Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fumax
Hetalia? Nem is tudom. Mármint passzol rá a leírás... csak remélem hogy nem, mert nem nagyon szeretem a manga verziót. Az anime aranyos, a rajzok sokkal szebbek és a poénok is sokkal jobban ütnek, mint a mangaverzióban.
De ha ez lesz, akkor sztem megveszem már csak Hun-chan miatt xD
De ha ez lesz, akkor sztem megveszem már csak Hun-chan miatt xD
lumana.wordpress.com
hát én tuti vennémXD
szerintem sokan vennék főleg én *o*
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
na igen, poroszország nagyon lol... de Holy Roman EmpireXChibitalia...
hát én tuti vennémXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Én poroszországxmagyarország fanatikus vagyok + japán x'D Kiku drága :P....
szóval az jó lenne ha az lenne x'D
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
jah, az APH-val én is számoltam... nemtomXD nagyon poén lenne, főleg mivel
Franciaország... 8DD
Franciaország... 8DD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-31 21:06:17
beküldve: 2010-03-31 20:52:32
(#242) most lehet h írtó hülyeséget mondok, de most elkezdtem ismerősömmel ezzel bíbelödni, és hirtelen ez jutott eszünkbe
Hetalia. x'D
Hetalia. x'D
ez lehet h a töri órák miatt van...
Code Geass?
Jó is lenne. Az Umineko vajon szóba jöhetne? Na azt tuti venném, csak kérdés, hogy mennyi kötetig húzzák. (Elvégre még a Higurashit sem zárták le, pedig 30 kötet kijött belőle)
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az a nem szokványos újdonság.
beküldve: 2010-03-31 18:44:37
(#240) Elvileg olyan cím amit még Amerikában nem adtak ki egyenlőre.
Ez most jelentheti azt h már megvette vki a jogokat, de nem adta még ki, vagy h tényleg nem vették még meg amcsiban.
Szal a Pandora Hearts és a Code Geass kilőve. Kár értük...
Natsume Yuujinchounak nagyon örülnék, de az már megjelent. Kobato esélyes, mert van animéje és nem harcos sulis manga. Még Bakumannak örülnék marhára, de még nincs animéje...
Francba is! Van vagy 100 ötletem, de ez vagy az miatt mind kiesik! Bár fogadjunk h olyan cím lesz ami most eszembe se jutott, de nagyon örülnék neki XD
Ez most jelentheti azt h már megvette vki a jogokat, de nem adta még ki, vagy h tényleg nem vették még meg amcsiban.
Szal a Pandora Hearts és a Code Geass kilőve. Kár értük...
Natsume Yuujinchounak nagyon örülnék, de az már megjelent. Kobato esélyes, mert van animéje és nem harcos sulis manga. Még Bakumannak örülnék marhára, de még nincs animéje...
Francba is! Van vagy 100 ötletem, de ez vagy az miatt mind kiesik! Bár fogadjunk h olyan cím lesz ami most eszembe se jutott, de nagyon örülnék neki XD
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2010-03-31 19:40:20
beküldve: 2010-03-31 16:35:29
(#239) Tipp: Code Geass? (mondjuk ekkora mázlim úgy sincs.... )
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2010-03-31 16:35:40
beküldve: 2010-03-31 15:11:54
(#238) új manga tippelgetés folyt köv: Pandora Hearts...?
beküldve: 2010-03-21 14:25:17
(#237) sziasztok!
Nem tudjátok véletlen h kecskeméten nem lesz-e képregénybörze vagy valamilyen mangához animéhez kapcsolódó dolog??
Nem tudjátok véletlen h kecskeméten nem lesz-e képregénybörze vagy valamilyen mangához animéhez kapcsolódó dolog??
Köszi szépen legközelebb már biztos megyek
"Dattebayo"
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-03-19 15:46:50
(#234) Ácsi ácsi hol lesz vasárnap képregénybörze???
ott ha helyem:)))
ott ha helyem:)))
"Dattebayo"
Már várom, hogy megvehessem
Gyere el vasárnap a képregénybörzére mert ott már kapható lesz. :) Belépő csak 300ft.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~