Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note DVD
Kapcsolódó tartalom: Death Note
SOS!Léci segítsetek hogyan győzzem meg anyámat hogy a boltokba NEM lehet kapni death note box-ot,mert anyám azt mondja hogy csak azért mondják a magyafanosok hogy több pénzt szedjenek be és úgyis fognak lesz a boltokba |
Valóban, minél több pénzt akarunk beszedni... Ezért adjuk a webboltban 1000 forinttal olcsóbban és a több mint 1000 forint kézbesítési költséget is átvállaljuk.
beküldve: 2008-12-16 22:15:28
(#127) juuj alig várom hogya kezembe tarthassam*.* bár tuti nem vagyok egyedül:P én még pár mangát is rendeltem hozzá és alig várom vívííííííííííí
ha midnen igaz a héten megkapjuk jajj remélem tényleg*.*
bár én csak karácsonykor kapom meg:C (mondjuk saját döntés biztos megőrültemX'D) mer mégis kari aji és mien jólesz h mindenki kap add balbla és akkor énis megkapom a cuccmókot^^ víííí
*hiperaktív és bolondXD*
ha midnen igaz a héten megkapjuk jajj remélem tényleg*.*
bár én csak karácsonykor kapom meg:C (mondjuk saját döntés biztos megőrültemX'D) mer mégis kari aji és mien jólesz h mindenki kap add balbla és akkor énis megkapom a cuccmókot^^ víííí
*hiperaktív és bolondXD*
SOS!Léci segítsetek hogyan győzzem meg anyámat hogy a boltokba NEM lehet kapni death note box-ot,mert anyám azt mondja hogy csak azért mondják a magyafanosok hogy több pénzt szedjenek be és úgyis fognak lesz a boltokba
...belegondolok hogy miden DN fannak lesz csak nekem nem 
Most írt a MangaFanos Csaba egy hsz-t erről is a "Kérdések a Manngafanhoz" topicba.
Ültesd le anyukád a gép elé, és olvassa el
Ha neked nem hisz..
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-16 19:58:43
beküldve: 2008-12-16 19:56:18
(#125) SOS!Léci segítsetek hogyan győzzem meg anyámat hogy a boltokba NEM lehet kapni death note box-ot,mert anyám azt mondja hogy csak azért mondják a magyafanosok hogy több pénzt szedjenek be és úgyis fognak lesz a boltokba
...Létszámhiány miatt én is beugrottam pedig de utálom az ilyet,Matsuda te szamár...
beküldve: 2008-12-16 18:48:03
(#124) beküldve: 2008-12-16 18:39:18
(#123) A türelem, az megtermi a rózsát
jaja mostmár lenyugodtam
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-16 18:23:54
(#120) beküldve: 2008-12-16 18:21:51
(#119) óóóóóóó most néztem és a webboltba a dn-box státusza:boltokban áááááá*******teljesen megőrült
****** így a héten még meglesz
****** így a héten még megleszBANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-16 17:47:52
(#118) Csatlakozom
Nekem is meg van rendelve: sürgősen! (A héten jó lenne)

Nekem is meg van rendelve: sürgősen! (A héten jó lenne)
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2008-12-16 16:14:22
(#117) Nekem is meg van rendelve, úgyhogy csak sürgén.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-16 15:09:35
(#116) én most rendeltem meg és remélem karácsony előtt meg kapom (vagyis hogy lesz)
Én is megrendeltem... Pár másik cumóval együtt
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-14 21:25:24
(#114) én most rendeltem meg és remélem karácsony előtt meg kapom (vagyis hogy lesz)
BANKAI:"hihio Zabimaru"