Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
DeviantArt Battle Royale
beküldve: 2008-10-01 17:10:37
(#44) hali!
Ugye még nem késtem le? Mert Yakaii megöl, ha véletlenül egyedül hagynám, és én még fiatal vagyok a halálhoz
A karakterem készen áll, csak még töltődik^^'
Ugye még nem késtem le? Mert Yakaii megöl, ha véletlenül egyedül hagynám, és én még fiatal vagyok a halálhoz
Dehogy késtél
Oké, töltsd fel :)
Már négy versenyző van akkor.
SZAVAZÁS A VERSENYZŐKNEK:
1. Az előző hozzászólásomban lévő 3 opció közül válasszatok.
2. Várjunk több játékosra vagy kezdjük el nemsokára a játékot?
beküldve: 2008-10-01 17:02:31
(#42) hali!
*csakazértse*
Az ilyen játékok dA-n általában így működnek: Csinálnak a versenyzők egy karaktert + 1 intrót, utána meg kisorsolnak párokat. Mindenki lerajzolja a fordulót. A bírók döntenek, hogy egy-egy párból ki jut tovább.
Mivel mi kb. 4en leszünk, ezért nem látom értelmét az egyenes kieséses rendszernek. Ezért inkább RPG-szerű lesz a játék. Lesz egy sorrend, aszerint haladunk. Aztán majd lesz kitűzve egy időpont, amikor megnyílik a K.O. opció, azaz: ha két játékos megegyezik, hogy az egyik megölheti a másik karakterét, akkor az megteheti. Ha egy bizonyos időn belül többen maradnak a játékban, akkor mindenki meghal.
Elgondolkoztam rajta, hogy talán ez így nem jó. Na mindegy, meg lehet szavazni, hogy milyen legyen a rendszer:
1, Egyenes kieséses az elejétől fogva, a bírók döntenek a nyertesről (rajzolás, történetalakítás szempontok szerint))
2, RPG-szerű (amit feljebb leírtam), a végén a játékosok közös megegyezés alapján ejtik ki egymást.
3, RPG-szerű, a végén egyenes kieséses, a bírók döntenek a nyertesről.
Mivel mi kb. 4en leszünk, ezért nem látom értelmét az egyenes kieséses rendszernek. Ezért inkább RPG-szerű lesz a játék. Lesz egy sorrend, aszerint haladunk. Aztán majd lesz kitűzve egy időpont, amikor megnyílik a K.O. opció, azaz: ha két játékos megegyezik, hogy az egyik megölheti a másik karakterét, akkor az megteheti. Ha egy bizonyos időn belül többen maradnak a játékban, akkor mindenki meghal.
Elgondolkoztam rajta, hogy talán ez így nem jó. Na mindegy, meg lehet szavazni, hogy milyen legyen a rendszer:
1, Egyenes kieséses az elejétől fogva, a bírók döntenek a nyertesről (rajzolás, történetalakítás szempontok szerint))
2, RPG-szerű (amit feljebb leírtam), a végén a játékosok közös megegyezés alapján ejtik ki egymást.
A 2. , mindenképp.
GYere fel msnre
MIT KAPSZ HA MEGSZORZOD A HATOT KILENCCEL? Negyvenkettőt.
Az ilyen játékok dA-n általában így működnek: Csinálnak a versenyzők egy karaktert + 1 intrót, utána meg kisorsolnak párokat. Mindenki lerajzolja a fordulót. A bírók döntenek, hogy egy-egy párból ki jut tovább.
beküldve: 2008-09-26 21:26:01
(#39) hiyaa! Mindjárt fennt DA-n Benni!
Amúgy valami rendszer hogy lesz?
Lesz egyáltalán valami sorrendes rendszer, vagy elkezdi valaki,és aki van benne, azok közül valaki tolja tovább a történetet? Ezt egy picit nem értem.
Megvan! Majdnem tökéletes!
[Link]
Jó, ez nem igaz.
Remélem tetszik. vagy valami ilyesmi .
Amúgy valami rendszer hogy lesz?
Lesz egyáltalán valami sorrendes rendszer, vagy elkezdi valaki,és aki van benne, azok közül valaki tolja tovább a történetet? Ezt egy picit nem értem.
