Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fumax
Kövezzetek meg, de én a Sin City-re szavaztam...
Remélem tényleg meg is fogod venni. :P
Gilje:
Sin City első kötetéből már csak pár darab van (kb 20), úgyhogy ha érdekel érdemes minél hamarabb beszerezned.
Én az első kötetet olvastam, tetszett nekem.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
gyere közelebb<3 *benyúl a pult alá, előkaparja a harci serpenyőjét...*XD
szavaztam énis:) Sin Cityt meg még nem olvastam
szavaztam énis:) Sin Cityt meg még nem olvastam
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-26 15:21:03
(#275) Kövezzetek meg, de én a Sin City-re szavaztam...
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Melyik májusi megjelenést várod a legjobban? Szavazz!
[Link]
[Link]
Szavaztam
Alap szerintem.. =D
De sajna nem ismerem a történetet, csak beszéltek róla. De azonnal be fogom pótolni
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-26 14:46:30
(#272)
Szerk: vadooc 2010-04-26 14:46:45
beküldve: 2010-04-26 12:54:13
(#271) hehe magyarországról meg mindent elmond, hogy minek is tartanak minket külhonban... tényleg, Erzsébet lesz, vagy Elizabeth?
Szerk: Gilje-sama 2010-04-26 12:54:43
Na és a Fumax tervez esetleg olyan irányba elmenni, mint a Mangafan, vagyis hogy mindenféle merchandising cuccot áruljon? Ha már van egy ilyen címe, amivel mást is el lehet adni ugyebár.
Egyenlőre erről még nincs semmi infó. Azt tudom mondani hogy a legtöbb Hetalia fancucc nagyon hamar elfogy (általában már az előrendelés alatt, tehát a megjelenés előtt már kifogynak belőle a külföldi oldalak).
Ha jól tudom pl a Trading card (nem az animation, hanem a másik) már újranyomásnál is tart. Ezt csak úgy mellékesen említem meg, mivel ugye én trading card-okat gyűjtök és ezt is tervezem megszerezni, de lehet hogy mire odajutok hogy lesz pénzem rá addigra el is fogy...
Mondjuk az jó jel hogy van belőle anime, trading card, figura, plüss és még rengeteg fancucc. Szóval nem egy kispályás cuccról van szó. (+ még Japánba is rendkívül jó a fogyása)
Az Animax pedig gondolkodik hogy az animét vetítsék, de ez a jövő zenéje még...
Na és a Fumax tervez esetleg olyan irányba elmenni, mint a Mangafan, vagyis hogy mindenféle merchandising cuccot áruljon? Ha már van egy ilyen címe, amivel mást is el lehet adni ugyebár.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2010-04-25 21:46:07
(#268) Én személy szerint nagyon örülök a Hetaliának. Végre lesz egy olyan címem a Fumaxnál, ami igazán érdekel. Eddig is vettem Baniát meg Démonnaplót (meg egyköteteseket), tetszettek is, de a Hetalia tényleg "nagy" dolog - van rajongótábora, jópofa animéje, koreaiakkal való botránya, Hungary-chan és miegymás... Köszi, Fumax! ;)
beküldve: 2010-04-25 21:23:54
(#267) lehetek egoista?
MONDTAM HOGY A HETALIA LESZ!!!!!!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA*torokfájás*
De ha adják legalább jókat nevetünk majd^^
Én addig nem akarom megnézni az animét, amíg nem olvastam el a mangát. De azért remélem tényleg vetíteni fogja az Animax, mert sok jót hallottam az animéről. :)
Hidd el nagyon poén:)
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
De ha adják legalább jókat nevetünk majd^^
Én addig nem akarom megnézni az animét, amíg nem olvastam el a mangát. De azért remélem tényleg vetíteni fogja az Animax, mert sok jót hallottam az animéről. :)
Gondolom ha nagy lesz a népszerűsége itthon is akkor fogják, bár én azért meggondolnám mert még így is támadták rengetegen... De ha adják legalább jókat nevetünk majd^^
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Ekkora lenne a magyar fandom?
Nem arról van szó hogy milyen nagy a magyar rajongótábora (én voltaképp nem hittem volna hogy ennyien vannak a magyar rajongók), hanem hogy világszerte mekkora rajongótábora van. Ez egy újabb láz, ami szépen behálózza az embereket. Emellett olyan manga amit nem csak mangások szerethetnek pont a grafikája miatt. Mondjuk az jó jel hogy van belőle anime, trading card, figura, plüss és még rengeteg fancucc. Szóval nem egy kispályás cuccról van szó. (+ még Japánba is rendkívül jó a fogyása)
Szerk: vadooc 2010-04-25 20:20:43