Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
DeviantArt Battle Royale
beküldve: 2008-12-20 23:26:40
(#118) beküldve: 2008-12-20 22:51:02
(#117) Ne légy bunkó, Yakaii!
De tényleg olvasd el az 1.-t, ha meg szeretnéd tudni, mert itt a sok lusta... ember nem hajlandó magyarázni XD
De tényleg olvasd el az 1.-t, ha meg szeretnéd tudni, mert itt a sok lusta... ember nem hajlandó magyarázni XD
*csakazértse*
én mint tudatlan kis hülye feltenném a kérdést: mi az a deviantart battle royal?
Olvasd el az első postot bammeg.
Nemrég láttam a Deviant Arton egy nagy ötletet: a rajzolók összegyűlnek, mindenki csinál magának egy karaktert és a karaktereikkel Battle Royalet játszanak.
Ez így önmagában röhejesnek hangzik, de a játék menete zseniális:
Minden fordulóban van egy rajzoló, aki lerajzolja, hogy a karaktere mit csinál minimum 3, maximum 5 oldalban.
Ez egyfajta vizuális szerepjáték, ami roppant szórakoztató.
Gondoltam, hogy mivel itt sok manga és BR fan van -akik ráadásul szeretnek rajzolni- meghirdetek itt egy ilyen játékot, ami jól összehozza a társaságot.
Ez így önmagában röhejesnek hangzik, de a játék menete zseniális:
Minden fordulóban van egy rajzoló, aki lerajzolja, hogy a karaktere mit csinál minimum 3, maximum 5 oldalban.
Ez egyfajta vizuális szerepjáték, ami roppant szórakoztató.
Gondoltam, hogy mivel itt sok manga és BR fan van -akik ráadásul szeretnek rajzolni- meghirdetek itt egy ilyen játékot, ami jól összehozza a társaságot.
blablabla
értelem... -.-"
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2008-12-18 20:56:57
(#115) én mint tudatlan kis hülye feltenném a kérdést: mi az a deviantart battle royal?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Új határidő a Fény 6008. éve 10. havának 21. napja.
XD Azért ennyire nem vészes a helyzet...
Tessék?
Új határidő a Fény 6008. éve 10. havának 21. napja.
XD Azért ennyire nem vészes a helyzet...
*csakazértse*
beküldve: 2008-12-16 23:06:12
(#112) beküldve: 2008-12-14 11:47:19
(#111) Feltöltöttem
De annyi eszem persze nem volt, hogy belinkeljem az előző és következő oldalakat, szal tessék végigkattintgatni XD
1. oldal
[Link]
2. oldal
[Link]
3. oldal
[Link]
4. oldal
[Link]
5. oldal
[Link]
De annyi eszem persze nem volt, hogy belinkeljem az előző és következő oldalakat, szal tessék végigkattintgatni XD
1. oldal
[Link]
2. oldal
[Link]
3. oldal
[Link]
4. oldal
[Link]
5. oldal
[Link]
*csakazértse*
De légy szíves rakd kategóriába, vagy feltöltéskor írj üzit dA-n.
És lehetőleg a szkennelést oldd meg.
És lehetőleg a szkennelést oldd meg.
Szerk: .., 2008-12-10 18:27:48
beküldve: 2008-12-10 16:01:43
(#109) Direkt csinálom mert baromira nemtom bekategorizálni, és meg kell mondjam nem vagyok egy nagy művész de nem szeretném, hhogy a firkálmányaim megjelenjenek a "műveim" között xD Szkennelni meg max chips-Xen kjeresztül tudnék ha beleegyezik... meglátjuk. xD
Nathaniel never dies ^^
Köszi, hogy feltöltötted, amit ki tudtam bogarászni, az tök jó, de a felét nem látom. Nincs szkennelési lehetőséged?
Tipp: A leíráshoz praktikus mindig belinkelni az előző meg a következő oldalt, így ide nem kell csak az elejét belinkelni és könnyebb lesz lapozni is.
Ja és most vettem észre, hogy a dA nem jelezte, hogy Yakaii töltött volna fel valamit is. Ez azért van, mert ha a feltöltéskor nem jelöltök meg kategóriát, akkor a rendszer azt automatikusan a vázlataitok közé rakja. Ekkor nem jelzi senkinek a feltöltés, hiába vagytok a barátlistáján.
Emiatt légy szíves feltöltéskor mindig adjatok meg kategóriát!
Tipp: A leíráshoz praktikus mindig belinkelni az előző meg a következő oldalt, így ide nem kell csak az elejét belinkelni és könnyebb lesz lapozni is.
Ja és most vettem észre, hogy a dA nem jelezte, hogy Yakaii töltött volna fel valamit is. Ez azért van, mert ha a feltöltéskor nem jelöltök meg kategóriát, akkor a rendszer azt automatikusan a vázlataitok közé rakja. Ekkor nem jelzi senkinek a feltöltés, hiába vagytok a barátlistáján.
Emiatt légy szíves feltöltéskor mindig adjatok meg kategóriát!
Szerk: .., 2008-12-09 16:48:26
beküldve: 2008-12-09 16:13:48
(#107) Nekem megvan. Szó-szó. Szóval elvileg meglenne, de a képek barommi rossz minőségűek és az, hogy Ben-nel talákozik az kimaradt... de most már a következő körre készülök majd, nem változtatok. Szal, hogy a harmadik és a negyedik oldal között mi történik azt Aagocs rajzolja meg. Je~
Addig is itt van a többi [tiszteljetek, vmi szara volt a fényképezőmnek, tök sokáig tartott feltölteni gépre, majd onnan da-ra (igen, a net is szar xD) de megvan!] feliratozva, stb. Kinagyítás erősen ajánlott.
1
2
3
4
Addig is itt van a többi [tiszteljetek, vmi szara volt a fényképezőmnek, tök sokáig tartott feltölteni gépre, majd onnan da-ra (igen, a net is szar xD) de megvan!] feliratozva, stb. Kinagyítás erősen ajánlott.
1
2
3
4
Nathaniel never dies ^^
Szerk: Yakaii 2008-12-09 16:15:56
Mivel senki se küldött be semmit tegnapra, sőt b*sztatok szólni, hogy hosszabbítsam meg a határidőt, ezért most én se rajzolok semmi eventet, minek is?
bocsi... Öööö... hétvégére kész leszek *elbújt* Nebánts! *szépennéz*
*csakazértse*