Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fumax
beküldve: 2010-09-06 14:39:15
(#369) Az Alice in Wonderlandre vevő leszek.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-09-06 14:27:19
(#368) Igen, most már én is így értelmezem XD Csak először azt hittem, a színes valami más kiadványt takar,mert a Fumax nem csak mangákat ad ki.
Az Alice színes, nem Maxxx. Én így értelmeztem.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Ja,nemtom,csak mert ugye arról olt szó, hogy meglepetés maxxx,meg meglepetés színes,és azt hittem,az Alice-re értik hogy színes XD
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-10-05 11:49:13
Ez az Alice miért nem manga?
Ki mondta hogy nem manga?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-09-05 19:24:39
(#364) Ez az Alice miért nem manga?Japánul van ráírva nem?Vagy azért nem,mert színes?
Szerintem a Fumax, Maxxx nem fogja sohasem kiadni se az Ikkit se a Tenjout peddig mintkettő jó, csak túl hosszúak.
Ez a baj,h így állnak hozzá,bár érthető a dolog.Ez a kettő cím dejóislenne pedig.
Viszont a yaoi fanok tényleg nagyon el vannak "kényeztetve" mangákból,tessék már gondolni a férfi részlegre is,akik szeretik az Ecchi-t,kedves Fumax
Anedoki,vagy Ichigo 100% jöhetne,bár az előbbi rövidebb,meg befejezett,utóbbiról meg nem sokat tudok,csak annyit,h ugyanaz a szerző (Kawashita Mizuki).
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-09-04 16:34:37
(#362) Hát az Ikki Tousen szerzőjétől van a Battle Club manga is amit ezelőtt írtam és mindössze csak 6 kötetes. Szerintem a Fumax, Maxxx nem fogja sohasem kiadni se az Ikkit se a Tenjout peddig mintkettő jó, csak túl hosszúak.
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2010-09-04 16:35:35
beküldve: 2010-09-04 14:12:52
(#361) Vagy akkor már Tenjou Tenge, vagy Ikkitousen :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-09-04 11:00:53
(#360) Hát annak én is örülnék mármint Ecchinek mindegy meiket de ha lehet kérni abból a közepesen durvából de azért 18as karikásból akkor a Battle Club-ot kérném Tibi bácsi.
Táncolj Hercegnő!
De most miért? Én amondó vagyok, ha már kiadnak buzzancsos mangákat, akkor adjanak ki a másik tábor rajongóinak is mangákat, amiben csajok élvezik egymás társaságát.
*psszt* Megsúgom: azért van ez, mert a "másik tábor" rajongói különböző nemű párokról olvasnának szívesen. ;) A yuri amúgyis nagyrészt lányoknak készül. (Kivétel erősíti a szabályt.) Ha tehát kiadnának egy yurit, az nyilván nagyon lightos és érzelemgazdag lenne, amivel megintcsak a lánytábornának kedveznének, mivel a fiúk nem éppen a dolog romantikus részére kíváncsiak. Márpedig ilyen jellegű műből inkább a yaoira nagyobb a kereslet.
Ha meg már az ellentábornak akarunk kedvezni, akkor jöjjön ecchi, az igényes fajtából.
beküldve: 2010-09-03 19:14:21
(#358) Érdekesnek tűnik.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
abban a témában én sztem ezt lájkolnám
[Link]
[Link]
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
De most miért? Én amondó vagyok, ha már kiadnak buzzancsos mangákat, akkor adjanak ki a másik tábor rajongóinak is mangákat, amiben csajok élvezik egymás társaságát.
*bólogat*
csakhát a Fumax gyakrabban fenn a fórumon, mint a mangafan...
amúgy az érdeklődés felcsigázásának tökéletes lenne.
hmm... ez a Renai érdekes... remélem egyszer a FAKE is kiadásra kerül
csakhát a Fumax gyakrabban fenn a fórumon, mint a mangafan...
amúgy az érdeklődés felcsigázásának tökéletes lenne.
hmm... ez a Renai érdekes... remélem egyszer a FAKE is kiadásra kerül
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\