Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Strigula topic, hogy tudjuk, hol a határ ;)
beküldve: 2013-03-14 18:41:25
(#425) "A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-12 16:05:48
(#424) beküldve: 2013-03-12 15:37:26
(#423) ajj, miről maradtam le XD
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-09 19:18:33
(#422)
Szerk: C-san 2013-03-09 19:15:02
beküldve: 2013-03-09 19:10:58
(#420) na igen,szóval amit eddig írtunk,az nem tartozik ide
at the end,we all die alone
Szerk: C-san 2013-03-09 19:07:19
itt van leírva
Szeretettel köszöntök minden Kedves érdeklődőt.
Ez a topic a képzeletbeli megrovásokat hivetott közszemlére bocsájtani. Értelme nincs. Teljesen öncélú, kizárólag a fórum egyes tagjainak szórakoztatására jött létre. Tartalma semmilyen következményt nem von maga után a Mangafan hivatalos álláspontjait illetően! (egyelőre )
A szabályok:
7 strigula egy feketepont.
5 feketepont egy egyes.
Strigulát lehet kapni a fórum gyönyörű mivoltát megzavaró tényezőkért (pl. nagyon ritkán az offolásért, toronyidézés, multipost, többszöri smiley hsz-ezés stb.)
Feketepontokat a Mangafan fórum hivatalosan közzétett szabályzatának megsértéséért (bővebben a szabályzatban)
Egyest elvileg csak összegyűjteni lehet.
Önhibámon kívül néha nem írom fel a strigulákat, ezért teljesen igazságtalan a dolog, viszont csak kedvtelésből pluszba sem írogatok!
A megrovásokat igyekszem pontosan vezetni nagyjából hetente ebbe a topicba. A pontozásról vitatkozni is itt lehet bátran.
Másikat feljelenteni, beárulni stb, pontozásra javasolni nem lehet, de ha "bűntényen" kapnak valakit, pl. a "Na ez szép feketepont lesz" és hasonló hozzászólások érvényesek és segítenek nekem a gyors mérlegelésben
Senki sem kap véletlenül pontot és, ha kap is mit számít? Tessék felnőttként, higgadtan kezelni a témát
Minnél kevesebb strigulát kívánok mindenkinek!
Ez a topic a képzeletbeli megrovásokat hivetott közszemlére bocsájtani. Értelme nincs. Teljesen öncélú, kizárólag a fórum egyes tagjainak szórakoztatására jött létre. Tartalma semmilyen következményt nem von maga után a Mangafan hivatalos álláspontjait illetően! (egyelőre )
A szabályok:
7 strigula egy feketepont.
5 feketepont egy egyes.
Strigulát lehet kapni a fórum gyönyörű mivoltát megzavaró tényezőkért (pl. nagyon ritkán az offolásért, toronyidézés, multipost, többszöri smiley hsz-ezés stb.)
Feketepontokat a Mangafan fórum hivatalosan közzétett szabályzatának megsértéséért (bővebben a szabályzatban)
Egyest elvileg csak összegyűjteni lehet.
Önhibámon kívül néha nem írom fel a strigulákat, ezért teljesen igazságtalan a dolog, viszont csak kedvtelésből pluszba sem írogatok!
A megrovásokat igyekszem pontosan vezetni nagyjából hetente ebbe a topicba. A pontozásról vitatkozni is itt lehet bátran.
Másikat feljelenteni, beárulni stb, pontozásra javasolni nem lehet, de ha "bűntényen" kapnak valakit, pl. a "Na ez szép feketepont lesz" és hasonló hozzászólások érvényesek és segítenek nekem a gyors mérlegelésben
Senki sem kap véletlenül pontot és, ha kap is mit számít? Tessék felnőttként, higgadtan kezelni a témát
Minnél kevesebb strigulát kívánok mindenkinek!
Szerk: JaakuHebi 2013-03-09 18:58:39
beküldve: 2013-03-09 18:56:14
(#417) A Narutoról a véleményünket nem a Naruto topicba kéne írni? Bár azt se nagyon vágom hogy eredetileg mi lett volna ennek a topicnak a témája...
-
Hát az igaz, hogy mostanában nem a legjobb... A cselekmény lassabban megy, mint a csiga, Filler Filler hátan, eléggé ronda grafika
nem szeretem pont a sok filler miatt,egyébként szerintem Naruto lököttebb ott mint a mangában
nem szeretem pont a sok filler miatt,egyébként szerintem Naruto lököttebb ott mint a mangában
Szerk: JaakuHebi 2013-03-09 18:52:06
Naruto nagyjából az is
Hát az igaz, hogy mostanában nem a legjobb... A cselekmény lassabban megy, mint a csiga, Filler Filler hátan, eléggé ronda grafika.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-03-08 21:51:59
(#414) Nekem sok animés barátom van, csak a gáz, hogy javarészt szerte az országban, és még külföldön is >< /ne kérdezzétek hogy ismertem meg őket, hosszú ></
Amúgy a Fairy Tail tényleg nagyon jó, még egy FT-s szerepjáték oldalon is játszok. :)
Oda mondjuk barátnőm hívott fel, mert hamarabb kezdte nézni azt az animét, aztán annyit mesélt róla, hogy én is megnéztem/nézem, mivel jelenleg is fut még. :)
Amúgy a Fairy Tail tényleg nagyon jó, még egy FT-s szerepjáték oldalon is játszok. :)
Oda mondjuk barátnőm hívott fel, mert hamarabb kezdte nézni azt az animét, aztán annyit mesélt róla, hogy én is megnéztem/nézem, mivel jelenleg is fut még. :)
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-08 20:15:41
(#413) Naruto nagyjából az is
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-03-08 20:13:06
(#411) Nekem sincs animés-mangás ismerősöm... Pedig jó lenne. Az osztályomból páran láttak pár Naruto részt, de... nagyon elítelik, gagyi kis 5 éves gyerekmese.... Ha már szidni tudják, azt sem ártana tudni, hogy a Naruto egy anime.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne