Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note DVD
Kapcsolódó tartalom: Death Note
A FMP és CB estén a külön-külön kiadott DVD-k voltak egy kiadványban. Most pedig az egyenként kiadott DVD-k és a digipack-es kiadás között különbség lesz szerintem.
Szerk: Lucidus 2008-11-26 17:20:56
Szerintem nem olyan lesz, mint a CB és a FMP.
És, hogy miért hát , ezért: [Link]
Persze ez csak az én elképzelésem.
Nahát ez eddig teljesen olyan mint a FMP meg a CB.
Emberek ne hülyítsük már feleselegesen egymást!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-26 17:10:54
(#51) Szerintem nem olyan lesz, mint a CB és a FMP.
Honnét tudjam? Mondtam, hogy a FMP és a CB díszdobozhoz hasonló és azok alapján a lemezeken is más-más grafika lesz. Reméljük
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-26 16:44:30
Például a kis DVD kiadásban nem lesz annyi extra, nemcsak a menüt értve, hanem a borítóra is gondolok. Benne van a lemez, rajta szép borító, elől, hátul, belül kép, szöveg. OK. De a díszdobozban, ami kihajtogatható, abban sokkal szebbek lesznek a képek a borítón belül, a lemezek remélem különbözőek lesznek.
Én is az extrák miatt gondolkodom a díszdobozban és én is remélem hogy különböznek a lemezek.
Nem papírtokban vannak, digipackes szvsz, mint a FMP és a CB box.
Köszi. hasonló ehez?
[Link]
Akkor biztos maradok a díszdoboznál, amint rendelhető lesz a DN manga is, megrendelem vele.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Nagyon sajnálom hogy ilyen kihajtogatós, mert így elgondolkodom rajta melyiket vegyem meg, mert mindkettőnek szép a tokja. Jaj de jó lenne ha lenne pénzem mindkettőre. Dícséret a mangafannak a borítókért.
Bizony, dícséret! Viszont annyit hozzáfűznék, hogy igen, igen szép tokja van mindkettőnek, de sokkal jobban tetszik a díszdoboz. Például a kis DVD kiadásban nem lesz annyi extra, nemcsak a menüt értve, hanem a borítóra is gondolok. Benne van a lemez, rajta szép borító, elől, hátul, belül kép, szöveg. OK. De a díszdobozban, ami kihajtogatható, abban sokkal szebbek lesznek a képek a borítón belül, a lemezek remélem különbözőek lesznek. Na ez most mind csak elképzelés, de valószínűnek tartom ezeket, így lenne jó, és nagyon nagyon remélem, így is lesz.
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
beküldve: 2008-11-26 14:56:34
(#46) Nagyon sajnálom hogy ilyen kihajtogatós, mert így elgondolkodom rajta melyiket vegyem meg, mert mindkettőnek szép a tokja. Jaj de jó lenne ha lenne pénzem mindkettőre. Dícséret a mangafannak a borítókért.
Szerk: Juhiken 2008-11-26 14:57:13
beküldve: 2008-11-26 14:41:45
(#45) Vagyis kihajtogatós, ha minden igaz. Fantasztikus. Már alig várom, hogy kihozzáááááák
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
Nekem eddig olyan díszdobozos DVDim vannak, amiben szintén DVD tokok vannak, csak sokkal vékonyabbak mint az eredeti. DN-nál ugye nem papírtokban vannak a DVDk a díszdobozon belűl? Mert ha igen akkor nem igazán éri meg.
Nem papírtokban vannak, digipackes szvsz, mint a FMP és a CB box.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-26 13:19:02
(#43) Nekem eddig olyan díszdobozos DVDim vannak, amiben szintén DVD tokok vannak, csak sokkal vékonyabbak mint az eredeti. DN-nál ugye nem papírtokban vannak a DVDk a díszdobozon belűl? Mert ha igen akkor nem igazán éri meg.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Az nagyon jó lesz, ha két DVD jelenik meg. Nem kell így négyrészenként gyűjtögetni a lemezeket. Igaz, hogy ez drágább megoldás, de nekem nagyon megéri.
És köszönöm a dicséreteket, szeretnék értelmes tagja lenni a csapatnak!
Nem drágább, ugyanannyiba fog kerülni, mintha megvennéd a lemezeket egyenként
Ha megkérhetünk ne multipostolj! (egymás után több hozzázólás) Ha később jut valami eszedbe, használd a szerkesztés gombot! Köszi, jó fórumozást!
MÁS:A DvD tokokat nem fogod megkapni, mert a box digipackes! (krhm...kihajtogatós*sic*) Ráadásul szerintem még csak az első lemezek grafikái vannak véglegesítve, szóval furcsa is lenne.
no pussy, just the dicks
Az nagyon jó lesz, ha két DVD jelenik meg. Nem kell így négyrészenként gyűjtögetni a lemezeket. Igaz, hogy ez drágább megoldás, de nekem nagyon megéri.
már ha nekem írtátok, de szerintem mégsem
beküldve: 2008-11-26 11:25:39
(#40) Szerintem nem, de ez csak tipp.
beküldve: 2008-11-26 08:47:34
(#39) A díszdobozos kiadvány tartalmazni fogja a DVD tokokat?
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu