Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fumax
Japán címet esetleg kaphatunk? x)
Az túl nagy segítség lenne. :)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-08-31 18:51:00
(#337) Tehát egy színes one shot, ami egy regényen alapul, amiből készült film aminek biztos van minimum egy nem rég készült remakeje.
De én nem akarok Alicet.
De én nem akarok Alicet.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Japán címet esetleg kaphatunk? x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Milyen műfajú lesz am.?
Fantasy, de nem artbook.
Artbook 2500-ért? Nem is lenne rossz. XD
Nekem most az Avatar jutott az eszembe, de annak tudomásom szerint csak 180 oldalas artbookja van, amit nem mondanék vékonynak.
Milyen műfajú lesz am.?
Nekem most az Avatar jutott az eszembe, de annak tudomásom szerint csak 180 oldalas artbookja van, amit nem mondanék vékonynak.
Milyen műfajú lesz am.?
Akkor gondolom drágább is lessz jóval mint a többi manga
Ha jól emléxek olyan 2500Ft körül lesz, viszont vékony a kötet. Illetve tervbe van véve hogy a borítóján legyen egy kis extra. (pl UV fólia vagy aranyozott)
A Rozsomák az teljesen más rajzstílusú + a célközönsége sem ugyanaz, meg más méretei vannak. De abban hasonlít hogy vékony és színes.
Esetleg annyit lehet erről is tudni hogy ki a készíttőlye?
beküldve: 2010-08-31 09:34:47
(#332) artbookXD
jó-jó, a zombik hallgatnak
jó-jó, a zombik hallgatnak
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ha jól emléxek olyan 2500Ft körül lesz, viszont vékony a kötet. Illetve tervbe van véve hogy a borítóján legyen egy kis extra. (pl UV fólia vagy aranyozott)
A Rozsomák az teljesen más rajzstílusú + a célközönsége sem ugyanaz, meg más méretei vannak. De abban hasonlít hogy vékony és színes.
Szerk: vadooc 2010-08-31 09:24:50
Egy kicsit több segítséget ezzel kapcsolatban nem kaphatnánák?
Színes kötet lesz, de ne animangára gondoljatok.
akkor amúgy ien Rozsomák fíling lessz?
Szerk: Muffta 2010-08-31 09:21:47
Színes kötet lesz, de ne animangára gondoljatok.
beküldve: 2010-08-31 08:59:52
(#328) Nem tudom hogy beleilik-e a profilba a Blood +/Last vampire. De szerintem lehetséges.
Táncolj Hercegnő!
Annyira szerintem nem hajaz az eredetire, hogy átdolgozásnak lehessen nevezni. De ha tényleg ez jön ki, akkor ugrálni fogok örömömben.
Fumax: Méltán híres regény egyfajta fel/átdolgozása, melyből nem is olyan rég film is készült. szerk: Mármint új film is készült belőle mostanság.
Alice 19th a tippem (Lewis Carroll és Johnny Depp rajongóként ez a sztori ugrott be elsőre, mint híres regény + új feldolgozás )
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Szerk: Fyndra 2010-08-31 06:37:42
Fumax: Méltán híres regény egyfajta fel/átdolgozása, melyből nem is olyan rég film is készült. szerk: Mármint új film is készült belőle mostanság. [/QUOTE]