Megvan! Majdnem tökéletes!
[Link]
Jó, ez nem igaz.
Remélem tetszik. vagy valami ilyesmi .
MIT KAPSZ HA MEGSZORZOD A HATOT KILENCCEL? Negyvenkettőt.
Szerk: aAgocs 2008-09-26 21:41:20
Amúgy barátnőm is jön, majd jól megrugdallom, hogy töltse már fel az adatlapját. :3
Úgy van
Határozottság emberek, határozottság.
Barátnő-gyilok egy adatlapért XD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Amúgy barátnőm is jön, majd jól megrugdallom, hogy töltse már fel az adatlapját. :3
Úgy van
Arra gondoltam, hogy két ezüstpengét kapott mint fegyver ami kb jó használhatatlan mivel éles a széle és így simán megvágja magát amikor harcolni akar,
Izé, lehet, hogy jobban járnánk, ha lerajzolnád, mert szvsz minden penge széle éles (szerencsés esetben), mert hogy arra való, hogy embereket/dolgokat elvágjanak vele...
Az ezüsttel elsősorban az a bajom, hogy nem elég tartós és kemény fegyvernek.
Értem én, értem. Szal, hogy mind a két szélén éles és ha megfogja akkor cseszheti mert megvágja a kezét, bár idő után meg eltompul, szal jó ratyi. xD Amúgy barátnőm is jön, majd jól megrugdallom, hogy töltse már fel az adatlapját. :3
Nathaniel never dies ^^
Arra gondoltam, hogy két ezüstpengét kapott mint fegyver ami kb jó használhatatlan mivel éles a széle és így simán megvágja magát amikor harcolni akar,
Izé, lehet, hogy jobban járnánk, ha lerajzolnád, mert szvsz minden penge széle éles (szerencsés esetben), mert hogy arra való, hogy embereket/dolgokat elvágjanak vele...
Az ezüsttel elsősorban az a bajom, hogy nem elég tartós és kemény fegyvernek.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-09-18 22:45:20
(#34) A jelenlegi állás: van 3 versenyzőnk (aAgocs, Yakaii, Shoujo) és valószínűleg jön egy negyedik is majd, egy osztálytársam.
Ha majd mindenki feltöltötte az adatlapját akkor én feltöltöm a részleteket. És akkor majd megszavazzuk, hogy várjunk-e több emberre.
Ha majd mindenki feltöltötte az adatlapját akkor én feltöltöm a részleteket. És akkor majd megszavazzuk, hogy várjunk-e több emberre.
Gondoltak szólok, hogy az ezüstpengék annyira nem nyerők, hacsak az osztály nem farkasemberekből meg más ezüst-érzékeny lényekből áll... bár kétségkívül jól hangzik. Mondjuk a dobverőbe rejtésnek már több értelme van.
Arra gondoltam, hogy két ezüstpengét kapott mint fegyver ami kb jó használhatatlan mivel éles a széle és így simán megvágja magát amikor harcolni akar, ezért mivel dobfanatikus vagyok megáldottam egy kis technikai tudással és beleszereltettem a dobverőkbe. ^^
Nathaniel never dies ^^
Gondoltak szólok, hogy az ezüstpengék annyira nem nyerők, hacsak az osztály nem farkasemberekből meg más ezüst-érzékeny lényekből áll... bár kétségkívül jól hangzik. Mondjuk a dobverőbe rejtésnek már több értelme van.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Here you go:
[Link]
Jobbat akartam, de ilyen lett. A célnak végülis megfelel. A csaj ruhája egyébként fekete, fehér csipkékkel, de lusta voltam kiszínezni xD
Hogy tetszik?
[Link]
Jobbat akartam, de ilyen lett. A célnak végülis megfelel. A csaj ruhája egyébként fekete, fehér csipkékkel, de lusta voltam kiszínezni xD
Hogy tetszik?
Jó ez így színezés nélkül is
Klassz, csak mondjuk lehetett volna nagyobb is
Most már csak meg kell várni a többieket
beküldve: 2008-09-13 21:14:11
(#30) Here you go:
[Link]
Hogy tetszik?
[Link]
Hogy tetszik?
Nathaniel never dies ^^
Szerk: Yakaii 2008-09-13 21:30:00