Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note DVD
Kapcsolódó tartalom: Death Note
OFF Persze, csak a díszdobozos húzásaik után egy csomóan megutálták őket - joggal. Ilyen szempontból nem egy korrekt kiadó. Nem mellesleg az FMP első széria lemezeinek feliratai finoman fogalmazva sem minőségiek. O___O
Hát mi tagadás, én is megharagudtam rájuk. Tavaly békésen vettem a Cowboy Bebopokat és a Full Metal Panicokat, és most meg itt van díszdobozban.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-11-20 16:54:11
(#22) OFF Persze, csak a díszdobozos húzásaik után egy csomóan megutálták őket - joggal. Ilyen szempontból nem egy korrekt kiadó. Nem mellesleg az FMP első széria lemezeinek feliratai finoman fogalmazva sem minőségiek. O___O
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-11-20 09:56:04
(#21) A Klub Publishing is nagyon jó minőségű DVD-ket adott ki. A díszdobozos kiadányoknak nagyon örülök, de véleményem szerint többen vennék azt, ha nem pont 5 DVD áráért adnák, hanem egy kicsivel olcsóbban, mondjuk 4490 ft.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-11-18 07:33:10
(#20) Hosszú távollét után ilyen remek híreket látok! (%
Külön öröm, hogy lesz díszdobozos kiadás is. Mintha kezdene kialakulni nálunk is egyfajta igényes kiadási kör, végre. Csak így tovább. (;
Külön öröm, hogy lesz díszdobozos kiadás is. Mintha kezdene kialakulni nálunk is egyfajta igényes kiadási kör, végre. Csak így tovább. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
na igen akinek van pénze rá
Erre szerzünk
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-11-17 23:24:26
Erre muszáj, hogy legyen
Van benne valami... xD
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Erre muszáj, hogy legyen
Fáj is érte a szívem,
csak most minimum egyenrangú hobbiként lépett fel a konzoljáték. Az nem egy olcsó mulatság.
Nagyon igényes munkának tűnik eddig, a visszajelzések is biztos jók lesznek, kíváncsi leszek, én mikor jelezhetek vissza.Egyenlőre az anime, de ha jól tudom tervben van az élőszereplős is.
nekünk mind1 mert netröl leszettük....bár azért jó lenne úgy dvd-n (gondolom lesz extra azt meg nem érdemes kihagyni)
,,Hitler fején ugrálok!"
Az előszereplős vagy az anime lesz kiadva???
Vagy mindkettő?
Vagy mindkettő?
MOST az animéről van szó!
Remélem lesz a film is.
szerk: Mariko megelőztél
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-11-16 18:45:32
Egyenlőre az anime, de ha jól tudom tervben van az élőszereplős is.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-11-16 18:45:13
beküldve: 2008-11-16 18:42:35
(#13) Az előszereplős vagy az anime lesz kiadva???
Vagy mindkettő?
Vagy mindkettő?
,,Hitler fején ugrálok!"
Erre muszáj, hogy legyen
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-16 17:54:10
(#11) na igen akinek van pénze rá
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2008-11-16 17:53:25
(#10) De szép az a díszdoboz, szinte könyörög, hogy vegyem meg. Azt hiszem felesleges ellenállnom neki.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Wow, ez a díszdobozos gyönyörű... Szerintem tutira megveszem. >.<
Amúgy az anime 37 részes plusz egy movie (vagy OVA?).
Amúgy az anime 37 részes plusz egy movie (vagy OVA?).
ova és special meg gondolom a director cut lesz
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?