Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Strigula topic, hogy tudjuk, hol a határ ;)
beküldve: 2009-04-28 20:20:19
(#365) Vagy lehetne Bankai szinteket adni pirospontok helyet
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Wakatta!Észben tartom!Piros pontot nem osztogattam volna..nem sok értelmét látom!Én a kéthetente 1 szint eltörlését gondolom humánus megoldásnak és teljesíthetőnek!Szal így mindenki kicsit magába nézhet!
beküldve: 2009-04-28 20:06:08
(#363) Rendben, Naruto, nem bánom, de 3 dolgot fontos tudnod:
1: Minden topicban résen kell lenned, nem csak ott, ahova betoppansz, amikor erre jársz! (Igen, a Yaoi-ban is!)
2: Mindenkivel egyenlően kell elbánnod, senkinek nem adhatsz, csak ellenszenvből strigulát! (Remélem ezt fölösleges is volt említenem)
3: Ha elszúrod, viszlát ^^ (Nem...tényleg így van)
+1
Ha mindez ok, áldásom rád!
Mellesleg troll témában örök kedvenc:
[Link]
1: Minden topicban résen kell lenned, nem csak ott, ahova betoppansz, amikor erre jársz! (Igen, a Yaoi-ban is!)
2: Mindenkivel egyenlően kell elbánnod, senkinek nem adhatsz, csak ellenszenvből strigulát! (Remélem ezt fölösleges is volt említenem)
3: Ha elszúrod, viszlát ^^ (Nem...tényleg így van)
+1
Pirospontot esetlegesen is csak ÉN, a Kiválasztott adhatok
Ha mindez ok, áldásom rád!
Mellesleg troll témában örök kedvenc:
[Link]
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-04-28 20:07:50
beküldve: 2009-04-27 13:34:06
(#360) Trollok, ez jó
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-26 21:27:27
(#359) Jóhír a trolloknak és mégjobb a rendes fórumozóknak hogy mától újra üzemel a strigula topic szal aki nem viselkedik rendesen az kap egy strigulát!A rendszer marad..az egy fős személyzet változik Azzi utólagos beleegyezésével!
bocsánat
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-04-26 12:23:07
Bocsánat de hol vagyok?
A fórumszabályzatot nem ismerők megregulázójának szent helyén.
Pontosan, úgyhogy csak suttogva tessék beszélgetni, mellesleg, aki nem tudná annak mondom, hogy egy ideje zárva van a bolt, egyelőre határozatlan ideig
no pussy, just the dicks
Bocsánat de hol vagyok?
A fórumszabályzatot nem ismerők megregulázójának szent helyén.
beküldve: 2009-04-26 10:01:48
(#355) Bocsánat de hol vagyok?
beküldve: 2009-04-26 09:20:53
(#354) beküldve: 2009-01-13 18:36:42
(#352) wow. thx!
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Hát én még mindig jó kislány vagyok! ^^
Ez elég vicces... xD
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2009-01-13 10:58:41