Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Nép szavazás(a heti anime)
Megfontolandó lenne lassan egy Gyógypedagógia topik nyitása,amely magában foglalná a következő témákat:
-PLZ BNND!
-hEJESIRÁS vagy helyesírás?-Ne erőszakoljuk meg minden percben a magyar nyelvet...
-Mit ne tegyél,hogy tartósabban megutáljon a jónép a fórumon?
-Felesleges topik-cím ötletek/Mert UFO-k igenis léteznek!;
High School Musical 3;Sasuke vagy Naruto a szexibb? /
-A trollok gondozása és ápolása
Persze nincsenek hiú ábrándjaim,egypár emberegyed esetében már a szülőknek és nem a fórumtársaknak kellet volna elkezdeni a nevelést,de akkor is érdekes,ami itt néha megy...
-PLZ BNND!
-hEJESIRÁS vagy helyesírás?-Ne erőszakoljuk meg minden percben a magyar nyelvet...
Persze nincsenek hiú ábrándjaim,egypár emberegyed esetében már a szülőknek és nem a fórumtársaknak kellet volna elkezdeni a nevelést,de akkor is érdekes,ami itt néha megy...
Mindenki benéz de nem szavaz.
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-23 10:49:33
(#16) Megfontolandó lenne lassan egy Gyógypedagógia topik nyitása,amely magában foglalná a következő témákat:
-PLZ BNND!
-PLZ BNND!
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Nem a szavazásod Hellsing, hanem a szavazatod
Azzi, annyit azért változott, hogy többet ír egy sornál, használ pontokat, és jóval kevesebb tőle a szmájli.
Azzi, annyit azért változott, hogy többet ír egy sornál, használ pontokat, és jóval kevesebb tőle a szmájli.
Arról nem is beszélve, hogy a népszavazást egybeírjuk és a zárójel elé kellett volna egy szóköz. Vesszőket is használ, de sajnos nem mindig találja el a pontos helyét.
Példa:
Azért mert, a honlapomat nem nézi senki.
Itt a mert elé kell a vessző, ifjú padawan. Sokat kell még tanulnod, mert még nem vagy igazi Jedi! Nosza hát, ugorj fejest a nyelvtankönyvekbe!
Ezért nem rakom át az összes begyűjtött pontját.
no pussy, just the dicks
AMUGY AZ ÉN SZAVAZÁSOM HELLSING
Nem a szavazásod Hellsing, hanem a szavazatod
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Akkor gondolkozz el, hogy miért nem nézik.
Segítség:
Mert semmi értelmes nincs rajta...
Egyébként a honlapodon a "legjobb" mondat: " új animék lesznek még szeptember végén mint pl:d gray man vagy d gay man "
Dígéjmen? A szürke homokos ember?
beküldve: 2008-10-23 10:17:19
(#11) beküldve: 2008-10-23 10:09:27
(#10) Megálmodtam a "büntetést" is.
Szóval amellett, hogy kap egy feketepontot természetesen, az előző accján összegyűjtött pontokat átszámolom strigulába és a felét pluszba hozzáadom ehhez az accjához, mivel sikerült bebizonyítania, hogy semmit sem változot azóta.
Szóval amellett, hogy kap egy feketepontot természetesen, az előző accján összegyűjtött pontokat átszámolom strigulába és a felét pluszba hozzáadom ehhez az accjához, mivel sikerült bebizonyítania, hogy semmit sem változot azóta.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-23 09:33:47
(#9) Szuperanimefan: Sry,de ennek a topicnak az ég egy adta világon semmi értelme nincs.Elsőzör is azért,mert 3-at kínálsz fel azok kzöl amiket te szeretsz,lehet hogy soknan nem.2:Minek a szavazás?Azért hogy tudd ezen a héten mit kéne nézned vagy mi?3:Ennél még a bleach vagy naruto topic is jobb,ott legalább egészséges(de továbbra is értelmetlen) viták folynak...
Azzi ezért jár pirostpont?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-10-23 08:52:49
(#8) AMUGY AZ ÉN SZAVAZÁSOM HELLSING
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Ha van saját oldalad, miértnem ott csinálsz szavazásokat, ha ennyire kíváncsi vagy, hogyan gondolják az emberek? Mire vársz, hogy beírják 20-an, hogy CB, 30-an, hogy Trigun meg 40-en, hogy Hellsing? Az Neked nagyon jó lesz, mert akkor megtudod, hogy a Hellsing a 3 közül a legjobb?
Még csak a műfajilag se nagyon hasonlítanak! Ráadásul meglehetősen jófej voltam és a többiek is, akik elmondták értelmesen, hogy miért nincs értelme a topicnak, de legyen, ahogy szeretnéd! Nem nyomom meg a moderátor gombot.
Még csak a műfajilag se nagyon hasonlítanak! Ráadásul meglehetősen jófej voltam és a többiek is, akik elmondták értelmesen, hogy miért nincs értelme a topicnak, de legyen, ahogy szeretnéd! Nem nyomom meg a moderátor gombot.
Szerk: superanimefan 2008-10-23 08:44:51
beküldve: 2008-10-22 23:40:50
(#6) Most tényleg lépek aludni, mert a mára megmaradt kapacitásokból már nem futja erre Egyszerűen nem
De holnapra kieszelem a megfelelő strigulák(!) számát.
És elhamarkodottan sem szeretnék dönteni, az egyesre még msot is azt mnodom, hogy talán túlzás, de egy fekete kevés...
Azért jóéjt mindenkinek!
De holnapra kieszelem a megfelelő strigulák(!) számát.
És elhamarkodottan sem szeretnék dönteni, az egyesre még msot is azt mnodom, hogy talán túlzás, de egy fekete kevés...
talán beiktathatjuk a csonkítást a büntetések közé Az mégsem egyes, de durvább, mint egy feketepont.
Azért jóéjt mindenkinek!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-22 23:41:37
beküldve: 2008-10-22 23:32:39
(#5) Rövid és tömör vélemény, asszem.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-10-22 23:38:29
beküldve: 2008-10-22 23:32:20
(#4) Ha van saját oldalad, miértnem ott csinálsz szavazásokat, ha ennyire kíváncsi vagy, hogyan gondolják az emberek? Mire vársz, hogy beírják 20-an, hogy CB, 30-an, hogy Trigun meg 40-en, hogy Hellsing? Az Neked nagyon jó lesz, mert akkor megtudod, hogy a Hellsing a 3 közül a legjobb?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-22 23:27:53
(#3) Én a Cowboy Bebop-ra szavazok ember!
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~