Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
DeviantArt Battle Royale
Kapufát nem ismerem, Mondon meg nem is vagyok regisztrálva és nem is tervezem a közeljövőben^^
Kapufát nem ismerem...ez ugye csak poén akart lenni? Am ismerkedős topicban írtam Neked egy kis szösszenetet, ha eddig elmulasztottál volna arra járni
no pussy, just the dicks
Így nem leszünk elegen... 4 ember alatt nem indítom el a játékot, nincs értelme.
Esetleg hirdesd meg másol is, pl Mondo forum, vagy kapufa?
Kapufát nem ismerem, Mondon meg nem is vagyok regisztrálva és nem is tervezem a közeljövőben^^
Így nem leszünk elegen... 4 ember alatt nem indítom el a játékot, nincs értelme.
Esetleg hirdesd meg másol is, pl Mondo forum, vagy kapufa?
MIANEVED?!
Direkt kihangsúlyoztam, hogy nem kell nagy rajztehetség ehhez. Bőven elég (még sok is) például ennyi:[Link]
Én még ennyire sem tudok.
Na mindegy, azért figyelemmel kísérem a játékot
Direkt kihangsúlyoztam, hogy nem kell nagy rajztehetség ehhez. Bőven elég (még sok is) például ennyi:[Link]
Én még ennyire sem tudok.
Na mindegy, azért figyelemmel kísérem a játékot
MIANEVED?!
ezek szerint én is jöhetek? kezdek dolgozni, remélem lesz minimum egy játék... vagy kör.... vagy menet.... vagymi
jöjjön csak össze, jó muri lehet
.ô ô.
( --o )
^^^
Végre egy jelentkező!
Ha kész a karaktered, akkor linkeld majd be ide a deviantartos oldalát
Daimoon: légyszi gyere, így sosem leszünk meg egy játékra
Nagashi: neked jönnöd kell
ezek szerint én is jöhetek? kezdek dolgozni, remélem lesz minimum egy játék... vagy kör.... vagy menet.... vagymi
jöjjön csak össze, jó muri lehet
.ô ô.
( --o )
^^^
MIT KAPSZ HA MEGSZORZOD A HATOT KILENCCEL? Negyvenkettőt.
beküldve: 2008-08-28 20:07:32
(#7) Direkt kihangsúlyoztam, hogy nem kell nagy rajztehetség ehhez. Bőven elég (még sok is) például ennyi:[Link]
Ezz nagyon klassz^^
Benne lennék, ha nem dolgoznék ilyen lassan. Maximalista vagyok sajnos...Annyi ilyen ötletem volt, és ez annyira stílszerű...
Csak éppen azon filóztam, hogy pont most jön a suli, és 10 nap alatt nem tudnék összedobni egy minimum 3 oldalas storyt, mert ugye tanulni is kell...
De a legközelebbibe, ami várhatóan nyáron lesz, nevezek
Addig is figyelem a történet menetét, izgi, az fix^^
Benne lennék, ha nem dolgoznék ilyen lassan. Maximalista vagyok sajnos...Annyi ilyen ötletem volt, és ez annyira stílszerű...
Csak éppen azon filóztam, hogy pont most jön a suli, és 10 nap alatt nem tudnék összedobni egy minimum 3 oldalas storyt, mert ugye tanulni is kell...
De a legközelebbibe, ami várhatóan nyáron lesz, nevezek
Addig is figyelem a történet menetét, izgi, az fix^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Ez jót tetszik!
Kár h nem tudok rajzolni
Kár h nem tudok rajzolni
Én se nagyon... de azért szívesen nyomon követném :P
beküldve: 2008-08-28 11:49:25
(#4) A dolog érdekesnek hangzik, de nehezen tudom elképzelni olyan játéknak, ahol mindenki jól kijön
Mindegy, arra válaszolj nekem, hogy hogy érted azt, hogy báttülroyálosat játszanak. Annak valami olyan világa van?
Mindegy, arra válaszolj nekem, hogy hogy érted azt, hogy báttülroyálosat játszanak. Annak valami olyan világa van?
(Erről eszembe jutott egy mókás kis történet: Egyik ,,színvonalas" gportal oldalon fanfic verseny hirdetmény. Téma: anime xD Hát azon dőltem egy sort)
Van egy sziget, ahol a karakterek vannak. Nem lehet elmenekülni. És csak egy maradhat a végén. Mindenki kap egy fegyvert, ami bármi lehet. Én láttam olyat, hogy egy elektromos gitárral zúzta szét az ellent a csávó A fegyókat majd a játék elején sorsoljuk ki.
Jelentkezz, tök jó móka lesz. Abban csak reménykedjünk, hogy nem lesz veszekedés
Szerk.: Megvan a megoldás a veszekedésre: ha egy játék nem fejeződik be 3 hónap alatt, akkor nincs nyertes, mindenki meghal. Mint a BRben. Így a játékosoknak meg kell tanulniuk megegyezni abban, hogy ki fog meghalni.
