Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note DVD
Kapcsolódó tartalom: Death Note
beküldve: 2008-11-25 16:06:39
(#38) Az nagyon jó lesz, ha két DVD jelenik meg. Nem kell így négyrészenként gyűjtögetni a lemezeket. Igaz, hogy ez drágább megoldás, de nekem nagyon megéri.
És köszönöm a dicséreteket, szeretnék értelmes tagja lenni a csapatnak!
És köszönöm a dicséreteket, szeretnék értelmes tagja lenni a csapatnak!
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
beküldve: 2008-11-22 10:08:18
(#37) Mármint hogy a Death Note-ból fog összesen lenni 2 díszdoboz?
Ja bocsi, rosszul kérdezted.
Mint Azzi is írta, igen
MIANEVED?!
Mármint hogy a Death Note-ból fog összesen lenni 2 díszdoboz?
Erre ugyan még nem kaptunk semmilyen visszajelzést, de valószínüleg igen.
no pussy, just the dicks
Vagyis akkor 2 díszdoboz fog megjelenni?
Igen, Bleach és Death Note.
Mármint hogy a Death Note-ból fog összesen lenni 2 díszdoboz?
Komolyan, könny szökik a szemembe amikor egy ilyet olvasok
Egy új arc, és normális, értelmes postot írt!!!!
Piros pontot neki!
Hát pirospontot erre még sajnos nem adhatok, de elgondolkodtató, hogy ha akad egy normális személy, akkor el sem akarjuk már hinni.
no pussy, just the dicks
Vagyis akkor 2 díszdoboz fog megjelenni?
Igen, Bleach és Death Note.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-22 09:40:57
(#31) Komolyan, könny szökik a szemembe amikor egy ilyet olvasok
Mikor lesz már December 13? DN-t akarok
Piros pontot neki!
Mikor lesz már December 13? DN-t akarok
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-21 20:53:20
(#29) Számomra már csak az a kérdés, hogy a digipack-ban az első 5 különálló DVD lesz vagy nem?
Én ma megláttam a díszdobozos változatot, és gondolkodás nélkül meg is rendeltem. Nagyon örülök, hogy 20 rész van benne, és nem csak 4, ráadásul a doboza gyönyörű, és extrák is vannak! Addigra kapok fizut, míg megjön, ha nem az se baj, van még tartalékom! Imádom a mangát és az animét is, ezt nem fogom kihagyni, az tuti! Aztán majd a Bleach díszdobozos kiadást is megszerzem
Gratula hozzá. ^^
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-11-21 08:53:39
(#27) Én ma megláttam a díszdobozos változatot, és gondolkodás nélkül meg is rendeltem. Nagyon örülök, hogy 20 rész van benne, és nem csak 4, ráadásul a doboza gyönyörű, és extrák is vannak! Addigra kapok fizut, míg megjön, ha nem az se baj, van még tartalékom! Imádom a mangát és az animét is, ezt nem fogom kihagyni, az tuti! Aztán majd a Bleach díszdobozos kiadást is megszerzem
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
Szvsz a 4990-es ár teljesen rendben van. Örüljünk inkább annak, hogy nem 1490 egy lemez, mint a Cowboy Bebopnál és társainál volt.
Az pedig, hogy egy időben jön ki a dikipack is, még egy plusz pont. Nem kell egy-két évet várni rá vagy morogni, hogy nekem már megvan külön-külön, drágábban.
Az pedig, hogy egy időben jön ki a dikipack is, még egy plusz pont. Nem kell egy-két évet várni rá vagy morogni, hogy nekem már megvan külön-külön, drágábban.
Hát kétségtelen, hogy így a sokkal jobb. Szerinem sokkal többen fogják megvenni eredetiben.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-11-20 20:52:01
(#24) Szvsz a 4990-es ár teljesen rendben van. Örüljünk inkább annak, hogy nem 1490 egy lemez, mint a Cowboy Bebopnál és társainál volt.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.