Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Nép szavazás(a heti anime)
Jób, mint a bibliai alak?
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Jób, mint a bibliai alak?
Tudsz olvasni?
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Hahahahahaha, annyira bírom ezt az egészet! Ahogy nyílik egy kicsit ratyibb topic, az egész fórum-bagázs rászáll. Hehe-hihi-haha
(amúgy tényleg értelmelen ez a topic)
Jób mint, a strigula topic
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-23 17:13:34
(#43) Hahahahahaha, annyira bírom ezt az egészet! Ahogy nyílik egy kicsit ratyibb topic, az egész fórum-bagázs rászáll. Hehe-hihi-haha
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-10-23 17:13:55
Öcsi, tetszik vagy sem, te is beléptél azok körébe, akik értelmetlen topicokat hoznak létre. Ezek után a helyedben nem csodálkoznék azon, ha ezt több soron, nem egy fórumozó a "fejedhez vágja".
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-10-23 15:56:10
(#41) -.- mi meg hanyadjára mondjuk hogy értelmetlen ez a topic...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Személy szerint sem a strigula topikot, sem ezt nem tartom túl értelmesnek, de az biztos, hogy ez ezerszer rosszabb, mint a másik, mivel tényleg ennek van a legkevesebb alapja.
? hányszor mondjam ez nem nép offolás!
beküldve: 2008-10-23 15:34:32
(#39) Személy szerint sem a strigula topikot, sem ezt nem tartom túl értelmesnek, de az biztos, hogy ez ezerszer rosszabb, mint a másik, mivel tényleg ennek van a legkevesebb alapja.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Én azt mondom,a strigula arra jó,hogy ha az ember sokat barmul,mindenki szidja,de nem hallgat rá,és aztán megtudja a striguláit,akkor talán rájön,hogy többet barmult a kelleténél...Amgy abban a topican még angolt is lehet tanulni.
Máig nem értem,hogy írtam el...
Meg jókat röhögni.ennek a topicnak meg semmi értelme...:.....:
aha naon értelmes topic az a strigula vagy mi
beküldve: 2008-10-23 15:23:26
(#37) Én azt mondom,a strigula arra jó,hogy ha az ember sokat barmul,mindenki szidja,de nem hallgat rá,és aztán megtudja a striguláit,akkor talán rájön,hogy többet barmult a kelleténél...Amgy abban a topican még angolt is lehet tanulni.
Máig nem értem,hogy írtam el...
Meg jókat röhögni.ennek a topicnak meg semmi értelme...He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-10-23 15:02:09
(#36) A strigulatopic egy játék, emellett szerintem vicces és nemcsak jó, de HASZNOS beszélgetési alap is.
Ezért kérek mindenkit, hogy ne az egymás feletti ítélkezést és utálatot lássa benne, hanem a figyelmeztetést és a gesztust, hogy aki "rosszat csinál" annak tette nem tűnik el nyomtalanul a feledésben , a strigulák csak kis figyelmeztetések, a feketepont már komolyabb főleg, hogyha nem összegyűlt, hanem kapta. Az 1-est tekinthetjük PLZ BANN kategóriának is.
Ezért kérek mindenkit, hogy ne az egymás feletti ítélkezést és utálatot lássa benne, hanem a figyelmeztetést és a gesztust, hogy aki "rosszat csinál" annak tette nem tűnik el nyomtalanul a feledésben , a strigulák csak kis figyelmeztetések, a feketepont már komolyabb főleg, hogyha nem összegyűlt, hanem kapta. Az 1-est tekinthetjük PLZ BANN kategóriának is.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-23 15:08:35
emberz...se enneka topicnak nincs értelme se Azzi topicjának...hogy miért? talán mert ha jól emlékszem vmi ien mondattal nyitotta a topicot: Teljesen öncélú, értelme nincs. Most az h a soksok tizenegynéhányéves rohangál oda és nem akar strigulákat összeszedni...vicces, Azzi (meg én) röhög rajta 1 jót...uff tsá
És gondolod a "sok tizenegynéhányéves" nem röhög rajta egy jót? Pff, ember...
beküldve: 2008-10-23 13:23:11
(#34) emberz...se enneka topicnak nincs értelme se Azzi topicjának...hogy miért? talán mert ha jól emlékszem vmi ien mondattal nyitotta a topicot: Teljesen öncélú, értelme nincs. Most az h a soksok tizenegynéhányéves rohangál oda és nem akar strigulákat összeszedni...vicces, Azzi (meg én) röhög rajta 1 jót...uff tsá
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-10-23 13:06:03
(#33) Nem értelek titeket oda írtam külön hogy:
remélem nem bántok meg senkit(ha of topicnak tartjátok)
Amugy, ez nem nép offolás hanem,nép szavazás
remélem nem bántok meg senkit(ha of topicnak tartjátok)
Amugy, ez nem nép offolás hanem,nép szavazás