Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bishoujo Senshi Sailor Moon
beküldve: 2013-03-22 15:35:13
(#67) Az már engem is! Sokszor néztem a Sailor Moon-t amikor kisebb voltam, holott az én időmben már nem nagyon játszották, de a nővérem szerette, így gépen néztük ^^
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-06 14:26:05
(#66) Engem viszont a most készülő remake érdekel
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-03-06 14:00:14
(#65) beküldve: 2011-06-04 16:16:18
(#64) Hú, ez nagyszerű hír! Köszönöm, hogy szóltál. Ezt azt hiszem muszáj lesz beszereznem. Az anime nagy kedvencem és már régóta szemezgettem a mangával is. Kár, hogy nincs végig fent a neten magyarul, az angoltudásom pedig (még) igen csekély, csak németül tanultam idáig. Amiket meg eBay-en árultak... nos azért már egy kisebb vagyont kértek, annyit azért nem szánnék rá. Apropó, ez a új kiadás hány kötetes is összesen?
Szerk: de figyelmetlen vagyok, most látom, 12+ a kiegészítő kötetek XD
Szerk: de figyelmetlen vagyok, most látom, 12+ a kiegészítő kötetek XD
Szerk: sallylla 2011-06-04 16:32:54
beküldve: 2011-06-03 21:29:30
(#63) na gondoltam benyögöm ide is
Már lehet előrendelést adni a német Sailor Moon 1-3 kötetére a bookline-on. A várható áruk 1800 pénz, a javított verziót adják ki és lesz színes kép benne :)
Az első kötet szeptemberben érkezik onnantól havonta 1 új kötettel bővülhet a gyűjtők polca.
Szintén szeptemberben jön ugyanez a verzió angolul a Sailor V mangával párosítva:)
Már lehet előrendelést adni a német Sailor Moon 1-3 kötetére a bookline-on. A várható áruk 1800 pénz, a javított verziót adják ki és lesz színes kép benne :)
Az első kötet szeptemberben érkezik onnantól havonta 1 új kötettel bővülhet a gyűjtők polca.
Szintén szeptemberben jön ugyanez a verzió angolul a Sailor V mangával párosítva:)
Ike Ike Don Don!
beküldve: 2011-06-03 20:04:25
(#62) Nagyon klassz lenne, ha újra adnák, és akkor végre tovább is vihetnék a magyar szinkront.
"Emlékszünk a múltra és várjuk a jövőt."
beküldve: 2011-05-26 16:24:24
(#61) Én benne lennék + Sailor Stars részek. (szegééény Haruka)
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-01-12 22:35:52
(#60) Ez is mehetne újra vetítésre. Régi fave :3 Habár nekem is megvan minden rész magyarul.
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-01-12 19:18:13
(#59) pill és megszámolom... 10, ha jól látom
Ayumu: [Link]
Ayumu: [Link]
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-12 19:22:31
beküldve: 2010-01-12 19:13:17
(#58) Am mennyi Dv kell hozzá, nekem most üres csak olyan 3 darab van, és sokára kapok :S
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
oké. én leszek az egyetlen lány Fehérváron a Fumax pult mögött.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2011-06-02 16:39:53
beküldve: 2010-01-12 18:12:55
(#56) ja értem akkor majd megkereslek HoldfényConon h amikor átadom a dvd-ket már tudjam hogy nézel ki
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
nem MAT, Fumax-nak segítek.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-06-02 16:39:23
beküldve: 2010-01-12 18:06:50
(#54) én is hengeres dvd-ket használok, szóval nincs gondXD pult mögött? MATos vagy?
oks, akkor ezt megbeszéltük:) vagy lemásolom, aztán majd hozol helyette dvd-t
nekem hengeres DVD-im vannak, szóval nem gond ha nincs hozzájuk tok?
az Örs nekem is közel van mivel a Bosnyák térnél lakok.
de ha gondolod a rendezvényeken is megtalálsz vmelyik pult mögött.