Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Nép szavazás(a heti anime)
Egyetértek az előttem szólóval, és a Bibliával kapcsolatos megjegyzés... Hát, sin commentario...
Bocs, de ezt a latin kifejezést nem értem. Lefordítanád légy szíves?
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Egyetértek az előttem szólóval, és a Bibliával kapcsolatos megjegyzés... Hát, sin commentario...
Bocs, de ezt a latin kifejezést nem értem. Lefordítanád légy szíves?
szuperanimefan!3 dolog: Nem tudsz értelmes témát kitalálni.2:Nem tudsz normális magyar ember módjára írni.3:Tájékozatlan hülye vagy
Igazad van, de kapsz 1 fekete pontot amiért csúnyán beszélsz! Na gyerünk GOGO mosd ki a szádat! xD Sajna biblia terén én se állok valami jól(gome na sai),de ez nem ide tartozik
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-23 19:50:13
(#58) szuperanimefan!3 dolog: Nem tudsz értelmes témát kitalálni.2:Nem tudsz normális magyar ember módjára írni.3:Tájékozatlan hülye vagy
Sajna biblia terén én se állok valami jól(gome na sai),de ez nem ide tartozik
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Lehet h csak én értelmezem rosszul, de ha arról beszélsz h magadat miért bosszantod fel miattnuk, akkor igazam van a mondat leírásával kapcsolatban.
beküldve: 2008-10-23 19:17:08
(#55) Hagyd, biztos azt hiszi, hogy a Biblia valami játék PC-re.
Uh ez fájt... (Miért zaklatom fel ilyen hülyék miatt,?
"Miért zaklatom fel magamat ilyen hülyék miatt?"
?????????????????????????????? ??????????? ,???????????
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Hagyd, biztos azt hiszi, hogy a Biblia valami játék PC-re.
"Miért zaklatom fel magamat ilyen hülyék miatt?"
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Uh ez fájt... ~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Jób, mint a bibliai alak?
Tudsz olvasni?