Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Strigula topic, hogy tudjuk, hol a határ ;)
Nekem olyan karikám van... az mit tud? Egy hajnal alatt szereztem volna egy feketepontot?
Sajnos igen, mert strigulát, mint figyelmeztetés kap az ember, a feketepont súlyos a fórum saját szabályzatában tiltott megnyilvánulásért jár.
Egyébként írtam is Neked akkor, amikor a szóbanforgó hozzászóllásod napvilágot látott, hogy szereztél egy feketét.
Ellenőrizheted.
Azért ne keseredj el, a hibáiból tanul az ember
Jó fórumozást!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-12-15 17:42:43
beküldve: 2008-12-15 17:37:40
(#319) Nekem olyan karikám van... az mit tud? Egy hajnal alatt szereztem volna egy feketepontot?
Reménytelenül olyan karaktereket utálok, akiket mindenki más Imád (Hitsugaya Toushiro;Sasuke Uchiha;Pip Bernadotte)
(Ez lenne az új?)
Szinte semmit nem változtam, de szerintem egy kicsit változtam. (Úgy értem, hogy szerintem jobb lenne.)
Igen ez, szinte semmit, mert csak egy strigulával lett kevesebb a számládon. Szóval csak így tovább és idővel még kevesebb lesz.
Az ítélet jogerős, fellebbezésnek helye nincs, a tárgyalást berekesztem.
no pussy, just the dicks
Halihó!
-Aizen: I O
-Aizen: I O
(Ez lenne az új?)
Szinte semmit nem változtam, de szerintem egy kicsit változtam. (Úgy értem, hogy szerintem jobb lenne.)
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-12-15 17:52:30
Azzi, mikor fogod újra a pontokat kiírni?
Ma írtam ki, mint az a dátumon is látszik, szóval kb hétfőn, mint ahogy álalában szoktam.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-15 17:09:58
(#314) Exiled, amikor a Te nevednél jártam egy pillanatra izélt a gép, valamit frissített, vagy dolgozott a háttérben és valóban 1-el több strigulát húztam le Tőled, szóval vedd úgy, hogy már a következő 15 napra is (ami mellesleg KÉT francia hét, dehát akkor siettem, most meg már nem tudom szerkeszteni) megelőlegeztem Neked a dolgot.
Heh,Thx alister,majd kapsz egy pockyt,ha eljutok animeconra
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-15 17:07:58
Hogy tudom kijavítani?
Eddig nem volt rá lehetőség, de mostmár van, olvasd el a jelentésem alant!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-15 16:01:46
(#311)
Szerk: Nolee 2008-12-15 16:02:38
Khm... új vagyok. Mi ez a strigulázás?....
Szíveskedj elolvasni a topicban az első hozzászólást, kérlek ^^
Exiled, amikor a Te nevednél jártam egy pillanatra izélt a gép, valamit frissített, vagy dolgozott a háttérben és valóban 1-el több strigulát húztam le Tőled, szóval vedd úgy, hogy már a következő 15 napra is (ami mellesleg KÉT francia hét, dehát akkor siettem, most meg már nem tudom szerkeszteni) megelőlegeztem Neked a dolgot.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-12-15 14:25:32
hm???? Azzi, hogy tüntettem el 1 vagy 2 strigulámat?
Olvasd el az egész hsz-t...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-15 13:09:54
(#308) hm???? Azzi, hogy tüntettem el 1 vagy 2 strigulámat?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-15 13:09:18
(#307) Khm... új vagyok. Mi ez a strigulázás?....
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Először megnéztem, hogy állok, nem csúszott-e be egy újabb strigula. De azt láttam, hogy eltűnt ( ), utána vettem a fáradságot elolvasni a többi részt is. Igaz, hogy nem tudom pontosan, honnan szedtem be azt a strigulát, de biztosan megérdemeltem.
Bence, most örülhetsz, nem jársz olyan közel a csúnya. ronda fekete bogyóhoz.
Bence, most örülhetsz, nem jársz olyan közel a csúnya. ronda fekete bogyóhoz.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-12-15 12:50:50