Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Nép szavazás(a heti anime)
beküldve: 2008-10-23 23:21:40
(#77) Ez az. Ha vkinek számít a MangaFan forum, ezentúl NEM ír ide be!
Kezdhetjük is...
Kezdhetjük is...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-10-23 22:35:32
(#76) emberek,szentem vagy hanyagoljuk a topicot is és a készítőjét is
számomra pozitívabb gondolat
,vagypedig mindenki adjon egy választaztán topicot tröölni,készítőjét végleg kioktatni és megbocsátani nekeiszámomra negatívabb gondolat
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-10-23 22:21:19
(#75) Akkor kezdjük azt ami miatt ez a
gagyi
topic létrejött. Én a Hellsingre szavazok. Bocs a "Gagyi" kifejezésért, de nem bírtam ki
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
[Jah má én is!
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Na figyelem vitázók és ennek a topicnak látogatói!
Hadjuk a vitázást! Adjunk még egy esélyt superanimefan-nak!
Akkár tetszik akár nem szerintem kérjünk bocsánatot és adjunk még egy esélyt! Bocsánat superanimefan!
Akkár tetszik akár nem szerintem kérjünk bocsánatot és adjunk még egy esélyt! Bocsánat superanimefan!
Nagyon kedves töled!
*boldog*
A fórumon kívül velem is történt hasonló és átéreztem a te érzésed! Szóval szerintem jár mindenkinek még egy esély!
,,Hitler fején ugrálok!"
A latinos hangzás csak amiatt van, hogy a spanyol egy újlatin nyelv. Pont mint a francia, a román, vagy az olasz.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Na figyelem vitázók és ennek a topicnak látogatói!
Nagyon kedves töled!
*boldog*
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-23 21:17:20
(#70) Kedves superanimefan!
Korom fölénye okán (abban az esetben, ha jól következtettem a viselkedésedből), s az ebből adódó műveltségemből kifolyólag, ezennel megkérnélek, hogy:
Csüccsenjél már vissza az iskolapadba! Meglátod, hasznodra válik majd... (Legalábbis remélem... )
Korom fölénye okán (abban az esetben, ha jól következtettem a viselkedésedből), s az ebből adódó műveltségemből kifolyólag, ezennel megkérnélek, hogy:
Csüccsenjél már vissza az iskolapadba! Meglátod, hasznodra válik majd... (Legalábbis remélem... )
Remélem nem sértettelek meg. Hidd el a jószándék vezérelte ujjaim, miközben ütötték a klaviatúrát.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-10-23 21:25:06
beküldve: 2008-10-23 21:16:20
(#69) Na figyelem vitázók és ennek a topicnak látogatói!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-10-23 20:56:19
(#68) Mi más lenne?
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-23 20:30:56
(#66) Emberek, ez nem latin, hanem spanyol! És annyit tesz, no comment. Azt hiszem, ezt már mindenki érti. Sajnos a latinok ilyesmit nem sűrűn mondogattak, de most nem állok neki oldalakon keresztül memoritereket idézni.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
emm...kínai??
beküldve: 2008-10-23 20:18:48
(#64) emm...kínai??
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Mi más lenne?