Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Photoshop? Majd meséld el h hogyan csináltad plz!
LOGO
Kommentálni itt tessék:[Link]
Köszönet aAgocsnak a lineartért!
De már úgyis felvettem mindenkit. Akkor most megyek rajzolni. x3
Jajj! Hagyjátok már szegényt! Mit tehet róla, Ő is ember szabad hibáznia (egy párszor). Késő estig dolgozott, ahogy látjátok, hogy feltegye, és megcsinálja a képeket.Ez nem egy "Nagyszidás" hanem csak dícsértetem Benét, mert ennyit dolgozott.
Jaj, nem úgy gondoltam xD Igen, köszönjük, hogy eddig dolgozott vele, és csak megjegyeztem egy két dolgot, mindenféle rosszindulat nélkül nem akarok én senkit bántani vagy magamra haragítani *bociszemekkel néz*
És előr szólok, hogy 23. -ától ismét külföldön leszek, Olaszországban a zenekarral XD egy hétig...
Ha busszal mentek, sok időd lesz rajzolni, ha gyalog, akkor még több . :P . Biztos lesz "üres" időd, amikor rajzolhatsz. Azt hiszem én nem fogok túlélni, ha így folytatom.
Jajj! Hagyjátok már szegényt! Mit tehet róla, Ő is ember szabad hibáznia (egy párszor). Késő estig dolgozott, ahogy látjátok, hogy feltegye, és megcsinálja a képeket.Ez nem egy "Nagyszidás" hanem csak dícsértetem Benét, mert ennyit dolgozott.
Én azt hittem szándékosan mindenkinek a vezetéknevét vette ki, mert én is a Hanat szántam keresztnévnek XD
Igen, én is kíváncsi vagyok mit kezd majd egy AK-vel.
Sebaj, majd beadod amikor tudod, de azért próbáld tartani a határidőt. Első a suli.
Minden játékost megkérnék, hogy írja be ide az msn-címét, hogy tudjátok tartani egymással a kapcsolatot.
amanra24@hotmail.com
és a karakterem nevébe én is belekötnék Az Ambrosia a családneve, Elatiornak szólítják... gondolom a japán- nem japán olvasás kavart össze Amúgy meg a tőrökkel szimoatizálok, de Yakaiit el nemtudom képzelni loliként egy olyan fegyverrel, mint amit kapott XD
És előr szólok, hogy 23. -ától ismét külföldön leszek, Olaszországban a zenekarral XD egy hétig...
Minden játékost megkérnék, hogy írja be ide az msn-címét, hogy tudjátok tartani egymással a kapcsolatot.
agocs.adi@hotmail.com
Ez az MSN címem. Teljesen így, és igen, nem rontottam el. -.-
Ya, és kérdés: milyen az éghajlat ezen a szigeten, amit elneveztem Rapu-szigetnek?
shoujo@citromail.hu de a profilomon is ottvan...
És mégvalami a félreértések elkerülése végett:
Én azt a képen Haya-nak olvastam, eredetileg Hana lett volna a szereplőm, de nem akarok én kötekedni, igazából értem, csak gondoltam szólok