatokba és a Hetáliába is és mindkettő nagyon szép és igényes kivitelű volt. Csak így tovább Fumax! (Hetáliát tuti beszerzem majd. )
Szerk: Yaven 2010-09-02 22:30:24
Akkor merem feltételezni, hogy a MaXXX kiadványa pedig a Sakoku Renai lesz?
Talált.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-09-02 19:03:28
(#351) Akkor merem feltételezni, hogy a MaXXX kiadványa pedig a Sakoku Renai lesz? Vagy ennyire durván béna vagyok?
Nem néz ez ki olyan rosszul.
Nem néz ez ki olyan rosszul.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-09-02 18:46:56
(#350) Már szinte minden kiadó adott ki valami yaoi-t, de mikor jön már el annak is az ideje, hogy valaki Yuri-t is kiadjon?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Miért járna kövezés? Azért adtam ki infókat hogy kitalálják az emberek a címeket. ;)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2010-09-04 14:57:55
A yaoi-t is bemerjem linkelni, vagy azért már kövezés jár?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: Moderátor 2010-09-04 14:57:33
igen láttam anno mikor a fórumon mutatta, már folyatom érte a ... egy ideje^^
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Fiszinek van Alice-os képregénye (18+ os). Ha szépen kéred biztosan megmutatja neked.
Kol-kol-kol
Alice-téma: most elképzeltem a párosokat.
Mad HatterXCheshire Cat
Alice-téma: most elképzeltem a párosokat.
Mad HatterXCheshire Cat
"Jajj kedves olyan tááááág a kalapod..."
bocsXD
bocsXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-09-01 20:23:11
beküldve: 2010-09-01 20:01:06
(#343) Főjjjjjj :S
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Ugyan nem vagyok Vadooc, de válaszolok. Azt jelenti, hogy yaoi lesz. (Ok, tudom nem feltétlenül kéne ezt jelentenie, de ebben az esetben ez lesz.)
beküldve: 2010-09-01 19:39:17
(#341) Nekem is lenne egy kérdésem Vadoooc.
Mit jelent a Fumax honlapján, a tervezett megjelenéseknél, a legfelső meglepetés manga felirat mellett, zárójelben az hogy "Maxxx"?
Mit jelent a Fumax honlapján, a tervezett megjelenéseknél, a legfelső meglepetés manga felirat mellett, zárójelben az hogy "Maxxx"?
beküldve: 2010-08-31 21:27:32
(#340) Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-08-31 21:28:36