Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Strigula topic, hogy tudjuk, hol a határ ;)
na de nekem holl vanak a striguláim!!????
Csak jelen topik 338. hozzászólásáig kell(ett volna) visszaolvasnod, hogy a hozzászólásod okafogyott legyen... ;)"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-01-12 23:54:00
beküldve: 2009-01-12 20:22:57
(#349) na de nekem holl vanak a striguláim!!???? hiányolom öket ! pedig nagyon rossz kisfiú vóltam!! és mintha vétettem is vóólna valahóól már nem tom!! tessék utánnanézni( az ügyeletesnek ha kérhetem!!) XD
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Szerk: R.A.M.E.N 2009-01-12 20:23:20
beküldve: 2009-01-12 17:24:27
(#348) nah,elértem az egy strigulás szintet....Emberek,nem tom miért,de büszke vagyok magamra
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-12 16:49:59
(#347) beküldve: 2009-01-12 16:39:39
(#346) lol én a decemberi összefoglalóba azt se tom miért kaptam azt az egy strigulátXD
szerk:
most nézem, hogy 2 volt
szerk:
most nézem, hogy 2 volt
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-01-12 16:42:51
-Aizen: IIIIII
Ez az. Köszi (egyel kevesebb strigula. ^^).
,,Hitler fején ugrálok!"
Hajh de bűneink miatt:
-Akane: IIII
-Asako: I
-Azzi: I
-Bali Cintia: I
-baniaa3: IIIII
-Dan: O IIIIII
-Davee: I
-___KawaiiDesu___ : I
-Kinchou: IIIII
-Kiss Aki: II O
-Kyoto/Envy: 3 képzeletbeli pirospont!
-Koitzu: III képzeletbeli pirospont!
-MangaAnimeMania: II
-Maryke: III O
-Nagashi: képzeletbeli pirospont!
-Onsi: IIIIII
-Shakamoto Riku: képzeletbeli pirospont!
-The Exiled: I
-Akane: IIII
-Asako: I
-Azzi: I
-Bali Cintia: I
-baniaa3: IIIII
-Dan: O IIIIII
-Davee: I
-___KawaiiDesu___ : I
-Kinchou: IIIII
-Kiss Aki: II O
-Kyoto/Envy: 3 képzeletbeli pirospont!
-Koitzu: III képzeletbeli pirospont!
-MangaAnimeMania: II
-Maryke: III O
-Nagashi: képzeletbeli pirospont!
-Onsi: IIIIII
-Shakamoto Riku: képzeletbeli pirospont!
-The Exiled: I
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-01-02 18:11:21
(#342) Elolvastam megértettem mindent(Fellebezést nem teszek )
Az ügy le van zárva--de az igazság az én oldalamon van!
Az ügy le van zárva--de az igazság az én oldalamon van!
Szerk: baniaa3 2009-01-02 17:58:29
beküldve: 2009-01-02 17:38:06
(#340) Viszatértem:)
Nincs annyi egészségetek, mint amennyire én ittam.
alister, az összefoglaló nagyon helyénvaló volt és egy leendő jogászon kívül más talán össze sem tudta volna szedni ennél külömben.
Mégegyszer buék Mindenkinek!
Mellékesen jegyezném meg, hogy a múltheti közgyűlésen megválasztottak a MiNK (Miskolci Anime Klub) titkárává
Nincs annyi egészségetek, mint amennyire én ittam.
alister, az összefoglaló nagyon helyénvaló volt és egy leendő jogászon kívül más talán össze sem tudta volna szedni ennél külömben.
Mégegyszer buék Mindenkinek!
Mellékesen jegyezném meg, hogy a múltheti közgyűlésen megválasztottak a MiNK (Miskolci Anime Klub) titkárává
joyjoy
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-01-02 17:38:47
beküldve: 2008-12-31 16:04:20
(#339) Mivel már régen volt, hogy ez a topik megnyitotta kapuit (képzavar rulez ) ezért feleleveníteném és összefoglalnám a szabályait
Történetileg úgy kezdődött, hogy Azzi-szan poénból elkezdte írni, ki mennyiszer bontott rendet a fórumon, aztán a fórumozó véleménynyilvánító többsége hivatkozni kezdett a rendszerére, míg végül bizonyos fórumozók ámokfutása arra indította Azzit, hogy "hivatalosan" is közzétegye a nyilvántartását.
