Legutóbb kommentezett topikok
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
STORM BABY: Nincs egy zsepid?
STORM BABY: Na, na őt nem bántjuk, ahhoz ő túl drága nekem! Csak szar abban a tudatban élni, hogy soha nem lesz a tiéd, bármennyire is szeretnéd! Talán a csillagok segítenek, ez at utolsó reményem! Te is jó vagy nekem, csak téged máshogy szeretlek, mint őt!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fumax
Ja,nemtom,csak mert ugye arról olt szó, hogy meglepetés maxxx,meg meglepetés színes,és azt hittem,az Alice-re értik hogy színes XD
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-10-05 11:49:13
Ez az Alice miért nem manga?
Ki mondta hogy nem manga?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-09-05 19:24:39
(#364) Ez az Alice miért nem manga?Japánul van ráírva nem?Vagy azért nem,mert színes?
Szerintem a Fumax, Maxxx nem fogja sohasem kiadni se az Ikkit se a Tenjout peddig mintkettő jó, csak túl hosszúak.
Ez a baj,h így állnak hozzá,bár érthető a dolog.Ez a kettő cím dejóislenne pedig.
Viszont a yaoi fanok tényleg nagyon el vannak "kényeztetve" mangákból,tessék már gondolni a férfi részlegre is,akik szeretik az Ecchi-t,kedves Fumax
Anedoki,vagy Ichigo 100% jöhetne,bár az előbbi rövidebb,meg befejezett,utóbbiról meg nem sokat tudok,csak annyit,h ugyanaz a szerző (Kawashita Mizuki).
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-09-04 16:34:37
(#362) Hát az Ikki Tousen szerzőjétől van a Battle Club manga is amit ezelőtt írtam és mindössze csak 6 kötetes. Szerintem a Fumax, Maxxx nem fogja sohasem kiadni se az Ikkit se a Tenjout peddig mintkettő jó, csak túl hosszúak.
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2010-09-04 16:35:35
beküldve: 2010-09-04 14:12:52
(#361) Vagy akkor már Tenjou Tenge, vagy Ikkitousen :P
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
beküldve: 2010-09-04 11:00:53
(#360) Hát annak én is örülnék mármint Ecchinek mindegy meiket de ha lehet kérni abból a közepesen durvából de azért 18as karikásból akkor a Battle Club-ot kérném Tibi bácsi.
Táncolj Hercegnő!
De most miért? Én amondó vagyok, ha már kiadnak buzzancsos mangákat, akkor adjanak ki a másik tábor rajongóinak is mangákat, amiben csajok élvezik egymás társaságát.
*psszt* Megsúgom: azért van ez, mert a "másik tábor" rajongói különböző nemű párokról olvasnának szívesen. ;) A yuri amúgyis nagyrészt lányoknak készül. (Kivétel erősíti a szabályt.) Ha tehát kiadnának egy yurit, az nyilván nagyon lightos és érzelemgazdag lenne, amivel megintcsak a lánytábornának kedveznének, mivel a fiúk nem éppen a dolog romantikus részére kíváncsiak. Márpedig ilyen jellegű műből inkább a yaoira nagyobb a kereslet.
Ha meg már az ellentábornak akarunk kedvezni, akkor jöjjön ecchi, az igényes fajtából.
beküldve: 2010-09-03 19:14:21
(#358) Érdekesnek tűnik.
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
abban a témában én sztem ezt lájkolnám
[Link]
[Link]
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
De most miért? Én amondó vagyok, ha már kiadnak buzzancsos mangákat, akkor adjanak ki a másik tábor rajongóinak is mangákat, amiben csajok élvezik egymás társaságát.
*bólogat*
csakhát a Fumax gyakrabban fenn a fórumon, mint a mangafan...
amúgy az érdeklődés felcsigázásának tökéletes lenne.
hmm... ez a Renai érdekes... remélem egyszer a FAKE is kiadásra kerül
csakhát a Fumax gyakrabban fenn a fórumon, mint a mangafan...
amúgy az érdeklődés felcsigázásának tökéletes lenne.
hmm... ez a Renai érdekes... remélem egyszer a FAKE is kiadásra kerül
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-09-03 11:57:57
(#354) Mangafan is játszhatna ilyet, jó lenne találgatni
Messze van még az október...
Messze van még az október...
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Már szinte minden kiadó adott ki valami yaoi-t, de mikor jön már el annak is az ideje, hogy valaki Yuri-t is kiadjon?
Eh? Eddig csak 2 yaoi volt, azt is mind a Maxxx (Fumax) adta ki. Ha meg hozzávesszük a Gravitationt, akkor is csak 2 kiadótól van eddig yaoi. Yurira (szerencsére) nem akkora a kereslet.
Am. kíváncsi vagyok arra az Alice kiadványra. Pech, hogy csak a Con után egy-két héttel kapok pénzt.
És az eddigi kiadványokkal kapcsolatban; múltkor beleolvastam a Vázlatokba és a Hetáliába is és mindkettő nagyon szép és igényes kivitelű volt. Csak így tovább Fumax! (Hetáliát tuti beszerzem majd.
)
Szerk: Yaven 2010-09-02 22:30:24
Akkor merem feltételezni, hogy a MaXXX kiadványa pedig a Sakoku Renai lesz?
Talált.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~