Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note DVD
Kapcsolódó tartalom: Death Note
beküldve: 2008-12-05 08:33:27
(#68) Csaba, meg lehet-e oldani, hogy a Death Note Díszdobozba képek formájában betekintést nyerhessünk, úgy mint a Bleach-be?
Táncolj Hercegnő!
szóval a feliratban nem Jagami Lájt lesz hanem Yagami Light(bár tuti a Yagamis lesz, csak biztosra akarok menni )
Maximum Jagami Light lehetne, mert a latin betűs szavakat nem írjuk át, viszont az Animaxen volt előbb (Yagami Lightként), aztán ezért akarták a mangában a japánok a Hepburnt, szóval szerintem 99,9%, hogy hepburn átírású lesz.
Hál Isten =))) Mármint a hepburn féle átírásra értem. Hiába no, az ember fia kia mangát olvas 5-6 éve eztet szokta meg xD Bár tökre az animéről van szó de azért tán érthető mit írogatok lol
Amúgy egy pici kérdés a mangafan Isteni tagjaihoz!
A 2. díszdoboz mikorra várható =D Illetve tervbe van véve más animék kiadása, mármint olyan sorozatoké amit animaxon adtak/adnak?
Szerk: Hidekai 2008-11-29 15:07:29
beküldve: 2008-11-29 13:56:26
(#66) Amúgy az Animaxos szinkron lesz rajta?
Nagyon valószínű.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-29 11:54:40
(#64) szóval a feliratban nem Jagami Lájt lesz hanem Yagami Light(bár tuti a Yagamis lesz, csak biztosra akarok menni )
Maximum Jagami Light lehetne, mert a latin betűs szavakat nem írjuk át, viszont az Animaxen volt előbb (Yagami Lightként), aztán ezért akarták a mangában a japánok a Hepburnt, szóval szerintem 99,9%, hogy hepburn átírású lesz.
beküldve: 2008-11-28 22:03:22
(#62) Hali! Annyi lenne csak a kérdésem, hogy a 21-37-ig részig kb. mikorra jelenne meg gyűjtői kiadásban? A "nyelvezete" olyan lesz mint a mangába, szóval a feliratban nem Jagami Lájt lesz hanem Yagami Light(bár tuti a Yagamis lesz, csak biztosra akarok menni ) + a mangafannál van minden death note jog? ova-k stb?
Nekem se mindegy hogy hogy néz ki a csomagolás. Inkább rakok a polcra egy szép dobozos DVD mint egy nagyon gagyi tokosat.
Szerintem ezzel a legtöbbünk így van. Aműgy az extrákra kíváncsi leszek.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
A FMP és CB estén a külön-külön kiadott DVD-k voltak egy kiadványban. Most pedig az egyenként kiadott DVD-k és a digipack-es kiadás között különbség lesz szerintem.
A díszdobozos kiadáson lesznek extrák, a "fapadoson" nem, kb ez a különbság
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
CB és FMP díszdobozt még nem láttam, nekem most csak Szökés és Róma díszdoboz van, de azok csak így is jelentek meg. De mindegy ugysem a borító a lényeg, hanem ami a DVD-n van. :)
Igen, csak "hab a tortán" de én imádom a habot. Meg azért mégis, milyen jól mutat a polcon egy ilyen gyönyörűség.
Near-nek igazad adok. Nekem se mindegy hogy hogy néz ki a csomagolás. Inkább rakok a polcra egy szép dobozos DVD mint egy nagyon gagyi tokosat.
CB és FMP díszdobozt még nem láttam, nekem most csak Szökés és Róma díszdoboz van, de azok csak így is jelentek meg. De mindegy ugysem a borító a lényeg, hanem ami a DVD-n van. :)
Igen, csak "hab a tortán" de én imádom a habot. Meg azért mégis, milyen jól mutat a polcon egy ilyen gyönyörűség.
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
beküldve: 2008-11-27 12:41:04
(#57) CB és FMP díszdobozt még nem láttam, nekem most csak Szökés és Róma díszdoboz van, de azok csak így is jelentek meg. De mindegy ugysem a borító a lényeg, hanem ami a DVD-n van. :)
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-11-26 18:20:29
(#56) Igen, mert xpressen kilistázza alá, ami "benne" van, de amúgy nem is. Szóval biztosan ez zavart meg.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-26 17:32:11
(#55) Bocsánat valóban neked van igazad már belátom, de én az xpress alapján úgy gondoltam, hogy a digipack tartalma és a külön kiadottakké megegyezik, de tévedtem. Nekem külön-külön vannak meg így nem tudtam milyen pontosan a digipack.
A FMP és CB estén a külön-külön kiadott DVD-k voltak egy kiadványban. Most pedig az egyenként kiadott DVD-k és a digipack-es kiadás között különbség lesz szerintem.
A CB is digipack és nem a megjelenet lemezek vannak összecsomagolva. (szerintem)
Amúgy itt van a polcon leellenőrizhetem.
Szóval pontosan ugyanannyi különbség van CB-nél pl, mint ahogyan elképzeléseink szerint a Mangafanos kiadásoknál lesz.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-26 17:26:05