Az eredeti szabályok a következőek:
A nyilvántartás rendszere:
Ez (remélem) világos.
Új szabály 1: aki egy hétig nem szerez újabb megrovást, annak rovásáról egy strigula lekerül. Így egy véletlen és folytatás nélküli baki nem jár örökös megbélyegezettséggel.
Új szabály 2: a másik felhasználónéven visszaszivárgó, egykor kitiltott felhasználók "előző életük" terhét nem kapják meg, de
a, eddig mindenki lebukott (mindenki)
b, ha nem változik meg, ismét csúf véget ér (emlékeim szerint erre is volt már példa).
További kellemes fórumozást kívánok mindenkinek!
Hja kérem, az igazi jogász nem hagy ki egy ilyen alkalmat a kodifikációra
Történetileg úgy kezdődött, hogy Azzi-szan poénból elkezdte írni, ki mennyiszer bontott rendet a fórumon, aztán a fórumozó véleménynyilvánító többsége hivatkozni kezdett a rendszerére, míg végül bizonyos fórumozók ámokfutása arra indította Azzit, hogy "hivatalosan" is közzétegye a nyilvántartását.
Az eredeti szabályok a következőek:
Ez a topic a képzeletbeli megrovásokat hivatott közszemlére bocsájtani. Értelme nincs. Teljesen öncélú, kizárólag a fórum egyes tagjainak szórakoztatására jött létre. Tartalma semmilyen következményt nem von maga után a Mangafan hivatalos álláspontjait illetően! (egyelőre )
A Strigulák Ura Azzi, a kiválasztott Kiválasztott. Nem mindig sújt le a vétkesre, de az ártatlanokat megkíméli. Satöbbi.A nyilvántartás rendszere:
7 strigula egy feketepont.
5 feketepont egy egyes.
Strigulát lehet kapni a fórum gyönyörű mivoltát megzavaró tényezőkért (pl. nagyon ritkán az offolásért, toronyidézés, multipost, többszöri smiley hsz-ezés stb.)
Feketepontokat a Mangafan fórum hivatalosan közzétett szabályzatának megsértéséért (bővebben a szabályzatban)
Egyest elvileg csak összegyűjteni lehet.
5 feketepont egy egyes.
Strigulát lehet kapni a fórum gyönyörű mivoltát megzavaró tényezőkért (pl. nagyon ritkán az offolásért, toronyidézés, multipost, többszöri smiley hsz-ezés stb.)
Feketepontokat a Mangafan fórum hivatalosan közzétett szabályzatának megsértéséért (bővebben a szabályzatban)
Egyest elvileg csak összegyűjteni lehet.
Ez (remélem) világos.
Másikat feljelenteni, beárulni stb, pontozásra javasolni nem lehet
Senki sem kap véletlenül pontot és, ha kap is mit számít? Tessék felnőttként, higgadtan kezelni a témát
Új szabály 1: aki egy hétig nem szerez újabb megrovást, annak rovásáról egy strigula lekerül. Így egy véletlen és folytatás nélküli baki nem jár örökös megbélyegezettséggel.
Új szabály 2: a másik felhasználónéven visszaszivárgó, egykor kitiltott felhasználók "előző életük" terhét nem kapják meg, de
a, eddig mindenki lebukott (mindenki)
b, ha nem változik meg, ismét csúf véget ér (emlékeim szerint erre is volt már példa).
További kellemes fórumozást kívánok mindenkinek!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Kispajtások!
Eltelt két hét az előző jelentés óta, ahhoz mérten máris itt a friss:
-Aizen: O
Eltelt két hét az előző jelentés óta, ahhoz mérten máris itt a friss:
-Aizen: O
Jee, még egy strigula lement! Köszi Azzi!
És:
BÚÉK!
Azt fogom majd mondani:
A Mangafanra, és Azzi egészségére!
Might Light: Az első oldalon nézd meg, hogy mi az a strigula!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-12-30 17:14:58
beküldve: 2008-12-30 17:06:40
(#336)