Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Berserk
Oldalak:
1
19 megjelenő
32 az a 19...
Amúgy eddig a Delta Vision topicban beszélgettünk róla. Szvsz felesleges minden új magyar mangának külön topic, elég kiadónként. Bár most, hogy megnyitottad, nincs mit tenni. Továbbá tény, hogy értelmesebb, mint a Tengen Toppa Gurren-Lagann, KI mennyire szeret anime szereplőt rajzolni, Ki mennyire szeret anime szereplőket rajzolni?, Bleach részek és gyakorlatilag az Ichigo által nyitott topicok, sok mással együtt!!!
Az animét láttam és nagyon bejött annó [...]Egyedüli negatívum a hírtalan befejezést találtam, de majd a mang kárpótól mindenért!
Az animével kapcsolatban azt a "pletykát" olvastam, hogy eredetileg 26 részesre tervezték csak anyagi okok miatt az utolsó rész nem készült el. Chh >P
Megérdemli, ezt legalább kiadják Magyarhonban is. Megvan az eddigi 2 kötet és nagyon várom a 4. kötetet, ahol igazán be fog indulni a sztori (akik ismerték a manát, ezt állítják). Az animét láttam és nagyon bejött annó, bár az is igaz, hogy első sorozataim között volt. Egyedüli negatívum a hírtalan befejezést találtam, de majd a mang kárpótól mindenért!
beküldve: 2008-08-09 14:08:45
(#1) Hm, már régóta érlelődik bennem a gondolat, hogy nyitni kéne egy ilyen topicot, főleg most, hogy a Delta Vision jóvoltából magyarul is megjelent. De hiába vártam senki nem akart megelőzni sajnos. (Utálok topicot nyitni )
Miura Kentaro lassan 19 megjelenő (és még ma is folytatódó) seinen mangája kultsorozatá nőtte ki magát az évek alatt.
Köszönhetően gyönyörű részletes rajzainak, összetett karaktereinek, jól felépített történetének. Gyengébb idegzetűek jól gondolják meg mert nem csak nyomokban tartalmaz testi, lelki, nemi erőszakot. De ezek inkább csak kellékek (mert mégis milyen legyen egy sötét alternatív középkor ^^"?) Kiemelkedik a hentelős mangák tömegéből ugyanis filozófiai kérdéssekket és politikai cselszövések tömkelegét is boncolgatja. A történet fő mozgatórugója két teljesen (külsőleg és belsőleg is) ellentétes karakter, Guts és Griffith és a barátságukból kialakuló mélységes gyűlölet.
Summa Summarum kár kihagyni még ha egy próbálkozás elejéig is. Akinek az első két kötet nem tetszett ne dobja még a sarokba mert az igazi buli a harmadik kötet végétől indul be. Egyetlen hibája számomra az, hogy nem tudják befejezni így a vége fele kissé monotonná válik és szívesen néznék Kentaro-szantól mást is. (De ez még jóval odébb van...)
Miura Kentaro lassan 19 megjelenő (és még ma is folytatódó) seinen mangája kultsorozatá nőtte ki magát az évek alatt.
Köszönhetően gyönyörű részletes rajzainak, összetett karaktereinek, jól felépített történetének. Gyengébb idegzetűek jól gondolják meg mert nem csak nyomokban tartalmaz testi, lelki, nemi erőszakot. De ezek inkább csak kellékek (mert mégis milyen legyen egy sötét alternatív középkor ^^"?) Kiemelkedik a hentelős mangák tömegéből ugyanis filozófiai kérdéssekket és politikai cselszövések tömkelegét is boncolgatja. A történet fő mozgatórugója két teljesen (külsőleg és belsőleg is) ellentétes karakter, Guts és Griffith és a barátságukból kialakuló mélységes gyűlölet.
Summa Summarum kár kihagyni még ha egy próbálkozás elejéig is. Akinek az első két kötet nem tetszett ne dobja még a sarokba mert az igazi buli a harmadik kötet végétől indul be. Egyetlen hibája számomra az, hogy nem tudják befejezni így a vége fele kissé monotonná válik és szívesen néznék Kentaro-szantól mást is. (De ez még jóval odébb van...)
Ha a topicot hülyeségnek tartjátok ne szedjétek le a fejem mert sajna csak egy van. Annyi gagyencs topic mellett a Berserk megérdemli, hogy neki is legyen egy külön. Szerintem .
Oldalak:
1