Szerk: .., 2008-08-28 11:05:42
beküldve: 2008-08-28 01:34:57
(#2) A dolog érdekesnek hangzik, de nehezen tudom elképzelni olyan játéknak, ahol mindenki jól kijön
(Erről eszembe jutott egy mókás kis történet: Egyik ,,színvonalas" gportal oldalon fanfic verseny hirdetmény. Téma: anime xD Hát azon dőltem egy sort)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-28 00:43:20
(#1) Nemrég láttam a Deviant Arton egy nagy ötletet: a rajzolók összegyűlnek, mindenki csinál magának egy karaktert és a karaktereikkel Battle Royalet játszanak.
Ez így önmagában röhejesnek hangzik, de a játék menete zseniális:
Minden fordulóban van egy rajzoló, aki lerajzolja, hogy a karaktere mit csinál minimum 3, maximum 5 oldalban.
Ez egyfajta vizuális szerepjáték, ami roppant szórakoztató.
Gondoltam, hogy mivel itt sok manga és BR fan van -akik ráadásul szeretnek rajzolni- meghirdetek itt egy ilyen játékot, ami jól összehozza a társaságot.
A szabályok:
¤Egy forduló minimum 3, maximum 5 oldalból kell hogy álljon.
¤A papírlap mérete nincs meghatározva, de azért ne essünk túlzásokba.
¤Használhatsz színeket is, de nem kötelező.
¤A képregényt jobbról-balra kelljen olvasni.
¤A munkádat készítheted kézzel és digitálisan is.
¤Scannelve vagy fényképezve is felrakhatod a deviantartra a munkádat, a lényeg az, hogy OLVASHATÓ és ÉRTHETŐ legyen.
¤A játék első fázisában a karakterek saját maguk döntik el, hogy kit támadnak meg. Később, a döntőkben már ki lesznek sorsolva a párok, akik meg fognak küzdeni egymással.
¤Minden hírt ebbe a topikba írunk, ha kész egy forduló, belinkeljük ide.
¤Aki 10 napon belül nem készíti el a munkáját, az passzol, ebből a körből kimarad, automatikusan a következő játékos jön.
¤Csak akkor végezhetsz egy karakterrel, ha azt megbeszéled a tulajdonosával.
¤Fontos, hogy a játék lényege nem a másik kicsinálása, hanem a szórakozás, az érdekes szituációk előállítása, a színvonalas rajzolás és szövegalkotás.
JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:
¤Kell hogy legyen deviantartos accountod.
¤Meg kell oldanod a rajzok feltöltését a deviantartra.
¤Kell készítened 1 db 1 vagy 2 oldalas bemutatkozást, amin szerepel egy rajz a karakteredről, rajta vannak az adatai és a háttértörténete.
¤Alapszintű rajztudás.
¤A magyar nyelv ismerete és gyakorlati használata
¤Jelentkezni itt a topikban lehet.
Óhaj, sóhaj, panasz, bánat, segítségkérés, szabály-javaslat: MSNen vagy e-mailben.
Ez így önmagában röhejesnek hangzik, de a játék menete zseniális:
Minden fordulóban van egy rajzoló, aki lerajzolja, hogy a karaktere mit csinál minimum 3, maximum 5 oldalban.
Ez egyfajta vizuális szerepjáték, ami roppant szórakoztató.
Gondoltam, hogy mivel itt sok manga és BR fan van -akik ráadásul szeretnek rajzolni- meghirdetek itt egy ilyen játékot, ami jól összehozza a társaságot.
A szabályok:
¤Egy forduló minimum 3, maximum 5 oldalból kell hogy álljon.
¤A papírlap mérete nincs meghatározva, de azért ne essünk túlzásokba.
¤Használhatsz színeket is, de nem kötelező.
¤A képregényt jobbról-balra kelljen olvasni.
¤A munkádat készítheted kézzel és digitálisan is.
¤Scannelve vagy fényképezve is felrakhatod a deviantartra a munkádat, a lényeg az, hogy OLVASHATÓ és ÉRTHETŐ legyen.
¤A játék első fázisában a karakterek saját maguk döntik el, hogy kit támadnak meg. Később, a döntőkben már ki lesznek sorsolva a párok, akik meg fognak küzdeni egymással.
¤Minden hírt ebbe a topikba írunk, ha kész egy forduló, belinkeljük ide.
¤Aki 10 napon belül nem készíti el a munkáját, az passzol, ebből a körből kimarad, automatikusan a következő játékos jön.
¤Csak akkor végezhetsz egy karakterrel, ha azt megbeszéled a tulajdonosával.
¤Fontos, hogy a játék lényege nem a másik kicsinálása, hanem a szórakozás, az érdekes szituációk előállítása, a színvonalas rajzolás és szövegalkotás.
JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:
¤Kell hogy legyen deviantartos accountod.
¤Meg kell oldanod a rajzok feltöltését a deviantartra.
¤Kell készítened 1 db 1 vagy 2 oldalas bemutatkozást, amin szerepel egy rajz a karakteredről, rajta vannak az adatai és a háttértörténete.
¤Alapszintű rajztudás.
¤A magyar nyelv ismerete és gyakorlati használata
¤Jelentkezni itt a topikban lehet.
Óhaj, sóhaj, panasz, bánat, segítségkérés, szabály-javaslat: MSNen vagy e-mailben.